Jump to content
B@zSh™

Free Premium Rs Account

Recommended Posts

IDM?? just install

pergi dekat tab download

option

kat general

click mozilla firefox

pastu apply dan restart computer

lepas dah restart cuba download apa2 mesti dia akan guna internet download manager instead dari firefox download manager

Share this post


Link to post
Share on other sites

yang 2 da expired la dah..

ermm off topix jap..cam ne nak download dari rapidshare nie pakai IDM ek??cara paling senang nak download link banyak2...kalo 60 link xkan nak buat satu2..boleh ke buat cam crypload..tp pakai crypload nie slow..2 yang malas guna 2...

macam ni, ko stop dulu download dalam IDM tu lepas tu ko create satu new queue dalam schedule tu. dalam folder queue tu ko buleh set berapa banyak link ko nak dowload dalam satu masa. lepas siap set semua tu ko close schedule tu. lepas tu ko klik kanan link2 yg ada dalam IDM tu dan pilih 'move to queue' dan pilih nama queue yang ko create tu. bila dah siap move kesemua link tu barulah ko start queue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

saper nak pm aku..

sape cepat dier dapat..

so saper yg tukar pass aku leh tau klau aku wat camnih

haha

salam. inbox ko penuh la. takleh antar PM. PM kat aku skali RS tu.. heheh :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

IDM?? just install

pergi dekat tab download

option

kat general

click mozilla firefox

pastu apply dan restart computer

lepas dah restart cuba download apa2 mesti dia akan guna internet download manager instead dari firefox download manager

yang nie sy tau..

macam ni, ko stop dulu download dalam IDM tu lepas tu ko create satu new queue dalam schedule tu. dalam folder queue tu ko buleh set berapa banyak link ko nak dowload dalam satu masa. lepas siap set semua tu ko close schedule tu. lepas tu ko klik kanan link2 yg ada dalam IDM tu dan pilih 'move to queue' dan pilih nama queue yang ko create tu. bila dah siap move kesemua link tu barulah ko start queue.

x faham lah bro..mksud sy boleh ke IDM nie jd cam crypload..kite copy link..katekan lah ade 40 link..sy malas nak copy satu2 link n paste kat add url 2..boleh ke kite paste 40 link 2 sekaligus pas 2 die checking mcm crypload 2..

Share this post


Link to post
Share on other sites

x faham lah bro..mksud sy boleh ke IDM nie jd cam crypload..kite copy link..katekan lah ade 40 link..sy malas nak copy satu2 link n paste kat add url 2..boleh ke kite paste 40 link 2 sekaligus pas 2 die checking mcm crypload 2..

amatlah boleh sangat

mula2 copy semua link dalam notepad

pastu kat IDM

tab tasks

select import

import text files

dan pilih kat mana notepad save td

tekan ok

dan biarkan dia download

Share this post


Link to post
Share on other sites

klo IDM higlight semua link.. right klik.. download with IDM..

buat camtu pon boleh gak.. tak perlu copy ke notepad..

pastikan download manager site dah set user name ngn pass

Share this post


Link to post
Share on other sites

da boleh tp die complete dlm format html..mybe sbb x set username n password..

nak set username n password 2 kat mane??kat option ke??

Share this post


Link to post
Share on other sites

saper nak pm aku..

sape cepat dier dapat..

so saper yg tukar pass aku leh tau klau aku wat camnih

haha

bro..pm kat aku..acc+pass...xsempat nak mendonlot lg pon..huhuhuh...inbox ko dah penuh

Share this post


Link to post
Share on other sites

bro..pm kat aku..acc+pass...xsempat nak mendonlot lg pon..huhuhuh...inbox ko dah penuh

terlewat da korg :P

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

salam otai2 semua...

klu ada lg acc rapidshare/megaupload free bg aku se....

aku dwld x sempat nak habis... :(

sapa la yg cipan sgt tukar password..

dah la aku pakai 3g celcom je...klu streamyx xpa la jgk...huhu

xie xie ....

wassalam...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

salam otai2 semua...

klu ada lg acc rapidshare/megaupload free bg aku se....

aku dwld x sempat nak habis... :(

sapa la yg cipan sgt tukar password..

dah la aku pakai 3g celcom je...klu streamyx xpa la jgk...huhu

xie xie ....

wassalam...:)

yg tHE_ultImAteZ_NajMAn pun dah kena tukar

aku ada satu akaun sampai 18/8/08

sape nak PM aku..xleh nak kongsi la kat sini

so kalo lepas ni akaun aku pun kena godam confirm ahli putera

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rolleyes: Harap pada yg dapat free rapid tu,puas hati la. Gunala sebaik-baik mungkin :blush: .

Aku guna I.D.M. Aku ada download satu movies 10 fail,semua sekali 1gb. Nak finish kan semua movies tu,aku ambik kurang dalam masa 5 jam. Aku guna streamyx 1mbps. Standard ke 5 jam tu utk satu movies ? Letih tnggu ? Tapi takpe,yg free punyea,orang tu jugak yg kasi :ph34r: .

Edited by PukulanMaut

Share this post


Link to post
Share on other sites

siapa yang dapat RSPre Acc dari bro kita yang baik2 nih...guna la sebaik mungkin....jangan dok penaya org plak...

syabas kepada anda semua kerana menghidupkan topik nih...cayalah...panazzzzz!!!

hehehe :lol:

sabarlah kpd yang la org x dpt 2..nti ade tinggal lagi bape hari nak expired ade la org letak lagi..letak awl 2 x leh..krg ade je insan yang baik hati menukar password..

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lama aku x masuk thread ni

Bz sket 2 hari ni

Nampak cam ada jugak yang berkongsi acc kat sini ;)

Neway...insya-Allah aku akan letak lagi acc kalau pengguna sume jujur

Jangan risau...aku nak tengok dulu 2-3 menjak ni

Sape2 yang nak beli prem acc RS

Aku jual 1 bulan RM18 ;)

Acc2 yang lain pun aku jual...sume murah2

Stok banyak...jangan risau

So mari2....hehe

Edited by [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

leh g tau camne cara nak beli?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lama aku x masuk thread ni

Bz sket 2 hari ni

Nampak cam ada jugak yang berkongsi acc kat sini ;)

Neway...insya-Allah aku akan letak lagi acc kalau pengguna sume jujur

Jangan risau...aku nak tengok dulu 2-3 menjak ni

Sape2 yang nak beli prem acc RS

Aku jual 1 bulan RM18 ;)

Acc2 yang lain pun aku jual...sume murah2

Stok banyak...jangan risau

So mari2....hehe

Semua ikut jejak bro [email protected] la...buat amal jariah siber...hehehe.. :D

Aku kekadang terpikir gak...camna bro bleh dpt acc2 yg byk2 tuh...ada sindeket ker...leh join sama tak...kuikuikui...

Share this post


Link to post
Share on other sites

phishing ar aper lgi..

nnti aku wat satu tutorial nak dapt acc rapidshare

ok bro bagus2..wat tutoria..haha :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

da boleh tp die complete dlm format html..mybe sbb x set username n password..

nak set username n password 2 kat mane??kat option ke??

weh..tlong aku..cam ne nak set terus username n password tue kat site login..puas da godek2..cam ne??..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...