Jump to content
MenCaRi

Korang Suka Makan Apa ?

Recommended Posts

aku asal perlis, apsal x penah dengar nasik ganja ni ye.. mm musykil nih..:wub:

Fuhh... nasi ganja tuuu.... saper jual ni?? Nak kena hukum gantung ni mengedar ganja... Pasni ade plak nasi syabu ngan nasi ecstacy plak...hehehe..

Apa yang bestnyer nasi kandar ni?? Aku tengok biasa jer.. nasi putih biasa... Special dier pada nasi ke atau lauk dier?

Share this post


Link to post
Share on other sites

aih pelik ni org perlis xtau nasi ganja.. utk maklumat lanjut www.anakperlis.com

nasi ganja ni kena skali ketagih ooo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

korang2 sume dah x suke makan lg ker?hakhak.. :lol:

meh aku story ckit..

klu breakfast aku selalu beli nasi lemak singgit kat LRT..sedap woo..kadang tambah ayam rendang jadik ler 3 hinggit.. :lol:

klu waktu lunch (opis) asik2 amek ayam + kuah ciput jer + sayur (selalunyer kangkung)..

pastuh waktu dinner plak dah buntu..kadang2 paprik, kadang2 telur bungkus, kadang2 tomyam campur..klu dah buntu sangat2..aku makan maggie...hakhak.. :lol:

klu weekend...x tau dah nak mkn aper..klu rajin aku masak..klu malas sgt, aku order McD jer..hakhak..tp membazir duit ker.. :lol:

Edited by baby_garl21

Share this post


Link to post
Share on other sites

korang2 sume dah x suke makan lg ker?hakhak.. :lol:

meh aku story ckit..

klu breakfast aku selalu beli nasi lemak singgit kat LRT..sedap woo..kadang tambah ayam rendang jadik ler 3 hinggit.. :lol:

klu waktu lunch (opis) asik2 amek ayam + kuah ciput jer + sayur (selalunyer kangkung)..

pastuh waktu dinner plak dah buntu..kadang2 paprik, kadang2 telur bungkus, kadang2 tomyam campur..klu dah buntu sangat2..aku makan maggie...hakhak.. :lol:

klu weekend...x tau dah nak mkn aper..klu rajin aku masak..klu malas sgt, aku order McD jer..hakhak..tp membazir duit ker.. :lol:

banyak nye ko makan

makan untuk hidup ke?

orang lain hidup untuk makan je..

Share this post


Link to post
Share on other sites

banyak nye ko makan

makan untuk hidup ke?

orang lain hidup untuk makan je..

hihi..aku suka makan lah.. :lol: nak wat cmner..lgpon klu aku x makan, berat aku cepat turun..klu makan byk pon, susah tol nak naik..tension aku..

ok per..breakfast + lunch + dinner..

ko xmakan ker evil?diet?hihi.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aih pelik ni org perlis xtau nasi ganja.. utk maklumat lanjut www.anakperlis.com

nasi ganja ni kena skali ketagih ooo...

ye la.. mak ayah aku je org sana.. tp aku lahir kat sini, membesar kat sini, setahun bape kali je balik kg.. nnt bleh la aku p carik nasik ganja nih.. slalu kat area kangar tu, mana nak dpt nasik ganja ni casey?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ups.. makan..

Sape biasa makan "ais krim goreng"??

Note : Suka makan 'perut kitab' yang direbus cecah air asam :)

ais krim goreng nih housemate suka sungguh makan..aku xpenah makan lah..hehe..x tau ape rase dia.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh tomyam mmg bezz..lagi2 tomyam siam mari...rasa macam2 skitt...

nasikzs0.jpg

ni bkn nasi ayam,bkn nasi kandar tp nasi ganja

msti korang x penah mkn..nak rasa kena mai perlis..

mmg masyuk...kena skali nak lagi..nasi ganja

benda ni lepas makan buat urin test lepas tak?? :blink: Setahu aku, ganja orang buat isap, khayalnya sampai menonggeng...

kalau di kunyah, kemudian telan....mau 1 minggu hilang akal di buatnya...

Edited by shambahar

Share this post


Link to post
Share on other sites

setiap negeri ada makanan tersendirikan??

apa makanan tradisional negeri korg..

perlis:

pulut pelam harum manis

Share this post


Link to post
Share on other sites

ipoh pun ader nasik ganja...

bkn dier letak ganja... tp lepas skali mkn mesti nk lg .. <sebab tu letak nme nasik ganja sb ketagih k0t??>

aku suke mkn sotong goreng tpung area "kuala perlis" da best damn sot0ng evarr....!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

semenjak due menjak jd student ni...

makanan yg biasa ak order --> nasi goreng cili padi...

tp x semua kedai sedap tau actually...

cume kedai sebijik ni, dekat dgn hostel ak...

tukang masak die da la hensem... masak pla power...

berbudi bahasa... senyuman manis...

haha... sesuai tol utk jd calon menantu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

semenjak due menjak jd student ni...

makanan yg biasa ak order --> nasi goreng cili padi...

tp x semua kedai sedap tau actually...

cume kedai sebijik ni, dekat dgn hostel ak...

tukang masak die da la hensem... masak pla power...

berbudi bahasa... senyuman manis...

haha... sesuai tol utk jd calon menantu...

bukan main ko nih :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
SUKA MKN DURIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku suka betul makan telur bistik kat kedai tepi fakulti tu..

bez sgt2 :D

satu lagi, ak suka makan kek coklat indulgence kat secret recipe...

kek tu lembut n manis, pastu tak rase muak cm kek lain..

Share this post


Link to post
Share on other sites

skrg musim buah...sedapp....rambutan,dokong,durian,langsat...

dokong sekilo rm3 ja

hahah...weh wan...aku amek kat umah tok aku kat mengkuang x larat makan dol...meh ar join weh..... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe...pulasan pon cun gak skang ni...alhamdulillah la thn ni buah tu 'menjadi' lg...puas aku mkn aritu...uhuhuhu

pos la kat aku buah tu..hehe :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...