Jump to content
angelbratz

Lineage 2 Sea (www.lineage2.com.my)

Recommended Posts

Tak pasti pulak, rasa aku ada yg pernah try, tapi kat server lain. Masalahnya L2 ni, kat oversea sana dah lama, pastu server prebet sapu dah belambak, tak sure kalau langkah depa bukak server sini boleh tarik orang ke tak. Kalau promosi dia ok, maybe ok kot, macam RO dulu. Aku pun dulu ada main, tapi kat prebet server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhuuu.. aku baru layan Game nie ... Main char Elf... awek.. SilkyGurl .. Server Aria.. Baru lvl: 18....

Best Gak.. tapi banyak aku tak paham lagi.... :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haloo semuer

Same la kat sini ade gak mean game nie! main pasal open beta so test je la!

lagi pon beli PCgamer dapat DVD die pree! :lol:

agak pening2 lak jugak buat mase sekarang nie still learning pasal game nie!

barang equipment dah la a mahal giler..

Pas tu die punye quest gegiler punye sakit nak buat mob kene bantai utk ade satu quest tu sampai 70 lol!

tak taula camne quest rank up tu nnt! lol!

lagi pon cam mean sensorang je sunyi je lol!

tapi best gak la game nie, but i would't pay to play the game!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaha...biasa ler....sama gak la aku pon....tengah belajar main game nih....Kalau sesaper ak register lagik aku ada posting event kat topic lagik satu...so sesaper yang blom register and yang nak regeister datang le ker CC event tuh....

Dapat poster and Dvd kalau register kat saner...main pree kat cybercafe tuh.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

halo aku nak tanye sikit!

lebel berape bile boleh get promoted??...i mean rank up!?

sry la ye aku tak penah mean game nie! nak cari guide pasal rank up pon susah! :huh:

pepe pon nnt dont forget to say hi to PaperFace! aaa promo lak! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

halo aku nak tanye sikit!

lebel berape bile boleh get promoted??...i mean rank up!?

sry la ye aku tak penah mean game nie! nak cari guide pasal rank up pon susah! :huh:

pepe pon nnt dont forget to say hi to PaperFace! aaa promo lak! :lol:

Jap jap...Maksud hang "Rank Up" tuh Tukar job ker???

Kalu tak silap haku dia nyer "Rank Up"

Beginner

V

1st Class (Level 20)

V

2nd Class (Level 40)

V

3rd Class (Level tak sure)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lineage 2, tak tau ler sambutan ok ke tak, kalau dia pandai promo maybe ok ler kot, sbb kat oversea dah belambak private server dia dah, aku pun dah berenti main lama dah. Untuk long term, kalau nak owning PvP buat ler Orc Overlord. Lain job, cam Human Necro, TH, SPS, GK. Kalau job melee, leceh le sket. Nak solo leceh, nak leveling leceh, kalau siege castle pun jadik punching bag je la. Satu lagi Lineage 2 ni, semuanya pasal buff. Buff dalam ni banyak gila. Boleh buat duit plak tu dengan jual buff. So kalau nak buat duit dan buat member, buat ler buffer cam Prophet ke, BD ke, pastu jual. Lepak kat pintu masuk LoA jual.

Personally, aku tak minat sangat L2 ni. Character dia keras semacam, battle animation pun nampak tak meriah. Lain tu terpulang ler. Yang pasti leveling confirm sakit gila. Sedangkan private server L2Extreme yang aku pernah join dulu pun yg Exp x4 pun terasa sakit, ni kan pulak official server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ello,

Hoho game favourite aku dari dulu tapi sayangnya sekrng ni tade internet kat umah, nak lvling kat CC tak dptla sbb aku penah main private sebe yg rate dia sama ak official selama err lebey krng setahunla. XD

Akuretired wktu chronicle 3, ni dah chronicle 6 kan.. Interlude. Lineage II yg best, side quests dia byk, side games pastu Castle Siege plng best, dan juga event mcm Dawn VS Dusk (pilih Dusk lol XD). Wktu castle siege plng aku suka tgk, Guild leaders naik wyverns berlegar2 kat udara pastu Dwarfs summon Golem size Colossus utk runtuhkan pintu gate castle dan juga Giant Cannon.

Dan juga pelbagai benda lagi bole buat walaupun ko dah high level cuma satu aje aku nak ingatkan, tak lama lagi ada satu tmpt korang tak bole lvling jikalau ko bkn guild member @ alliance member..

huhu ini hanya pesanan saje sbb dpt rasa nanti akan ada own territory "for member only, leave or die" XD

cuma yg aku tension pinoy cepat giler kalo bab lvling ni.. abisla lanc ftw nanti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooooo.......tapi aku dengar diaorang nak bukak satu server baru dedicated only for Malaysian and Singaporean.

Tapi tak tau la cammana lagik....aku ada bukak poll kat thread lagi satu...so kalau rajin vote la....

sama ada korang nak atau tidak Server C...Kalau bleh...nak tau gak pandangan korang tentang perkara nih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ello,

Dah vote, bkn aku tak suka pinoy tp perangai derang umm.. tak bole nak toleransi kekadang. Aku lagi suka main gan bdk2 europe @ US berbnding Asia XD.. ehh lupa daratan plak.

Harap2 adala sebe khas ni hehe

cuma kenapala Lineage II tak buat promosi mcm Mo Siang, wat iklan kat tv. Ramai budak main Mo Siang @ RO sbb diiklankan kat tv. Tak sume gamers tahu psl Lineage II ni. Ada sesetengah tu datang CC baru tahu Lineage II..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku ada pengalaman game nie..

so far.. gameplya dia cam wow gak..

naik lvl.. pastu jumpa master.. utk skill..

dapat barang lawan menatang...

tapi, bg aku... boring gak main...

ehee

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOW ngan [email protected] jauh Beza.....Tuh arr perangai diaorang tuh memang aku tak leh comment...memang cam *****...Sengal....Orang Malaysia tak ramai lagik...nanti bila dah ramai nanti kita mendominasi server tuh.....

Skang nih tengah kumpul MY and SG Player..Tak nak bagi diaorang satu base pun!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehehe......Pria Terhebat...

Well a Matured Grafik...Try ler main...then baru tau...

server ni free time beta je kan? bile dah live sure kena bayar..

Share this post


Link to post
Share on other sites

bosan..community cam aper jer...not worthy for me to pay for it..

calling mastakilla..

calling mastakilla..

jom le main kat Paradise.. baru lepas wipe.. tak lame lagi Live la tu..

jom le.. aku rindu kat keltir2 tu :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

oi lipas..

ko burn dulu dlm dvd installer L2 yg baru..pastu kasik aku install.nanti aku join ko main kat paradise,heheh

aku rasanya takkan bayar utk main server SEA. cukup2 meluat ngan perangai pinoy yg aku alami masa main RFOnline.

So..main prebet server ajela,hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...