Jump to content
imam123

Granado Espada (new Mmorpg)

Recommended Posts

topic di totop.. bulan depan kang sape yang main balik, open la topic baru. aku dah tak main game dah. pencen dari section game ni. sob sob...

Share this post


Link to post
Share on other sites

semua yg nak try game online baru..nih gi try game nih OB dah start..main la..best wooo...jom la rakyat Malaysia meramaikan GE :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultraman

Caracci - Non pk server.

musk 43/38

scout 43.

MAK AIH .... ni btul2 grinding baek nyer nih .. hihi

Share this post


Link to post
Share on other sites

bapak gile laju aku pun baru 35 hahaha..Caracci gak..gile grinding tapi ada lagi power aku ada 4 hari ke 5 hari dia dah lvl70 gile bapak power x tau la kalo dia dpt pass excess 2 hari sebelum open beta tuh..

penat doh aku grinding 24hours.. :lol:

family name Syaitan hahaha..

Share this post


Link to post
Share on other sites

update 57/57/57.. guild Destiny. dak2 sg. ramai main A3 dak2 guild tu.

lvl 55+ pm aku Ultraman. aku nak rekrut budak2 lagi nih. 18 june tak lame lagi nih(walaupun lame,takleh amik mudah).

aku sorang je mlayu dalam guild tu. sedih yang amat. ade lagi sorang, tapi die o9 nak taknak jek.

cervantes ade pk je. mende lain same. colony war caracci ade gak. larat ke ko nak mengadap 24jam tak henti2. nak afk risau lak.

letih gile arini. semi afk jek. pacak kat el lago, pastu chatting2. woo letih2. sok chiong lvl kaw2.

Edited by imam

Share this post


Link to post
Share on other sites

arghhhhhhhhhhhhhhhh aku dah taip bnyk pastu tertekan back button plak,,haram

imam aku ingat ko join cervantes,aku pun masuk men kat sana ler..skali pm xder plak ko..hohoho,pastu guild Virlead recruit au,ok gak guild tu,ramai melayu and semua from malaysia ^^

kasi tips skit camenr nak lvling cepat..aku jarang afk,kecuali time tido jer..

Share this post


Link to post
Share on other sites

update.

66/66/66. 8june paling bangang aku dapat cecah lvl 90 kot.

tips dia senang je, ko nak main game untuk ape? kalo nak suke2, takyah la lvling cepat2. kalo nak orang gerun/respect, takyah tanye. sendiri tau.

untuk 2 musk, mmg senang untuk semi afk. maksud aku, afk gak la. cume buff tu jangan tinggal, pastu ko bleh chatting, check2 email, dan sebagainya. 80% dari manual lvling kalo port tu cantik. kalo ko bukan top 10, jangan mengharap la nak semi afk. sbb average lvl ko mesti dah ramai dan susah nak wat style aku.

bunuh monster yg [email protected] ko. cepat bunuh, cepat dapat exp. walaupun sikit, kalo dibandingkan dengan monster yang banyak exp tapi susah nak bunuh, aku pilih yang low dan cepat bunuh. dah skolah dah, takkan tak tau nak kira. lagipun mende ni mmg common dalam mane mmorpg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

klu aku start 4 ari sama dgn ko mesti dah sama lvl,hehe

ko ader recruit mana2 rnpc?aku baru amik grace berneeli ok jugak,mmg power dari stock musk

pasnie nga train char aku untuk lawan boss nanti, 8 cask aku dah pecahkan,skrang nak tggu lawan bos untuk amik brunie..hehe

pastu stock musk aku taruk luar,kira men ngan dua org npc satu scout aku ^^V

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku prefer gune stock musk. lvling gune concentration lagi sedap. cube ko compare critical dari stock musk yang gune concentration.

stats 1hp lebih kurang 1000 mase lvl 100. gracie mmg sakit bile lvl tu. dan orang cakap, bile lvl 80, gracie sayur.

skang ni dah dekat 2jam tak dapat main. lag macam haram. surfing takde hal. nak main game tu je problem.

masuk website cam biase. takde hal. aku agak server tmnet KL ade problem. skang ni la. esok luse tak tau ar..

Edited by imam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Assalamualaikum....

boleh bagi briefing skit tak camna nk main game ni??

kena control 3 char ke?? build apa yg best??

kalo server plak..server apa yg best skrg ni???

game nie server crowded tak?? dgr kate xyah nk pakai bot sbb ada bot sendiri dah!!

client dia 7gig ke?? datukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! :wacko:

hehehe..rasa mcm nk main game ni sbb nk quit sro da!!

ahahaha..tata sro!!! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@zapatista

http://ge.iahgames.com

http://granadocafe.com

emm..aku letih la nak save replay. ko ade main dual gun tak? tak pun ko tanye la membe2 ko. suh dia gune westraid+concentration+intensify+acceleration. kalo dapat gun +20-30%aspd 2 2 bijik, ko tengok la laju dgn critical camane. aku hunt chip kat highway lvl 2, bunuh boss pun macam nak taknak jek. mana tak luak. hit biasa jek.

gracie mmg sodap. high damage. tapi slow ar. AoE die mmg sodap. tapi kalo GvG, aoe tak gune sangat. 1 target jek. lagipun nyawa sikit, sakit bang. aku brani jamin, stock musk gune dual gun lagi sedap critical kluar dari gracie gune ape2 senapang ke pistol ke. stock musk ade +crit rate dgn acc. kene crit sakit bang oi... kalo regular damage je, ape la sangat.

7gig. takde hal arr. game ni cost nak buat dah 56million USD. no wonder la besor client die. gambor cun mah. lagi sodap dan real dari sro. boleh pacak char ko bile2 ko nak dan mane2 ko suke. and its legal.

tengok la mane server ko main. server baru kurang kot. caracci skang ni, bawah lvl 50, mmg besepah lah. aku masuk map low lvl pun menyampah. semak mata memandang banyak gile drop diorg tak kutip. AFK la katakan.

mujurla aku lvling kat tempat budak2 squad aku jek.

update 69/69/69. yuhuu.,,, dah la 11jam tak dapat main. haram btol strimix KL nih. malam kang leh la pakai costume lvl 72 :D

Edited by imam

Share this post


Link to post
Share on other sites

mcm sial leveling ko..ko pakaia char apa kat sana 2 musk 1 scout ek??

aku pun dual gunner..mmg crit terhebat la musk sodap je leveling..tapi x laju mcm ko la..ko mcm sial tahap gaban...baik ko jual murah2 skit kat aku weapon ko yg best2 hehehehe..

sekang pun lv 50 jo sodey~ -_-'

Share this post


Link to post
Share on other sites

skarang nie aku pakai stock musk ngan grace,bruneei lambat skit nak amik,payah sial

stakat yg aku nampak nie,dua2 still lagi ok dalam atk cuz aku still low lvl lagi.hahaha

tgk ler camner klu dpt brneei maybe stock musk aku direhatkan,hahahah

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak tanya soalan nih yg weapon2 yg shining tuh diorank upgrade mcm mana?? aku upgrade sampai +4 xde pun shininng ke kena lebey..ke kena add benda lain lak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

server ni best tp satunye xbebst .. system anti-[coklat ubat batuk] die pakai XTRAP sbb kalau tgkkan ramai org xleh masuk sbb bsistem antihack derang tatau le banyak sgt error.. aku pun smpai skang xleh nak main2 sbb error XTRAP derang.. kan ke bagus pakai nprotect je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

server ni best tp satunye xbebst .. system anti-[coklat ubat batuk] die pakai XTRAP sbb kalau tgkkan ramai org xleh masuk sbb bsistem antihack derang tatau le banyak sgt error.. aku pun smpai skang xleh nak main2 sbb error XTRAP derang.. kan ke bagus pakai nprotect je.

XTRAP aku kena disablekan kaspersky aku dulu baru boleh main..

kalo tak aku dpt error gak!! :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

update 74/74/74.. masuk hari ke-2 stuck 74 nih. tensen tol dak2 guild buat prangai. lagi2 budak2 pinoy. perangai mengalah binatang. cukup hanginnnn... laki ke pompuan sume same sial prangai. perghh..hangin toksah cakap arr. tak sedar diri. letih dah aku begadoh2. nak ajak duel kang, diorg cakap aku kaki buli. huhhhhhh

bengang sehh...nak lvling pun takde mood. budak2 sume pemalas nak mampus lvling. arrgghhh!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

update 74/74/74.. masuk hari ke-2 stuck 74 nih. tensen tol dak2 guild buat prangai. lagi2 budak2 pinoy. perangai mengalah binatang. cukup hanginnnn... laki ke pompuan sume same sial prangai. perghh..hangin toksah cakap arr. tak sedar diri. letih dah aku begadoh2. nak ajak duel kang, diorg cakap aku kaki buli. huhhhhhh

bengang sehh...nak lvling pun takde mood. budak2 sume pemalas nak mampus lvling. arrgghhh!!!!!!!!

weih tulun la jawab pertanyaan aku tuh apa da...

lagi 1 mcm mana nak buat ring ke bole beli kat npc?? ko ada web yg info2 psal GE...tulun la member per da...

Share this post


Link to post
Share on other sites

bukan ke aku ade kasi link kat atas nun... http://granadocafe.com

pastu yang shining2 tu,+5 dan ke atas. toksah le +5. tunggu ko dah max lvl, baru la ko cari +7/8/9. buang duit je skang ni.

ring ape tu? tak paham lew.. kalo main kat caracci, pm je aku Ultraman. tapi mood aku 2 3 ari ni tak brape nak elok sangat. kalo aku bagi salam, maknenye elok la mood aku. kalo tak, sori la kalo termaki hamun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

setahu aku ring tu drop dari monster,mmg rare giler2 bangang lar huhuhu,yup+5 keatas jer leh dapat shining tu,tapi sampai +4 jer yg safe,so pk2 kan lar klu rasa nak gamble tgk weapon bersinar2 ,xtakut pecah buat ler +5 hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

ohohhoho ring tuh rare gile ek..patut ler cari kat market xde pun jual..owh +5 ke atas sebab dulu main CB aku penah bikin sampai +4 ja...+5 slalu failed..n masa aku main dulu xpenah la pulak jumpa weapon shining tuh..nih aku tgk bersepah lak..agak la musykil..

org byk comment granadocafe nye table byk x betul..hahaha ntah la layan je bah~ :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...