Jump to content
C-Fu

Ape Cite Gamers "club" Ni?

Recommended Posts

Paling penting,buangla sifat ego n panas baran tuh..

trimela pendapat org lain..xsemestinye pendapat ko je btol..jgnla nk cari salah org lain..lagi elok bagi pendapat yg bernas..walaupon aku user baru,tp xsalah aku bagi pendapat..blk2 org same yg cari psl...

Share this post


Link to post
Share on other sites

wah sifat melayu yang sangat bagus...

melayu kutuk melayu..

melayu jatuhkan melayu...

sampai bile bile malayu tak maju...

Ya betul tu, Wahai Pejuang Melayu Tegar silalah buka mata anda kerana kita dah masuk abad ke-21. Bukan zaman Hang Tuah atau Tok Janggut dah :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sebagai developer kelab bina game, aku dan rakan-rakan boleh bantu supaya kita arrange aktiviti bersama. Bagi aku umur dan tahap kepandaian tak penting, janji ada minat. Jadi aku akan sokong gamerz club nie secara tidak langsung dan menyokong SnoWolf to produce more activity. Di harap tiada user yang menunjukkan tahap arrogant yang tinggi. Sama2 kita majukan institusi permainan ke arah yang lebih cemerlang.

Jika SnoWolf berminat aku akan introduce SnoWolf to MSC, MDEC staff, untuk adakan aktiviti Visual Maya MSC. Sila bagi no tepon jika berminat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wah bos kelab bina game turun padang..

btw thx sebab jenguk kitaorang dan bg advice...serta memberi sokongan gamerz club nie secara tidak langsung

Edited by Batista

Share this post


Link to post
Share on other sites

ape nie.. perkembangan takde.. pergaduhan aje. rebut kuasa ? Haha.. Entah bile kes ni nak selesai..

Aku rasa bubar je semua AJK yang ade. Lantik baru.. Dah tak teratur..

Masing2 cakap besar.. kerja tak jalan. Tau nama nak naik.. yang malu putera.com gak..

takyah bubarkan pun takpe. kalo macam ni, stiap kali ade masalah, nak kene bubarkan?

tak boleh buat meeting ke, gath sesame ajk ke. dok ramai2, bincang, luahkan rase tak puas ati, pendapat, kritikan ke ape ke,

ape kejadahnye sume ni. mane pihak berkuasa?

leader/founder/ceo/biggboss or what ever yg incharge, do something. tunjukkan kebolehan, kemampuan, ciri2 kepimpinan anda. biar yg mengutuk, menghina, meng"flaming" (ahaha), terkedu. biar diorg pejam mate tanpa sebab. garu kepala yg tak gatal. korek idung yg dah besar(takde kene mengene).

ini la mase kalo anda nak naikkan nama anda balik. berdiam diri tak semestinya anda ade ciri2 penyabar. org yg melawan pun ade jugak. cume tahap kesabaran die ade limit. dan juge orang2 lain.

so, do something. tunjukkan pade org2 yg "tertentu" yg anda bukan seperti yg diorg sangkakan.

Sebagai developer kelab bina game, aku dan rakan-rakan boleh bantu supaya kita arrange aktiviti bersama. Bagi aku umur dan tahap kepandaian tak penting, janji ada minat. Jadi aku akan sokong gamerz club nie secara tidak langsung dan menyokong SnoWolf to produce more activity. Di harap tiada user yang menunjukkan tahap arrogant yang tinggi. Sama2 kita majukan institusi permainan ke arah yang lebih cemerlang.

Jika SnoWolf berminat aku akan introduce SnoWolf to MSC, MDEC staff, untuk adakan aktiviti Visual Maya MSC. Sila bagi no tepon jika berminat.

bukan 100% sokong dah ni, 200? 300? 500 darham pun aku sanggup sokong.

syukur alhamdulillah. kenape la ekk org zaman skang pandang luaran. kalo lulus spm tapi ade tiru2, tak gune gak.

ade degree ke master ke ape ke, ape kejadahnye sume ni ke, tapi kalo sepanjang pembelajaran tu ade tiru2, jeling2 kawan seblah taim kuiz, toksah nak bangga2 la. takde sape yg perfect.

nasihat aku kat sini, jangan ingat mulut/jari anda sorang je hebat, anda belum nampak jari2/mulut2 kitorang lagi. yg penting, kami ade hati perasaan.

toksah le nak jatuh2kan orang lagi. tapi kalo tu hobi "korang", teruskan la. satu ari nanti korang mesti jatuh gak. tapi jangan kecewa kalo org yg jatuhkan tu adalah disebabkan perangai korang yg tak berape nak elok tu.

pikir le masak2.

Edited by imam

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa cerita skang??

Taknak buat tournament C&C3 ke?? Gian nih??

Rakan-rakan... kenapa sepi jer.. mana anda semua??? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

takyah bubarkan pun takpe. kalo macam ni, stiap kali ade masalah, nak kene bubarkan?

tak boleh buat meeting ke, gath sesame ajk ke. dok ramai2, bincang, luahkan rase tak puas ati, pendapat, kritikan ke ape ke,

ape kejadahnye sume ni. mane pihak berkuasa?

siape kate tiap2 kali ade masalah, nak bubar? itulah pikir tak gune otak.

semua orang dok cakap diorang tak pernah buat ape2, tak pernah nak announce ape2 yang diorang actually buat, tak pernah nak bertanggungjawab. pasal tu ako dan a few people mintak bubar kelab yang TIADA AKTIVITI ni.

yang ko dok terhegeh2 nak kaitkan ngan tiap2 kali masalah nak bubar buat hape? ade sesape cakap camtu ke? ke ko je yang suke dok pikir ngarut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm..apekk...apek...tak abis2... ye la.. bubar la... aku nak tengok samada jalan ke tidak nanti..

p/s: aku ke ko yang pikir tak gune otak.. cakap je ko tu gila kuasa.. takkan nak suruh anarchy letak jawatan. mesti la ko hasut budak2 ni suh bubarkan. kat topik pun tak idup, inikan nak handle. piirah mabukk...

Edited by imam

Share this post


Link to post
Share on other sites

ye ako gile kuasa.

so sila bubar kelab yang mengarut ni.

so skarang camner? ape lak yang ko nak kate?

Share this post


Link to post
Share on other sites

silakan ^_^

p/s: alhamdulillah ko dah sedar diri ko yang bakal jadi pengerusi kelab yang mengarut. same la macam bakal pengerusinye tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ape citer nih? dah betol2 bubar ker? aku pon nakkkkkkkkkk join skali... ke mana putera ultimatezz menghilang..hari tu aku rasa dia ada buat undian pemilihan ketua PGC nih.... ke mana perginya sumer mana gamers putera.com.. :unsure:

Edited by kunyit09

Share this post


Link to post
Share on other sites

kurang sambutan :(......x mcm dulu meriah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lorr..sume dah menghilangkan diri ke?xkan xada seorang pon yang aktif.ingat nak join hamachi,nati fifa 08 atau nfs pro street release leh la aku join main skali.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

sape rajin leh create :)....maybe kita start dgn hamachi..layan lar half life,cs,fifa ape ker

Share this post


Link to post
Share on other sites

sontot

Share this post


Link to post
Share on other sites

c-fu,ko je lah manage PGC.mesti dapat ramai smbutan.lagi satu ko kan femes kat putera nih.Ko memeng ada ciri2 kepimpinan.....

hakerz.... nak main CS?version bape?aku ada cs 1.6 jerk.. nak main ajak la ramai2... 2 org jer x bez..main dengan bot membosankan,skill sama jerkk..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok....nati aku free leh la nak join.huhuhuhu........ saper2 yang nak main jgak leh join kitaorang...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ape cer kelab nih?

bubar dulu kelab nih, construct balik dari asas, dan lantik sorang ketua yg 'mmg rajin online', rajin main game, ader leadership quality dan concern latest gaming news.

snowolf, aper cer nih? sonyap jo. ngan anarchy skali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ermm....aku sokong cadangan HexPhoenix tu.... cari jer member putera.com yang gamer hardcore... slah sorong yang aku tngok layak jadi pengerusi PGC ialah Batista.... :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku dah join network [email protected] dlm hamachi server

tgk x de sorg pn on9....

kalo nak PGC ni terus meriah...

ramai2 la on9...

leh fight same2....

bina satu komuniti gamers yg aktif...

kalo sume daftar tapi selalu x pernah nak on9...

x guna gak...

dok jadi ahli tido... baik x yah daftar...

btw... aku rase kalo dah ramai2 join LAN game dlm hamachi...

for sure PGC boleh jd aktif balik...

ps: sape2 host nfsu2 dlm hamachi... pm aku, atau add aku dlm ym... dah gian nak fight... naik boring lawan ngan cpu je :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...