Jump to content
B@zSh™

Free Premium Rs Account

Recommended Posts

Ok updated RS Acc

Selain dr yang free ni aku ada jugak jual kepada sesiapa yang berminat (murah2 jer) ;)

Siapa2 yang nak beli just PM aku ;)

Untuk akaun ni macam biasa...tolong jangan ubah password

Kalau ada sape2 yang ubah, no more RS acc

Username : putera

Password : puterakb

Expiry Date : Wed, 13 Aug 2008

Ada 2 hari lagi...so sedut sepuas-puasnya ;)

ok tq [email protected] x tau dah nak download ape.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok updated RS Acc

Selain dr yang free ni aku ada jugak jual kepada sesiapa yang berminat (murah2 jer) ;)

Siapa2 yang nak beli just PM aku ;)

terima kasih bro, kami akan guna dengan sewanang2nya... :lol:

just PM? YM takde ke bro?

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks a lot!

cam tahu2 je la bro bazsh ni... kita nak guna Rs... huhhu...

already add ur YM...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok updated RS Acc

Selain dr yang free ni aku ada jugak jual kepada sesiapa yang berminat (murah2 jer) ;)

Siapa2 yang nak beli just PM aku ;)

Untuk akaun ni macam biasa...tolong jangan ubah password

Kalau ada sape2 yang ubah, no more RS acc

Username : putera

Password : puterakb

Expiry Date : Wed, 13 Aug 2008

Ada 2 hari lagi...so sedut sepuas-puasnya ;)

:rolleyes: Uiks. Aku baru nak merasa. Kuang3.Betul ke PASS yg bro kasi tu. Aku cuba try takleh pun.

Error

The Account has been found, but the password is incorrect. :wacko:

Edited by PukulanMaut

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rolleyes: Uiks. Aku baru nak merasa. Kuang3.Betul ke PASS yg bro kasi tu. Aku cuba try takleh pun.

Error

The Account has been found, but the password is incorrect. :wacko:

aku baru je nak download td..msti ade org change password <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rolleyes: Uiks. Aku baru nak merasa. Kuang3.Betul ke PASS yg bro kasi tu. Aku cuba try takleh pun.

Error

The Account has been found, but the password is incorrect. :wacko:

a'a laa...

tgah ari td baru je aku masuk, ok je...

sape la manusia yg x bodo tu gi tukar pass... :angry:

betul2 membuatkan bro bazsh hilang kepercayaan pd kita... :angry:

susah la nak merasa Rs pre acc free lg nati... :angry:

aku baru je nak download td..msti ade org change password

nasib baik esok dah abis...

mmg selfish betul la org bodo tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ak cadangkan bro baszh pm jek acc tuh...

ak panas tul spe yg tuka password tuh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rolleyes: Owh. Maknanya sebelum aku masuk thread ni memang betul la password tu ek. Maknanya aku terlambat la ni.Ish3. Siapa la yg tak sedar diri tu,Adakah ahli putera ? Adakah guest ? Aku pun tak tau.. Inilah manusia yg tak tau menghargai apa yg orang kasi,Orang mcm ni aku panggil bodoh sombong!! Ingat senang peluang benda baik mcm ni orang nak kasi,siot je. :angry:

Adakah bro [email protected] akan kasi free lagi lepas ni,terlepas aku,kalau bro nak kasi free tu PM aku je la,daripada kasi orang yg tak tau menghargai. Kih kih. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rolleyes: Owh. Maknanya sebelum aku masuk thread ni memang betul la password tu ek. Maknanya aku terlambat la ni.Ish3. Siapa la yg tak sedar diri tu,Adakah ahli putera ? Adakah guest ? Aku pun tak tau.. Inilah manusia yg tak tau menghargai apa yg orang kasi,Orang mcm ni aku panggil bodoh sombong!! Ingat senang peluang benda baik mcm ni orang nak kasi,siot je. :angry:

Adakah bro [email protected] akan kasi free lagi lepas ni,terlepas aku,kalau bro nak kasi free tu PM aku je la,daripada kasi orang yg tak tau menghargai. Kih kih. :P

Hampesss betul la...dah download separuh dah...tinggal cikit jer...tub2 error...sapayg gatai tukar pasword nih...

potong stim betoi... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm....aku x tau nak kata apa

Ada jugak manusia yang pentingkan diri sendiri

Aku letak akaun ni supaya ramai orang bole rasa macamana download laju guna RS acc

Dah jadi macam ni buat aku jadi serba salah nak letak

Ni last aku letak

Lepas ni memang kalau jadi benda macam ni lagi aku stop terus

Sape2 yang nak kena beli sendirik

Username : putera123

Password : puterakb

Expiry Date : Wed, 13 Aug 2008

LAST WARNING!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm....aku x tau nak kata apa

Ada jugak manusia yang pentingkan diri sendiri

Aku letak akaun ni supaya ramai orang bole rasa macamana download laju guna RS acc

Dah jadi macam ni buat aku jadi serba salah nak letak

Ni last aku letak

Lepas ni memang kalau jadi benda macam ni lagi aku stop terus

Sape2 yang nak kena beli sendirik

Username : putera123

Password : puterakb

Expiry Date : Wed, 13 Aug 2008

LAST WARNING!

salam... fuh, 1st time aku cuba pakai preimium ac rs nih... mmg ada hasrat nk kongsi beli ngan member aku.. tq bro for sharing.. huhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm....aku x tau nak kata apa

Ada jugak manusia yang pentingkan diri sendiri

Aku letak akaun ni supaya ramai orang bole rasa macamana download laju guna RS acc

Dah jadi macam ni buat aku jadi serba salah nak letak

Ni last aku letak

Lepas ni memang kalau jadi benda macam ni lagi aku stop terus

Sape2 yang nak kena beli sendirik

Username : putera123

Password : puterakb

Expiry Date : Wed, 13 Aug 2008

LAST WARNING!

:rolleyes: Baru aku tau sape [email protected] ni,baik betul buat amal mcm ni,walaupun dah di khianati. Amalkan selalu. :lol: Malam ni,baru la boleh merasa acc rapid bro ni. Kih kih. Peace.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm....aku x tau nak kata apa

Ada jugak manusia yang pentingkan diri sendiri

Aku letak akaun ni supaya ramai orang bole rasa macamana download laju guna RS acc

Dah jadi macam ni buat aku jadi serba salah nak letak

Ni last aku letak

Lepas ni memang kalau jadi benda macam ni lagi aku stop terus

Sape2 yang nak kena beli sendirik

Username : putera123

Password : puterakb

Expiry Date : Wed, 13 Aug 2008

LAST WARNING!

terimo kasih bro... jasa mu akan ku kenang..biggrinn.gifbiggrinn.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm...best jugak guna RSPremium cadang nak tangkap satu la bro [email protected] bila aku download apsal tak sampai pun 50kb/s...average 30kb/s jer...ada setting tak kena ker... ???

Gunakan software Internet Download Manager, baru laju dan tak putus2.happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have exceeded the download limit.

You can download 5 Gigabytes per day. 5 Gigabytes are equal to 5.000.000.000 Bytes.

RapidPoints for further download traffi

Yg ni keluar mcm tu nape pulak ? Mmg sehari banyak tu ke had dia. Sory la,tanya mcm tu,Sebab aku tak pernah guna rapidshare. First time ni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have exceeded the download limit.

You can download 5 Gigabytes per day. 5 Gigabytes are equal to 5.000.000.000 Bytes.

RapidPoints for further download traffi

Yg ni keluar mcm tu nape pulak ? Mmg sehari banyak tu ke had dia. Sory la,tanya mcm tu,Sebab aku tak pernah guna rapidshare. First time ni.

hehe..faham2 la..da lebih limit 2..bape banyak korg sedut..katekan sorg sedut 1gig 10 org sedut da 10gig..da lebih limit tue..kalo korg sedut file kecik2 x pela..haha :lol: sebab 2 ade user yang selfish tukar password sbb nak sedut banyak2..

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

bro wa tompang thread boleh x? :D:D

nih ader sikit rezeki untok korang sume..jgn tukar password dah lah..

nnti klau aku dpt yg bru aku post lagi..

newpicture064di4.jpg

newpicture064di4.bc881039f2.jpg

3DT3VzrXjf1-3DT3VzrXjf1

boleh pkai lme nih..so enjoys

AMARAN

TOLONG JANGAN TUKAR PASSWORD..KLAU X NIH KALI PERTAME DAN TERAKHIR AKU POST.

KLAU KORANG X TUKAR MEYBE ADER BANYAK AGI ACCOUNT AKAN AKU POST

Edited by tHE_ultImAteZ_NajMAn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...