Jump to content
Sign in to follow this  
Datuk_Seri

Fallout 3

Recommended Posts

dalam perancangan kumpul duit sikit2 ph34r.gif , cuma kecewa jela download 7-8jam tak dapat main T^T . haha , simpan je kot . tongue.gif . Keep em coming ---> screenshots biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Assalamualaikum...

FO3 ni main takleh main kejap2.. jap benti, sambung main game lain, pastu sambung main FO3 lagi.. feel tu jadi ilang.. takpun kiter bleh lupa kat mana nak g, storyline pun dah lupa.. sbb tu buat masa ni aku letak tepi dulu..nak abiskan game lagi.. pastu baru nonstop FO3.. huhuhuhuh

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Datuk_Seri @ Nov 12 2008, 12:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Assalamualaikum...

FO3 ni main takleh main kejap2.. jap benti, sambung main game lain, pastu sambung main FO3 lagi.. feel tu jadi ilang.. takpun kiter bleh lupa kat mana nak g, storyline pun dah lupa.. sbb tu buat masa ni aku letak tepi dulu..nak abiskan game lagi.. pastu baru nonstop FO3.. huhuhuhuh

salam dato_seri..
ko keje aper??
sumer nyer ko main nih??
kaye laa dier nie..
memang dato ker ko nie??
hahahaha..

Share this post


Link to post
Share on other sites
alamak..noobnyer aku..
nak tanya sket...
aku baru nak main game nie..1st dia dilahirkan.. pastu apa aku nak buat...macam aku stuck kat situ jer...huhuh
cuma boleh tekan E jer...pastu bunyi bayi menangis...hehe?? cam ner ha?? atau game nie rosak???hohoh
doc tu macam tercangak jer depan ak.. wacko.gif Edited by pokyah

Share this post


Link to post
Share on other sites
huhuhu , aku nyer gc tak di support pastu aku main gak guna fix takde kepala . Bethesda taknak sapot shader model 2.0 ke bawah

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(mujahid_madani @ Nov 23 2008, 09:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
nnti ad kuar cm menu tnye nk boy ke laki pastu plih..dn die akan ckap..then pilih nme..


dah la...menu tu dah keluar....pas2 dia diam jer...aku tunggu lama...huhuh...nak kena tunggu berapa lama lepas menu boy or girl tu??
cam ner nak wat...atau pon aku punya ada bug??huhhu

Share this post


Link to post
Share on other sites
ak bbru tringt..pastu nnti ko akan jadi beso skit...pastu dlm tempat men bdak2..ko kna jalan2 kt luar skit...tapi ntah2 ko nye installler ni ad mslah..ko dload yg rip ke?

btw...hu2...ak dh hbis men... dry.gif

last skali ak korbankan diri ak masuk ke radiation...~hu2~ unsure.gif

ak rse xhbis lagi kot klau ak suroh org len yg msuk... huh.gif

game ni misi utama die yg sgkut paut ngn bpak die je..lpas bpak die mati..smbung project purity tu...yg len xyah complete pn xpe..~

ni gmba liberty [email protected] beso yg lead kte ke [email protected] last skali~ blush.gif



dn ini last skali credit~ rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(mujahid_madani @ Nov 24 2008, 12:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ak bbru tringt..pastu nnti ko akan jadi beso skit...pastu dlm tempat men bdak2..ko kna jalan2 kt luar skit...tapi ntah2 ko nye installler ni ad mslah..ko dload yg rip ke?

btw...hu2...ak dh hbis men... dry.gif

last skali ak korbankan diri ak masuk ke radiation...~hu2~ unsure.gif

ak rse xhbis lagi kot klau ak suroh org len yg msuk... huh.gif

game ni misi utama die yg sgkut paut ngn bpak die je..lpas bpak die mati..smbung project purity tu...yg len xyah complete pn xpe..~

ni gmba liberty [email protected] beso yg lead kte ke [email protected] last skali~ blush.gif



dn ini last skali credit~ rolleyes.gif




Adoi,at least letak la "spoiler" ending dia tu.Ak dh terbaca skit......hu,hu T.T....dengar orang kata game ni banyak bug....jd ak main game lain dulu..tungu patch....

Share this post


Link to post
Share on other sites
adoi tak payah la quote sekali dengan gambar ... :\ .Takde la banyak sangat bug , boleh main je .

Share this post


Link to post
Share on other sites
hehe , takpe la kot , x ramai orang masuk thread fallout 3 nih T.T . lol ..... Ending dia memang camtu la .takleh suh orang lain buatkan . * mengikut apa yang aku baca jela * . Tunggu mod2 gempak macam mod tc oblivion keluar kat fallout 3 nih. Aku numpang tengok jela sementara pc tak upgrade lagi tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Assalamualaikum...

game ni mmg best pun.. cuma aku jer takda masa nak main.. byk sgt game kuar lak.. huhuhuhu... sapa pernah main dari fallout 1 sampai sekarang, gerenti tau ke'best'an nya.. hehehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
woh..pic yg aku tgk korng post ni mcm lawa semacm..tp ble men kat pc aku cm buruk jer..COD5 lg smooth kat pc aku..huh..3870x2 user here..
btw CND 2 pe mksdnya??aku xphm la..

Share this post


Link to post
Share on other sites
lol
tp FO3 nie lbey trasa dier nyer OBLiViON drpd Fallout...
byk gak r futures dari Fallout 1 and 2 yg xder dlm FO3....
kebarangkalian nk jumpa benda/citer/situasi pelik o baru lg byk dlm FO1 and FO2 dari FO3...
saper yg pernah men FO1 and FO2 mayb paham apa yg ak nk smpaikan..
wlu cmner pun, FO3 still best gak... smile.gif

QUOTE
btw CND 2 pe mksdnya??aku xphm la..

well, CND tu condition for weapon or apparel..(klu kt dlm HUD tu makna nyer CND for ur weapon jer)...
klu condition weapon bgus, mknanya lgi byk r DAMAGE.. klu condition apparel bgus, lg byk r DR(defense rating) dier..
biggrin.gif Edited by beardos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Assalamualaikum...

sbbnya FO3 ni dah jd third person RPG, tu sbb feeling dia lain sket. tapi dari segi cara dan scope game lebih kurang sama ngan FO dulu2... FO1 dan FO2 kira mcm turn based rpg.. aku simpan lagi FO1 punya cd.. nak main burok giler gambar.. hehehehe... jalan citer mmg best, bekerja carik duit, berkawan ngan mutant.. heheheh.. semata2 nak carik cip air yang rosak untuk vault 13..

By Gamers for Gamers <--- interplay punya quote.. tp sudah bangkrup..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Assalamualaikum...

Actually xpenah main pun game Fallout seblom ni...
Alih2 trus try main Fallout 3...
Sgt impressed dgn graphic n gameplay game ni...
Game storyline pun sgt menarik...
FPS & RPG mode pun ade...
wide range environment...da dekat 2minggu aku main...xbleh abis explore map lagi..cit!!

Graphic : 5/5 !!
Gameplay : 5/5 !!
Storyline : 5/5 !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...