Jump to content
Sign in to follow this  
B@zSh™

Free Pc Tools Internet Security 2009

Recommended Posts

Hi guys..

Long time no see...

OK...today I wanna share with u one of the best Internet Security software available in the market nowadays. PC Tools is currently in the process to be owned by Symantec (company that produce Norton Internet Security). Probably they are promoting their product by giving away free license. So grab it quickly before it's too late. PC Tools is known to produce one of the best security software in the market. So I think this Internet Security is worth to try

2004387223683101035_rs.jpg

To get free genuine 1 year license, please follow this tutorial

1. Go to any UK web proxy sites (as this promotion is intended for people who live in the UK) e.g., Defilter Co UK

2. Enter the following URL at the bar where it says Web Address & press Go

http://www.pctools.com/internet-security/free/promo/PCADVISOR0809/

3. Fill in the form with necessary details & keep the country as "United Kingdom" & then fill in the Promotion Code as jkm3cx. Then click Request Free License button (make sure you enter working email address)

P/S : U can create as many email address as u want to get as many license as you like

4. Once you see the message "Thank you for requesting for FREE license for Internet Security v2009, Your free license code will be emailed to you shortly", check the email address that u've entered in Step 3. Open the email from PC Tools ([email protected]) with the subject "Free Internet Security License". Note down the name & license key

5. Download the latest PC Tools Internet Security 2009 HERE

6. After the installation, restart your computer, run PC Tools Internet Security & click the Register button. Enter the name & license key.

Voila... ;)

Credit to RaYmOnD

Edited by [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

ntah la..aku guna cam rasa berat sikit..kat lappy aku jer..yang lain x tahu la..skrng aku shutdown dulu pasal tgh torrent..kalo tgh torrent pasang Pc tools nie boleh jadi hang lappy aku..

Share this post


Link to post
Share on other sites

QUOTE(b.o.b @ Sep 21 2008, 11:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
x compatible ngan kaspersky ak.huhhhhuuuuu,last2 ak uninstall blk

mmg la mane boleh pakai dua..kalo pakai KAV/KIS nak install PC tools internet security kena la uninstall KAV/KIS..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku dah dwnload dah td n dah instal dah pun....memang best sofware ni......walaupn berat skit........agaknya dia nak suruh aku tambah ram lg lappy aku ni......n mase aku scan lappy aku ni...baru lah ku tahu berapa bnyknya bnda asing dlm lappy aku ni.......dkt 200 tu.....sebelum ni aku pakai spyware terminator....tobat dah xnak pakai dah.... :angry:

p/s: dah jatuh cinta kat sofware pc tools.....hehehehehe :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

tul tu bazsh....aku sokong.........coz memang aku tercari2 software mcm ni sebelum ni.... :D ...bazsh aku nak tanye....kalau kita format pc kita....n kita nak guna license setahun 2 balik semula leh x????? or kita kena g dptkan balik license 2 balik semula.......tp dengan menggunakan emil yg lain bukan emil yg kita guna ari tu utk dptkan license tu.....

harap dpt membantu saya yg lemah ni...........

Share this post


Link to post
Share on other sites

firfa ni msti sebab hang tukar nama negara tu kan.........cuba kau x payah tukar....biar je United Kingdom pastu nama jalan n poskod tu kau hentam je...........or mybe kau x klik tanda right kat ayat last sekali tu..............td mula2 aku nak dpt license tu aku kena mcm tu juga.......

p/s: jangan mudah berputus asa...usaha itu tangga kejayaan...n kalau kau cpt putus asa mcm mana nak dpt pakai software tu....hehehehe :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

bro bazsh!!!

sy try wat nk dpt free license tu...

tp die ckp promotion code x valid la,ape la...

cm ner nie???

help me!!!!!!!!!!!!! :(

hang guna proxy ke x??

hmmm..bagus la dapat license genuine free..xyah perlu carik biskut tawar lagi..kadang guna yang biskut tawar punya pakai x sampai seminggu dah x boleh update..la nie dah dapat genuine serial sng..x yah riso..korang buat la banyak2...nanti offer die dah abis hang boleh jual kat member..jual la sepatuh harga ker..hehe..

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

owh..

sesape leh bg x adresss k UK??

bg name jln n poskod??

plzzzzzzzzzzz

address letak address umah ko pun boleh..bantai jer..

postal/zip code 2 yang penting kena isi yang betul

0208-579-0588

Share this post


Link to post
Share on other sites

npe asyik kuar nie jerk????

"Unique codes did not match.....

help me!!!!!

code salah 2..maksud aku code yang die bagi pas 2 kau kena isi semula..tgk betul huruf ape..

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha kat web tu dia mering sikit..........cth kalau dia surup taip W56EEW......kena taip W56EEW juga.............huruf x boleh huruf kecik......

p/s: first time aku jmpe web nak code same apa yg dia show..... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

salam,

aku skrg pakai KAV (license sudah hampir tamat), pada pendapat korg la better aku prolong/renew license KAV

atau request free license pc tools internet security tuh. mana yg lebih berkesan atau efisen.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

dh wat dh!!!

tp mengong gak cm tu!!!

geram tol!!! mad.gif

Check ur PM

salam,

aku skrg pakai KAV (license sudah hampir tamat), pada pendapat korg la better aku prolong/renew license KAV

atau request free license pc tools internet security tuh. mana yg lebih berkesan atau efisen.

Kalo hang ada duit...aku recommend KAV

Tp KAV ni hanya Antivirus...PC Tools IS ni All In One (Antivirus, Antispyware, AntiSpam & Firewall)

Kalo hang malas nak guna biskut tawaq, PC Tools IS ni dah kira OK

Spyware Doctor adalah antara antispyware yang terbaik buat masa skang

Tp AV nyer masih baru...tp aku yakin setelah diambil alih oleh Symantec insya-Allah akan improve

So x rugi kalo ko nak ambil kesempatan ni

Just register & get free license...bukan selalu ada promotion macam ni

Kalo ko beli USD59.95...

Security PC Tools software adalah antara yang terbaik...susah orang nak [email protected] dia nyer code

Sebab tu kalo guna code kena reapply banyak kali lepas update

Tambahan pula...memang x selamat kalau nak guna biskut tawaq untuk security software

Kita x tau mana la tau author ada bindkan trojan or keylogger dalam patch yang dia buat

Edited by [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...