Jump to content
suriasah_putera

Pakej Hosting Peribadi

Recommended Posts

hmm cadangan yang bagus juga,maybe in mungkin satu idea untuk lebih popularkan putera.com dan menarik lebih ramai ahli putera.com untuk join putera.com

anyway pon aku sokong 100%.. cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako bangkang 100%

simply pasal user2 kat sini ada sejarah untuk jadi bangang. dari dulu orang soh jangan sembang pasal kat mane nak dapat crak, diorang sembang gak. pastu putera kene shutdown.

la ni pon still ade lagi. sape boleh bet yang website user atas domain putera.com tu tak digunakan untuk letak crak, atau serial?

and apsal lak kalo ade domain namako.putera.com terus orang lain berminat nak join FORUM? merepek tul.

kalo nak buat, ako soh mamat2 yang syok dok promote skim cepat kaya yang kat sig la, kat forum e dagang tu la. diorang nak buat duit (potentially haram) atas nama putera, then at least bayar la putera.

Edited by C-Fu

Share this post


Link to post
Share on other sites

bagi aku laa... kalau ada hati nak buat.. kita buat. Kalau taknak buat.. diam2 jer.

kalau nak fikir pasal penyalahgunaan... alamatnya sampai mampus pun tak terbuat..

and apsal lak kalo ade domain namako.putera.com terus orang lain berminat nak join FORUM? merepek tul.

takde merepeknya.. ader jugak betulnya sebab kadang2 orang nak tau gak putera.com yang duk kat ujung tu menatang aper? (kalau tak join pun, diorang jenguk2 je kot).

Edited by Ancient One

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mungkin boleh dipertimbangkan.

Tapi boleh ke kita pastikan agar ahli tidak post benda2 haram yang boleh mengancam keselamatan dan keterjaminan putera.com daripada ditutup oleh pihak yg berkuasa?

Takper a... jgn pikir panjang2... kalo kena thn pun, admin putera.com jer yg kena sue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takper a... jgn pikir panjang2... kalo kena thn pun, admin putera.com jer yg kena sue.

yup. dengan forum forum nie skali nanti kene buang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...