Jump to content
Sign in to follow this  
MalaysianSecurityForce

Subforum "virus & Worm" Dlm Forum "util&securit

Recommended Posts

alahai si izwan nih... ko dah tak kenal aku? ko panggil aku pakcik?

aku bukan kutuk... tp C-Fu ni mmg dah ala-ala cicak.. mana ada tpt dia rasa leh bakar org soh tengkar, dia lekat kat situ... ahakssss.. C-fu... cukup2 la nak membakar org nih....

still taknak subforum ..... manfaatkan forum yg ada sebaiknya

Share this post


Link to post
Share on other sites

biar je die kutuk

so ako ade la sebab untuk kutuk balek

and diorang ade gak sebab nak nangis2 kat admin pasal ako kutuk balek

and diorang mesti rasa GELABAH kan C-Fu kan? hoho.. last2 mesti ramai-ramai lari... cam mus3na cakap.. "lihatlah kanak-kanak BERMAIN keriangan.."

Share this post


Link to post
Share on other sites

and diorang mesti rasa GELABAH kan C-Fu kan? hoho.. last2 mesti ramai-ramai lari... cam mus3na cakap.. "lihatlah kanak-kanak BERMAIN keriangan.."

sikit pong aku tak rasa gentar, takut mahupun menggelabah ... den sekeh kepalo sekor2 kang ... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

admin, someone who has right privilleges in the forum please close this thread.. It's getting nowhere..

tapi kalau nak main jugak.. boleh !

sikit pong aku tak rasa gentar, takut mahupun menggelabah ... den sekeh kepalo sekor2 kang ... tongue.gif

pegi la main ngan ekor2 tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

AKO melatah lagi? wahhh ahh ahahhaha lariiii.

eh sat, sebelum aku lari, aku pun buat kali pertamanya bersetuju jugak dengan cik puan [email protected] kita ni. takyah terlampau banyak sangat pecahkan sub-forum yang akhirnya buat bebudak lagi letih nak masuk satu persatu bahagian.

ok, lariiii!

Share this post


Link to post
Share on other sites

admin betul tak ape ako cakap?

Share this post


Link to post
Share on other sites

admin betul tak ape ako cakap?

bile mase ko cakap C-Fu ?

dah tua2 pun ada orang nak merepek lagi kan? nara takpela budak kecik lagi.. lalallalalala... so bolehlah nara ...

wahhha hahahaa ahahhaha lariiiiiii........ seperti kanak-kanak keriangan...

dan admin pls tutup thread ini..

Share this post


Link to post
Share on other sites

mana ada tpt dia rasa leh bakar org soh tengkar, dia lekat kat  situ... ahakssss.. C-fu... cukup2 la nak membakar org nih....

bila masa pulak dia bakar orang..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...