Jump to content
Sign in to follow this  
Shanai

Putera Gathering 2004

Recommended Posts

Gathering PUTERA.com & Putera.net 2004

Setelah lama kita merancang untuk mengadakan perjumpaan (gathering) selepas kali pertama mengadakannya pada 30 Disember 2001, akhirnya gathering yang dirancangkan pada 25 Disember 2004 hampir menjadi kenyataan.

Gathering 2004 untuk semua ahli PUTERA.com & Putera.net akan diadakan pada hari Sabtu, 25 Disember 2004, bersamaan 13 Zulkaedah 1425.

tamanwarisan.gifBertempat di: Taman Warisan Pertanian, Presint 16, Putrajaya

Waktu: 9 pagi hingga 6 petang

Tentatif Program:

9.00 am - Pendaftaran

9.30 am - Ucapan Alu-aluan

9.45 am - Sesi berkenalan / ice breaking

10.00 am - Diskusi IT 1 (topik akan ditentukan kemudian)

10.40 am - Diskusi IT 2 (topik akan ditentukan kemudian)

11.20 am - Diskusi IT 3 (topik akan ditentukan kemudian)

12.00 am - Makan Tengahari/rehat

2.00 pm - LAN Party (Counter Strike & NFSU2) & Kuiz IT

4.00 pm - Acara Lelong (jual / beli barang)

5.00 pm - Penutup & Penyampaian Hadiah

Bayaran yang dikenakan:

RM10 - Jika masih belajar

RM20 - Jika sudah bekerja

Bayaran boleh dibuat kepada admin atau bendahari (rockerzin)(sila kirim PM kepada mereka untuk maklumat lanjut). Bayaran juga boleh dibuat pada masa pendaftaran.

Hadiah-hadiah menarik untuk pemenang pertandingan2 serta hadiah cenderahati untuk semua yang hadir akan disediakan

Penyertaan: Terbuka kepada semua ahli termasuk rakan taulan mereka, yang berumur 13 tahun dan ke atas. Sila klik sini untuk mendaftarkan nama anda @ rakan

Keperluan:

Pihak urusetia penganjuran memerlukan bantuan dari segi komputer (CPU dan/atau monitor) untuk digunakan pada hari tersebut (utk tujuan LAN party). Kepada sesiapa yg boleh membawa dan meminjamkan peralatan mereka sangat-sangatlah dihargai. Klik di sini untuk maklumat lanjut

- Shanai [admin]

Edited by admin

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku bole dtg...............tapi takot korunk buat2 x knal plak....(mmg x knal pon)...............................

huahuahua..............insyaallah............................makan punyer pasal.......................insyaallah...............

p/s: tolong detailkan pasal ceramah tu..............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waaaahh....

Best...2x...

Berjaya gak aku cadangkan Taman Warisan tuh...

Cayalah admin....

Aku pergi punye la....

Tp, sebelum nih x pernah kenal/jumpa bebudak Putera.com

Tp, tu semua bukan penghalang...

So, nih untuk Putera.com jer ke....

Putera.net camner ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

abang sham akan visit admin pada AHAD ini InsyaAllah untuk perbicangan lanjut.

abang sham berharap semua puteranian dapat meluangkan sedikit masa untuk menjayakan aktiviti ini. tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

waaaaa.. kompom aku tak dapat pegi.. masa tu la plak aku nak wat kenduri menyambut menntu kat umah aku... waaa.. terlepas lagi la aku... maknanya, takde sorang pon puteranians yg akan singgah ke majlis aku la.. sedih.. kecik ati aku.. hahahaha..

enjoy urselves... kalu sempat singgah la wat mini gath kat kenduri aku.. hehhe..

Share this post


Link to post
Share on other sites

asal aku rasa cam ader org kawin je ari tu... kalau aku dtg pun lambat kot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sapa nak join lan party, bagitau cepat...

senang nak set meja..

peeehhh, bole la tgk pc yang gempaq2 kat sana nnt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau korang buat gath, jangan lupa laporkan kat sini...

kasik gambo skali

besla

walopun duk jauh, PUTERA tetap bersatu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

termakbul la gak gathering yang telah diperbincangkan dulu....

InsyaAllah kite turun la beramaiĀ²....

nanti aku tanya hababd... dia nak gie ker tak.....

semenjak lapan menjak jadi usahawan KASTAM nie sibuk jek...

Share this post


Link to post
Share on other sites

err situ ada internet/hot spot tak?...camner nak buat live telecast nih??? erm...

internet ada, hotspot tadak kot saya rasa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putera.net camner ????

putera.net pun termasuk sekali la...

tgk kat tajuk... kiriman #1

Edited by abixpert

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak pasti leh eprgi ke tak... kalau takde aral melintang insyaallah laa saya join...

RM 50? waa.. tgh takde duit nie.... aki-san... smile.gif) blanjer... huhuhuhu!!~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yay, tak boleh pergi.. pergi kalu kena penampar.. baik jangan pergi..

Tak apa, Pakcik Arisham, janji buat gathering area Utara na? nak lagi power dari nih.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...