Jump to content
slaughters

Apehal Dengan Budak Fareast187 Nie ?

Recommended Posts

Budak pramatang nie mengamuk jadi HULK

hulk.jpg

tapi azuan kata die ni berubah menjadi beruk,

bobomonkey.jpg

si Fareast187 ni.. bertukar nick kepada asshole you ?

ni profile die.. http://forum.putera.com/tanya/index.php?showuser=28676

mane moderator nie ? takleh ke sound die sket.. buat kacau kat forum..

kick die dari forum nie.. tapi die boleh masuk balik and buat kacau.. adoila. BAN IP ? tak tau la.. pandai2 korang la geng moderator perlu buat ape..

aku harap thread2 yang die buat tu tolong delete.

anyway aku rasa die marah sebab ade orang kata yang die ni tak reti nak buat virus.. sape yang marah die ? ntah la..

Thanks.

Edited by slaughters

Share this post


Link to post
Share on other sites

tindakan telah diambil. terima kasih di atas laporan anda 69.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe.. geng2 supervisor memuji sikap aku. Semoga sikap aku ni menjadi contoh kepada member2 lain agar prihatin dengan putera.com nie. Hehe.. :lol:

Peringatan, jangan jadi beruk..

Ok, masalah dah selesai nampaknya. Terima kasih jugak kepada geng2 moderator kerana cekap, pantas, dan tepat melakukan tindakan. Hehe.

Aku close thread nie. Thanks.

Edited by slaughters

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku terpaksa bukak balik thread nie..

si fareast tak puas hati sebab kene ban..

ni ancaman2 die terhadap aku..

do u think u r smart...??

dont be poyo by get praise from azuan...sucker

--------------------

saya budak baru belajar

go to hell you........., Today, 11:48 AM

how can u band my ip address coz i use a computer cc......

and u r idiot dont about networking.....

im a cisco certified

so wat da @#$&#%

i hav to many account in dis putera.com.

i'll eye for and eye bye im logoff putera now....kcuf

ni statement die..

Anti matthew.upm (MACAM BAGUS JEpencuri besi buruk) , slaughters (mamat merompak seluar dalam perempuan jiran aku) , PinguSpy (OTAK X BETUL) , powerabu (aku x dirasuk aku kembali dgn bermaruah) , C-Fu , johnburn , Impreza_2004 , zer0Nehza (PENYEBOK NO SATU)

maybe admin perlu lakukan sesuatu untuk mengelak makhluk ni tranform menjadi raksasa yang lebih menakutkan..

aliensignatureseriesclassicstatue.jpg

ALIEN..

Peringatan : Forum putera.com tidak memerlukan ahli seperti ini. jika benar sekalipun dakwaan yang mengatakan makhluk ini mempunyai kelayakan CISCO, tunjukkan cara orang ade CISCO.. ni tak.. tapi.. die membincangkan hal regedit.. :lol:

Edited by slaughters

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku terpaksa bukak balik thread nie..

si fareast tak puas hati sebab kene ban..

ni ancaman2 die terhadap aku..

ni statement die..

maybe admin perlu lakukan sesuatu untuk mengelak makhluk ni tranform menjadi raksasa yang lebih menakutkan.. ALIEN..

Peringatan : Forum putera.com tidak memerlukan ahli seperti ini. jika benar sekalipun dakwaan yang mengatakan makhluk ini mempunyai kelayakan CISCO, tunjukkan cara orang ade CISCO.. ni tak.. tapi.. die membincangkan hal regedit.. :lol:

mungkin dia ingat jadi org cisco tu boleh nak buat kacau kat sini,

jangan nak rosakkan nama baik cisco laa..

kan marah plak org cisco kat sini, cam Crypto.md5

Edited by scorps

Share this post


Link to post
Share on other sites
:lol: pelik2 tul la budak zaman sekarang ni . cantik sangat la tu , kalo dah ada account banyak kat sini , account fareast tu boleh di delete terus tak ? wkakakaka :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ayat berterabur mcm x lulus bahasa inggeris je...

huhu~

ps: bkn nak kutuk... aku bace pn bole gelak golek2 lagi... ayat budak pramatang

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok kita akan cuba mintak tmnet dapatkan lokasi dimana dia guna internet (sila rujuk kes tahun 2002 :P)

kalau boleh suruh dia tengok topik ni dan kalau rasa diri tu invisible sangat, maki la lagi puas puas. memang la ko boleh daftar sampai 1000 akaun sekalipun dalamni (memang tu keje spesis macam dia)

how can u band my ip address coz i use a computer cc......

aku ingatkan dia ajak aku join band muzik dia. aaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ahahahah lariii macam crap

Share this post


Link to post
Share on other sites

amacam azuan ? dah dapat reply dari TM ? hehehe..

kasi up thread nie..

aku asalnya letakkan thread ni dalam serious discussion.. tapi telah dialihkan ke laporan.. tak kisah. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ada jgk ye org mcm tu...!

org buka forum putera ni untuk cari ilmu..bukan tempat cari gaduh..

btl x? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahahaha u juz playing by me...u idiot..fareast187 definitely not me...i juz pretend to dat to make

ur anger rise up... im juz his membe...hehe

u so funny...........y u do like dat........ u like hulk too....

PM terbaru yang aku terima dari mamat yang tibe2 tak mengaku diri die menyamar...

dah takde idea.. nak sound aku ape..

padahal sebelum ni mengaku yang die ade banyak id dalam putera nie ?

mule a tu ketakutan. nak ugut salah orang. hati2 sket pasnie. ingat pada member2 yang lain. putera.com tidak memerlukan member2 camnie..

sape la bawak die keluar dari inkubator nie ?

fetus2.jpg

:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

go to hell you........., Today, 11:48 AM

how can u band my ip address coz i use a computer cc......

and u r idiot dont about networking.....

im a cisco certified

camne la yer leh komen org lain idiot..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku terpaksa bukak balik thread nie..

si fareast tak puas hati sebab kene ban..

ni ancaman2 die terhadap aku..

ancaman? hek enen pondan tol

Share this post


Link to post
Share on other sites

ancaman? hek enen pondan tol

abis tu kamu tu ape??

kat profile kamu kata 'FAMALE',tapi kat avatar kamu tu [email protected] kali pandang macam lelaki pakai bedak tebal..

keliru laa.. laki ke pompuan.. tak pun khunsa..

p/s: sori klu terasa..

Edited by pidos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anti matthew.upm (MACAM BAGUS JEpencuri besi buruk) , slaughters (mamat merompak seluar dalam perempuan jiran aku) , PinguSpy (OTAK X BETUL) , powerabu (aku x dirasuk aku kembali dgn bermaruah) , C-Fu , johnburn , Impreza_2004 , zer0Nehza (PENYEBOK NO SATU)

kuat betul imaginasi dier..

Edited by PinguSpy

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau kata bodoh + sombong = bangang... nanti org kata tak berbudi bahasa..tak sopan..atau tidak menunjukkan contoh yang baik...

bak kata orang... org yg pengecut/bodoh sombong/berlagak/ckp besar tapi mcm tin kosong ... sedar tak sedar.. tak perlu orang lain buktikan diri dia sebegitu.. tp akhirnya diri dia sendiri akan tunjukkan sifat dan sikapnya secara di sedar atau tidak... melalui kata2..ayat2...statement dan cara dia menghadapi satu2 situasi tu pun secara automatic org sekeliling dh boleh tau siapa, n bagaimana sikap dan sifatnya...

agaknya dia sorang je ada certified... dgn mudah anggap org lain hingusan.. jgn lupa, kalau kita hebat... ada ramai lagi yg lebih hebat... bukan dgn menunjuk hebat membuktikan kita hebat... sbb org yg hebat akan di rasai n disedari kehebatan oleh org sekelilingnya, tanpa dia rasa dirinya hebat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

udah ler..biar la budak Fareast187 tu..aku rasa tak elok kita memanjang manjangkan topik ni untuk kutuk dia tu..diakan dah kena sekat..aku bukan sokong tindakan dia tapi..hehe..maksud aku, gunakan kematangan kita untuk menangani budak macam ni..kalau dia buat perangai bodoh, biar la dia sorang nampak bodoh..jangan lak ngan kita sekali nampak 2x5 ngan dia disebabkan cara kita respon terhadap tindakan dia tu..kan? kalau ada orang lain buat perangai cam tu, kita blok je la orang tu pulak..tak susah pun -_-

Anti matthew.upm (MACAM BAGUS JEpencuri besi buruk) , slaughters (mamat merompak seluar dalam perempuan jiran aku) , PinguSpy (OTAK X BETUL) , powerabu (aku x dirasuk aku kembali dgn bermaruah) , C-Fu , johnburn , Impreza_2004 , zer0Nehza (PENYEBOK NO SATU)

pesal budak tu berdendam ngan diorang ni :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aiks... open balik topik nih...

aku tengok care Fareast187 cakap tu macam orang x de certificate jer... lepas semacam

pesal budak tu berdendam ngan diorang ni :ph34r:

agaknyer diorang yang tersenarai tu penah tegur dier kot, x puas hati la budak tu <_< ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat bangang je dah le. makin dilayan makin menjadi2. kalau nak ban pun, macam takde ape je. lagi2 kalo kat cc. ade certificate ke, ape ke, takde maknenye kalo prangai camtu. masuk akal ke die ade cisco? english tunggang langgang. standard budak2 punye ayat je tengok. (budak2 yang tak reti english cam aku)

Share this post


Link to post
Share on other sites

C-Fu tak puas hati sebab die geng dengan budak CISCO tu.. Hehehe..

ok la. aku tutup balik thread nie.. nanti C-Fu menangis.. ( korang pernah tak nengok bapok or pondan menangis ? Haa.. camtula C-Fu menangis ) :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...