Jump to content
B@zSh™

Free Premium Rs Account

Recommended Posts

peh..account yg bro the ultimate pm kt ak tu da abis limit da...cargas btul engkauorg sume dnld..ak bru dpt dnld 5,6 file..igt2 la kt org len kwn2..keh3..;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

tumpang lalu warga senior..

nak off topic jap..

sikit jer..

kenapa bila aku nak download RS guna free account, dia tulih IP aku tengah dan sedang meng-download?

bagaimana permasalahan begini hendak diatasi?

terima kasih..

Share this post


Link to post
Share on other sites

kenapa bila aku nak download RS guna free account, dia tulih IP aku tengah dan sedang meng-download?

bagaimana permasalahan begini hendak diatasi?

kalau hang ada syer networking dan kongsi modem ngan orang lain...aku suspek pc yang syer network dengan hang tgh download jugak...

sebab ip biasanya detect dari modem...

kalau hang sorang saja yang guna direct to modem...biasa tadak mslh...

*kalau salah tlg betolkan...aku main tibai jer nih...heheheheheee :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

tumpang lalu warga senior..

nak off topic jap..

sikit jer..

kenapa bila aku nak download RS guna free account, dia tulih IP aku tengah dan sedang meng-download?

bagaimana permasalahan begini hendak diatasi?

terima kasih..

leh guna rapid4free kalo nak donglok yg sikit2, cuma susah nak dapat line. kira nasibla

Share this post


Link to post
Share on other sites

OPTION>>SITE LOGIN>> Server/path:http://rapidshare.com > User:..... > Password:......> Confirm Password:..... >> DONE :P kuang3

ok thanks...aku nak tnya lagi 1 soalan..cam nak buat die donload 1 part pas da complete die auto download part yang seterusnya..kalo download sekaligus rasa cam speed 2 slow lah.. :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau hang ada syer networking dan kongsi modem ngan orang lain...aku suspek pc yang syer network dengan hang tgh download jugak...

sebab ip biasanya detect dari modem...

kalau hang sorang saja yang guna direct to modem...biasa tadak mslh...

*kalau salah tlg betolkan...aku main tibai jer nih...heheheheheee :lol:

aku x guna share IP..

PC aku sebijik je kat rumah ni..

aku guna celcom berok band..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku x guna share IP..

PC aku sebijik je kat rumah ni..

aku guna celcom berok band..

x silap celcom bradband mane leh pakai rapidshare..x tau la..x pasti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku guna celcom berok band..

:rolleyes: Adoyai dol. Ko buat aku tergelak lak. Aku pun tak tau nak bantu ko,Sebab aku tak guna berok band :lol:

funny.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

x silap celcom bradband mane leh pakai rapidshare..x tau la..x pasti..

aku pernah guna beberapa kali sebelum ni download file dari rapidshare..

lepas dari tu, terus IP still downloading 1 file..

so?? hmm..

suka kau ye PukulanMaut
:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kawan2 sume..tuggu tutorial dalam pembikinan

:rolleyes: Tutorial yg buat orang bikin panas ni,Tak senang duduk orang tgh tnggu tutorial ko ni. Kasi up ini thread,biar panas selalu. Tak bankrup ke rapidshare ko uat mcm ni. Haha.:P

Edited by PukulanMaut

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahah..adoyai..tutorial aku dah close..

penat aku buat..

nmpak nyer melepas ar korang

nasib bek aku sempat..hehe..

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahah..adoyai..tutorial aku dah close..

penat aku buat..

nmpak nyer melepas ar korang

kalau PM tutorial tu, tak illegal nyer. PM kat aku bro. ke ada kat blog atau web mana2?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hurm..... bersepah inbox orang suruh buat tuto balik :wacko:

apa2 pun.... sapa nak tuto tu ada kat sebuah site yg x berapa sangat pop tapi barang dalam tu pop

Share this post


Link to post
Share on other sites

hurm..... bersepah inbox orang suruh buat tuto balik :wacko:

apa2 pun.... sapa nak tuto tu ada kat sebuah site yg x berapa sangat pop tapi barang dalam tu pop

Yg ni sekali kali dia bagi jawapan,mmg aku tak faham,apa benda duk merepek aku pun tak tau, :wacko:

Hmm...nampak mcm thread yang aku bukak ni dah lari dr tajuk perbincangan asal

Kalo still berterusan...maybe aku akan close thread

Aku alu2kan kepada sape2 yang nak share RS acc bole post kat sini

[email protected] bila lagi nak kasi free ,dengan malunya aku bertanya :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku ade n ingt nak kasi..tp tggu la dekat2 nak expired baru kasi..nanti ade je yang tukar password..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...