Jump to content
MenCaRi

Korang Suka Makan Apa ?

Recommended Posts

korang suka mkn apa ha???

aku :

nasi

ais kerim

donut

karipap

satay

klo mengadap comp aku suka mkn kacang..haha

yum yum :rolleyes:

x dilupa kepada grg pisang :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku suke makan nasi. hari-hari aku suke makan nasi. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

nasi tomato, gulai tempoyak ikan patin, asam pedas ikan pari....byk sgt la :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku kalo gi makan kat kedai, kalo boleh cam nak try smua tapi meletop lak perut aku nanti..ada time mmg sedap ada time tak sedap..huhu..

tapi kalo makan kat rumah gerenti sedap laa.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku suke makan kuih mek comel. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

smua aku sukaaaaa..tolak batu, kayu, besi, benda yg tak dibuat makanan ngan makanan haram je la..

hahaha...

aku pun samer...

tp udang ngan ketam je aku tolak....

elergi la.....

:lol:

peace

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku suka mkn nasi. hari2 mkn nasi

cheezy wedges

grg pisang

tak semua benda aku mkn. seafood aku tak suke sgt

mee pun aku tak mkn sgt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku makan kapasitor, pcb, relay, transistor, blablablab... sedap gak kalau gorang camtu jer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku suka mkn nasi. hari2 mkn nasi

cheezy wedges

grg pisang

tak semua benda aku mkn. seafood aku tak suke sgt

mee pun aku tak mkn sgt

kepada sesiapa yg nak blanje cik_wawa kene la amik berat sume tu.... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku suke makan nasi pulut nyor dgn ikan kering. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

nasi lemak aku plg suka..

ulam2 tempatan ulam raja,permaisuri,pucuk paku,pucuk hammer....hehe xde la!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

korang suka mkn apa ha???

aku :

nasi

ais kerim

donut

karipap

satay

klo mengadap comp aku suka mkn kacang..haha

yum yum :rolleyes:

x dilupa kepada grg pisang :lol:

aku sume bende aku suke makan..

paling best kalo ade kawan2 belanje makan..

lagi aku suke hahahahah..

makan free sape x suke hehehe..

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku makan kapasitor, pcb, relay, transistor, blablablab... sedap gak kalau gorang camtu jer.

dasyat ko ni..leh masuk ripley's believe it or not nih.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku suke makan laksa penang buyong. memang teramat best. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

niefeng, banyaknya ko punya suka

1st, nasi, pastu kuih mek comel, pastu nasi pulut nyor ngan ikan kering, pastu lalksa penang buyong, pastu aper lagi, hehehe

budu jgk yang sedap, makan ngan nasik jer, buat macam kuah, hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

saya suka makan burger

hari-hari saya makan burger

Share this post


Link to post
Share on other sites

niefeng, banyaknya ko punya suka

1st, nasi, pastu kuih mek comel, pastu nasi pulut nyor ngan ikan kering, pastu lalksa penang buyong, pastu aper lagi, hehehe

budu jgk yang sedap, makan ngan nasik jer, buat macam kuah, hahaha

budu sedap gak. aku leh wat kuah. kwn2 kelate aku yg ajar mkn budu nie

Share this post


Link to post
Share on other sites

niefeng, banyaknya ko punya suka

1st, nasi, pastu kuih mek comel, pastu nasi pulut nyor ngan ikan kering, pastu lalksa penang buyong, pastu aper lagi, hehehe

budu jgk yang sedap, makan ngan nasik jer, buat macam kuah, hahaha

tu baru mukoddimah je. :lol: ade lagi yg aku suke makan dan ade banyak juge yg aku tak suke makan. :D

aku juge suke makan nasi dagang. tapi aku duk Pekan ni cukup susah nok cari nasi dagang. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ahaha aku jarang makan nasi dagang. tapi kalo dapat rase sekali, mmg rase nak tambah2. ikan die tak suke sangat. die punye kuah tu ar.. fuhhh...kesodapan die....slurrppp... dapat nasi ngan kuah pun jadi la. 3 4 pinggan selambe aku makan.

budu aku tak penah try lagi. sbb kawan aku cakap masin2 sket. ade la amik2 bau sikit. tapi tak berkenan sangat. tengok kawan aku makan, terliur gak. tapi tatau apsal sampai skang tak berani nak try budu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dasyat ko ni..leh masuk ripley's believe it or not nih.. :P

Haaaa... best tak aku? hehehe :blush:

saya suka makan burger

hari-hari saya makan burger

....... sampai muka saya jadi cam burger :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku plak suke makan maknn b'kaitan ngan sup ... best hingga mjilat kuku ... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...