Jump to content
zamnismo

Compaq Presario V3000 Driver.

Recommended Posts

aku pun ada masalah yg sama masa nak cari driver dia tapi solution nya aku dapat dah,

aku tak bawka pendrive la,

aku duk bangi jer kalau ko nak contack no aku ni ... amek la.

012-9151424 (zali)

ko bawa la pendrive sama,

copy jer, aku tahu susah siut mcm pitam pun ada mencari driver dia, so aku dah jumap meh aku share dgn ko.

pm aku leh jer. kawan2 no hal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku pun ada masalah yg sama masa nak cari driver dia tapi solution nya aku dapat dah,

aku tak bawka pendrive la,

aku duk bangi jer kalau ko nak contack no aku ni ... amek la.

012-9151424 (zali)

ko bawa la pendrive sama,

copy jer, aku tahu susah siut mcm pitam pun ada mencari driver dia, so aku dah jumap meh aku share dgn ko.

pm aku leh jer. kawan2 no hal.

Mekacih Li, Tapi masalahnyer aku dok johor...hik2. Besaq ke filenyer...Bley e-mail zip file kat aku. [email protected] g aku websitenyer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

nak tanye..kawan aku punye notebook presario v3754tu punye wireless driver...driver yg lain smua takde masalah...kecuali wireless.dah macam2 driver aku try masuk.tapi ttp tak dpt detect.pasal ah?

Share this post


Link to post
Share on other sites

assalamualaikum , just nak berkongsi ...

ko tak cari dalam website hp ke.... untuk model presario V3000

kan driver utk windows xp ade...

ramai2 gak laptop customer aku utk model ni .. antar format aku download driver kat sane lar..

Driver Compaq Presario V3000 ( Windows XP )

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku masih x dpt driver utk notebook aku ni..compaq v3658TU..display sound..sumenye xde! geram ni..tolong r sape2 yg dpt mmbantu..btau aku ek

tq.. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

dlu pn aku ada mslh yg sma... susah gile nk cari driver... wpun model sma tp driver dia cam dh berubah...

bese la laptop kn smakin canggih

at las aku pgi kdai hp kat tmpt aku... jusco tmn u, skudai...

byr RM10 dpt complete driver utk laptop aku...

Edited by castlevama

Share this post


Link to post
Share on other sites

erm..

kalau susah sangat nak cari driver untuk XP,

apa kata anda online chat sendiri dgn technician Compaq yang bertugas...

chat with compaq technician

nanti dia akan bimbing anda sehinggalah tiada lagi "yellow Question mark" dalam device manager anda.. B)

akak technician tu mesra alam tk?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salam

Driver untuk v3756TU windows XP ada x?klu ada bole x sapa2 pos kan?aku bayo,thx u

http://forums11.itrc.hp.com/service/forums...hreadId=1228042

Intel Chipset,(install and reboot before other drivers):

http://tinyurl.com/2vdz3e

You have either Intel onboard graphics or the Nvidia card.

Intel X3100 Graphics:

http://tinyurl.com/yucen3

OR:

Nvidia Graphics:

http://tinyurl.com/2q6ss4

Windows Installer 3.1:

http://tinyurl.com/9cg2y

Broadcom Wireless:

http://tinyurl.com/24nau2

OR_Intel PRO/Wireless:

ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37501-38000/sp37755.exe

.Net Framework:

http://tinyurl.com/758p8

HP Quick Launch(requires.Net Framework):

http://tinyurl.com/2qosvc

----------

Use Jonah's guide for MS UAA and Conexant Audio Only:

http://www.fastfs.com/help_pages/hp%20downgrade.htm

-----------

Finish with your Vista drivers for Ricoh Card Reader,Alps Touchpad,Modem and Marvell Yukon Ethernet:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...=us&lang=en

&dlc=en&product=3653276

HP Integrated Module with Bluetooth:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechS...tion.jsp?lang=e

n&cc=us&swItem=ob-57457-1&jumpid=reg_R1002_USEN

May also need>>> HP Wireless Assistant:

http://tinyurl.com/6yypd2

Activate the bluetooth in HP Wireless Assistant.The slider switch for Wireless must also be in ON position.

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(zamnismo @ Feb 25 2008, 08:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salam...
Nak mintak tolong dr kwn2 sume psal laptop aku nihh.Dah letih nk carik driver utk o/s XP Pro sampai skang x de yg compatible..



hye zali...
aku nk tanyer ko ade driver utk V3312TU x utk winXP?
klu ade blh tlg email kn ngn aku x?
[email protected]
tq...

QUOTE(PowerRootTongkatAli_GS @ Apr 15 2008, 11:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sapa nak driver compaq V3000 ( 1CD)
boleh bagi alamat, aku akan hantar CD.


hye...
ko ader driver utk V3312TU x?
Klu ader blh tlg email kat aku k
[email protected].
tq...

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(zamnismo @ Feb 25 2008, 10:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mekacih Li, Tapi masalahnyer aku dok johor...hik2. Besaq ke filenyer...Bley e-mail zip file kat aku. [email protected] g aku websitenyer...



aq pun nk drivers compaq V3000
kalo lg baik hati meh send sume drivers yg tuan hamba ada (serius)


send zip file kt [email protected]

harap ada yg pemurah n ikhlas

Edited by ThiNking_ITnET!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...