Jump to content
Sign in to follow this  
MenCaRi

Software Yg Boleh Hidden Icon Kat Desktop

Recommended Posts

askum geng putera

korang tahu x software yg boleh hidden icon kat desktop???

korang bg nama software tu @ link dia...

hrp dpt m'bantu.

:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

askum geng putera

korang tahu x software yg boleh hidden icon kat desktop???

korang bg nama software tu @ link dia...

hrp dpt m'bantu.

:blink:

kalo setakat nak hidden kan icon ngape sampai nak pakai software.. ko hanya memerlukan "skill", "kepantasan", "kecekapan", dan "kerajinan" :lol:

ehehe.. right click pada desktop ngko tuh.. then kat arrange icon by, kat bawah tu ade pilihan samada ngko nak ilangkan "ikon" tu.. show desktop icon.. huhu.. selamat mencuba ! Semoga Maju Jaya ! :lol:

Edited by slaughters

Share this post


Link to post
Share on other sites

askum geng putera

korang tahu x software yg boleh hidden icon kat desktop???

korang bg nama software tu @ link dia...

hrp dpt m'bantu.

:blink:

icon? kan leh delete suma ikon tuh..kalu nk buang my computer, or ikon2 software o game. juz delete camtuh je..

or..pakai tune up..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...