Jump to content
B@zSh™

Free Premium Rs Account

Recommended Posts

Askum sume

Ok...untuk warga PUTERA yang tak pernah guna RS Premium Acc

Anda bole guna acc kat bawah ni

Ada 1 hari jer...sampai esok

Jangan ubah password...kalo ada lagi acc aku akan post kat sini

Tp kalo ada yang ubah password...aku dah x kan post lepas2 ni

-Edited-

No point to put expired account kan?

Sedut sepuas-puasnya ;)

Edited by [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Askum sume

Ok...untuk warga PUTERA yang tak pernah guna RS Premium Acc

Anda bole guna acc kat bawah ni

Ada 1 hari jer...sampai esok

Jangan ubah password...kalo ada lagi acc aku akan post kat sini

Tp kalo ada yang ubah password...aku dah x kan post lepas2 ni

Username : 6077047

Password : info567303

Expiry Date : 9 Aug 2008

Prem-1.jpg

Sedut sepuas-puasnya ;)

tq bro...tengah menyedut ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sedut sepuas-puasnya ;)

Tp jangan ubah password

Biar ramai yang dapat rasa...kongsi2 la 12GB tu :D

tx ubah pun...nx ubah tx reti...aku terus dload jer...tx xplore pun... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak konflict ke IP tu? hehe RS tahu naya dia block terus..

X der la

Jangan risau...lagipun acc tu kejap jer tinggal ;)

Kalau 3 IP serentak dalam satu masa....IP yang ke-4 x bole nak guna dah

Setakat aku guna...xder lak yang kena block ;)

hari nie abis baru kau nak bagi [email protected] laugh.gif

x pe..janji dapat sedut jap..hehe..TQ rolleyes.gif

Sebenarnya nak kasi semalam lg

Tp cam xder respond jer masa aku post kat SINI

Kalau sape2 ada masalah ngan download slow...bole baca kat thread kat atas tu ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sedut sepuas-puasnya ;)

Tp jangan ubah password

Biar ramai yang dapat rasa...kongsi2 la 12GB tu :D

megashare acc tak de ke

Share this post


Link to post
Share on other sites

-deleted

Edited by lumpy®

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks a lot bro...

tp, x tahu la nak donlot ape guna RS ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello sume brother2 kat topic/thread ni...

aku nak tanya skit pasal account rapidshare ni...

Kalau kita guna acount free pun bleh dapat point gak kan?

Mcam mana nak register free account?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello sume brother2 kat topic/thread ni...

aku nak tanya skit pasal account rapidshare ni...

Kalau kita guna acount free pun bleh dapat point gak kan?

Mcam mana nak register free account?

Untuk register for Collectors' Zone...upload apa2 file ke rapidshare & register

Yups...free acc pun bole dapat points

Tp file yang di download tu mestilah lbh 3MB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Untuk register for Collectors' Zone...upload apa2 file ke rapidshare & register

Yups...free acc pun bole dapat points

Tp file yang di download tu mestilah lbh 3MB

aku dah tengok RS punye keterangan dia bukan lebih 3mb tapi kene lebih 5 mb

Trima kasih kerana cepat membalas ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Free zone RS nak wat point le ni kira sakit sket la.

nape lak sakit bro khorback...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nape lak sakit bro khorback...?

Lambat sangat, perlu beribu-ribu point baru boleh convert. Uploader biasa2 tak dapat la nak merasa dapat convert point. :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm...megashares x ramai orang upload files

Tu yang aku x berminat sangat ;)

Dalam masa terdekat ni maybe aku akan post another new acc

Tunggu...:D

bagus mu nih, kasik free aje. donglok kat megas pasal banyak filem yang tak jumpa kat RS.

*Rapidshare is the best, purely because it is far and away the most popular*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dalam masa terdekat ni maybe aku akan post another new acc

Tunggu...:D

bereh boss... :D

p/s: royak gok boss amik mane bende tu, nok tahu gok... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok updated RS Acc

Selain dr yang free ni aku ada jugak jual kepada sesiapa yang berminat (murah2 jer) ;)

Siapa2 yang nak beli just PM aku ;)

Untuk akaun ni macam biasa...tolong jangan ubah password

Kalau ada sape2 yang ubah, no more RS acc

Username : putera

Password : puterakb

Expiry Date : Wed, 13 Aug 2008

Ada 2 hari lagi...so sedut sepuas-puasnya ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...