Jump to content
Athrun Zala 02

Red Alert 3

Recommended Posts

QUOTE(Exception 2008 @ Nov 1 2008, 11:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Betul ko ckp aku main, letak flak cannon....
Lembik smacam pertahanan Soviet...
Aku letak 3 flak cannon, power byk lg...
Tapi bila jet dari Empire Rising Sun datang, langsung x wat apa-2...
Just dok wat bodo jer....
Nah ambik screenshot aku, korang tgk la betapa bodo nye flak cannon...
game ni cuma agak lembab dari segi pergerakan units...
RA2 xde la mcm ni punye lembab....

Klik link ni utk tgk screenshots

Screenshots


kapal terbang kamekaze laju sgt kut...x sempat tembak... Edited by syazani

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Exception 2008 @ Nov 1 2008, 09:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ok aku dah clear inbox....
Boleh PM aku...
Aku br je test main.... Cool....
Tak sia-sia beli yg lanun...

Mmg sia sia beli lanun..mesti slow gile2 bila load main menu kan?haha
itulah penangan kalo beli versi lanun
kalo nak main menu jadi laju & x mkn masa loading kena la update ke 1.02 mcm aku skang...layan abis..siap bleh main network lg
tapi tgh sewel nak register..slow sgt nak register kat ea nih..sape ada mslh sama dgn aku? mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
mahal sangat la @exception2008.... bukan mengapa duit bulanan x cukup lagi.... aiseyh ada link x nak download?

port torrent x boleh.... status kuning nak set kat router lupa router password nak reset kena set balik wacko.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
baru je beli dan main Red Alert 3 semalam,grafik dia pd pndapat saya x beberapa 3D atau lawa sangatlah kalau main kat laptop saya ni,nampak mcm cartoonish sangat~~saya dah main misi Kesatuan Soviet,tp dia punya movie x de,suara je ada,ada sesiapa yg di sini beli cetak rompak ada masalah sama mcm saya??

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Juanâ„¢ @ Nov 2 2008, 01:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
@ en.Exception 2008
tu high setting ke?
katun giler gambar dia..


harapkan air laut jer lawa skit..
yg lain2 nampak same jer

QUOTE(Athrun Zala 02 @ Nov 2 2008, 03:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
baru je beli dan main Red Alert 3 semalam,grafik dia pd pndapat saya x beberapa 3D atau lawa sangatlah kalau main kat laptop saya ni,nampak mcm cartoonish sangat~~saya dah main misi Kesatuan Soviet,tp dia punya movie x de,suara je ada,ada sesiapa yg di sini beli cetak rompak ada masalah sama mcm saya??


Version Rip kut Edited by syazani

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(tolong_saye @ Nov 2 2008, 02:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ko main hard ker exception?

aku main medium tapi lawan soviet ketiga-tiga
mampus
takleh blah aku

masing2 nak serang aku jer kerjanya

bukan high setting tuh


Aku main easy dulu.. saje nak explore ability units....
Nanti dah biasa, aku main hard la... slow-slow la....

QUOTE(Athrun Zala 02 @ Nov 2 2008, 03:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
baru je beli dan main Red Alert 3 semalam,grafik dia pd pndapat saya x beberapa 3D atau lawa sangatlah kalau main kat laptop saya ni,nampak mcm cartoonish sangat~~saya dah main misi Kesatuan Soviet,tp dia punya movie x de,suara je ada,ada sesiapa yg di sini beli cetak rompak ada masalah sama mcm saya??


Aku pakai cap lanun ok jerr..... Movie boleh main...
Ko beli mana dvd tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Korang beli la ori...baru RM139 (standard version)..confirm puas ati..dapat poster aweks2(bonus)...haha tongue.gif
mmg best...bleh layan online..game strate3gi mcm ni mmg best sgt kalo layan online
sesapa yg ada ori copy bleh la add aku dalam xfire korang
nick xfire:kurtkantoi
nick RA3:kurtdagreat laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku pun baru TRY semalam.RA3...mmg mcm kartun sangatlah...kalau cap lanun punya yang 2 CD ada movie lah....kalau beli yang satu CD punya takda movie...aku try main 3 kali skimish...tu pun kantoi..mcm apa ntah aku rasa....jemu asyik buat pertahanan ja...kena serang sekali dah hancus mcm tak kuat jer barang2 dia....taksempat nak pikiaq plan2 lain...asyik kerja buat beli senjata dan defend..tgk2 duit pulak clear...hehehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Actually siapa yg main skirmish guna Soviet cara nak defense senang jer....
Bina Air Base, create Twin Blade dlm 10 buah, 5 hantar ke laluan masuk depan, 5 lg belakang...
Pastu kalo base tepi laut... Bina 5-6 buah Tesla Coil dan letak sebaris selang 2 atau 3 petak kat tepi tebing...
Ini nak menghalang musuh menyusup ikut laut... Jgn letak coil kat dlm laut... Ranap...
Pastu Flak Cannon letak sebaris selang 3 petak kat dpn base, dan dpn flak cannon pun letak Tesla coil gak sebaris... Twin Blade berkesan nak menghalang kemaraan musuh di atas darat... Tapi kalo musuh tu dari udara, gunakan flak trooper letak ramai-2 belakang Twin Blade... Tambahkan lg Twin Blade dari masa ke semasa... Jika dah jumpa lokasi base musuh... Guna Kirov 4-5 buah hantar je... Kasi letupkan terus base musuh... Actually pertahanan Kirov terhadap serangan dah bertambah bebanding RA2 punya Kirov...
Dalam masa yg sama, bina Vacuum Imploder... Ini berfungsi untuk meranapkan base musuh spt disedut oleh puting beliung.... Apapun kalo letak byk mana Apocalypse Tank dgn Hammer Tank, bila bertembung dgn Tank Buster, hati-hati lah.. Tank Buster ni bisa meranapkan tank anda dan menjadikannya besi buruk...
Hu hu hu hu hu... Twin Blade je boleh halang diorg ni... Kenji, Shinzo dan Naomi siap puji aku... Tapi muka mcm tak puas hati je bila defeat... Bengang je dak Jepun 3 ekor tu.... happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku punya x da problem...cuma aku x berapa minat dgn grafik dia,cuma aku minat air laut dia...mmg real....colour mmg cun...org dia n building dia mcm kartun la

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(sayw @ Nov 4 2008, 02:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ada sapa2 dak kuantan dan ada ra3 lanun x? kongsi sikit


Hapuskan cetak rompak! support torrent! anda mampu mengubahnya.. laugh.gif

dah 2 ari donlod baru sampai 70%..bile siap nanti nilah game pertame yg aku torrent happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Battousai @ Nov 4 2008, 07:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hapuskan cetak rompak! support torrent! anda mampu mengubahnya.. laugh.gif

dah 2 ari donlod baru sampai 70%..bile siap nanti nilah game pertame yg aku torrent happy.gif


Hai ingat Torrent tu bukan cetak rompak ke sedara?? dry.gif
Same gak beli dvd dgn download..... Cuma Torrent kena tggu berhari-2 nak siap,
silap-silap bukak je benda lain lak kat dlm... sah-sah kena tipu....
kalo dvd sah-sah benda betul, kalo tipu, boleh return... sleep.gif

Apapun aku dah start main Medium, betul la mmg susah... Tak tau la cmne lawan ni laju sgt...
Alih-alih dah berduyun dtg... happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Exception 2008 @ Nov 4 2008, 07:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hai ingat Torrent tu bukan cetak rompak ke sedara?? dry.gif
Same gak beli dvd dgn download..... Cuma Torrent kena tggu berhari-2 nak siap,
silap-silap bukak je benda lain lak kat dlm... sah-sah kena tipu....
kalo dvd sah-sah benda betul, kalo tipu, boleh return... sleep.gif

Apapun aku dah start main Medium, betul la mmg susah... Tak tau la cmne lawan ni laju sgt...
Alih-alih dah berduyun dtg... happy.gif


kehkehkeh~sapelak kate torrent tu sah? ade aku kate? kne tipu? knelah ade ilmu klau xnak kne tipu..tgok seed/peer lah bro klau taknak kne tipu happy.gif

ctak rompak mmgleh return tp klau yg direturn tu plak same 2x5 rosak, x ke sia2 penat lelah gi kedai tu? kne pkai duit lak tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...