Jump to content
pencai

Http://logic-invest.com

Recommended Posts

QUOTE(lanminhazimteam @ May 4 2006, 10:45 PM) *

hehehe... bro.. dalam bulan 6 nai den kasi bayo balik.... sori la muungkir janji...

Hahahaha.

Aku malas cakap panjang-panjang sebab aku tak pernah sebut secara public lagi benda ni. Yup - memang bereksperimentasi dengan downline-downline aku. Satu pesanan sahaja kepada mereka, tidak kira di mana mereka berada ;

" Adakah maruah ko bernilai USD10 ?"

Renung-renungkan.

p/s: Lepas ni, boleh aku karang testimonial dan 'success story' aku dan downline2 aku serta nickname mereka supaya boleh jadi guideline dlm e-duit

sampai ati ko ckp mcm tuh...aku tgk skali je dah phm... ;) ....byk org byk ragam....

Share this post


Link to post
Share on other sites

huhu? ko nak refund ker darkwan? ko leh tanya admin tak?

bukan den x ikut perkembangan... yerla.. duit untung masih ada baki nyer kat den... dalam 1.4 usd.. lain semua den labur dalam Logic-invest....

bukan den x der maruah.. nie sebab den percayakan bro... kalo x den x terus invest dalam logic invest,,, terus den bayo.. memandangkan bro dapat Reff,, humm.. den cari jalan nak bayar balik... takut... memang takut.. yerla.. kot2 den terfikir guna PONZI nak balas balik duit bro... haram beb... dah la mungkir janji.. nie main ponzi... lagi nak mampos...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cerita senang dia mcm ni. Standard la, starter nak mula, tak ada duit. Orang kita ni pulak, bila tak dibantu mulalah kata orang kita ni tak nak membantu orang sendiri. Tapi, itulah .. bila dah dibantu, bagaikan diberi betis nak peha.

Aiman tak kisah. The story ends here lah. Sendiri mau ingat ok!

Share this post


Link to post
Share on other sites

stori camni lah:

"bilo seseorang mintak bantuan kek org lain utk bantu dio pinjamkan duit, lalu si member ni pun bg lah dgn harapan yg si peminjam td jujur dan amanah. lalu si peminjam td melaburkanlah duit yg dipinjam td ke dalam program yg diberitahu oleh si pemberi pinjaman. setelah dapek keuntungan, si peminjam td melabur lg ke dalam program tersebut sedangkan alangkah baiknyo kalu dio langsaikan hutangnyo dulu setelah dapek untung tersebut. tapi apokan dayo. bilo dah dapek sekali melabur lagi dgn harapan dapek lagi untung. dan bilo dapek untung tu belum tentu akan dibayar hutang tu kerana mungkin akan dilaburkan lagi ke dalam program tersebut. sehinggalah program tersebut close baru la teringat akan hutang yg x dibayar lagi sedangkan dia berpeluang utk membayarnya. nak buek camno. gitu lah manusio. x pernah pueh dgn apo yg dapek. x tau bersyukur."

begitulah ceritanyo peminjam dgn pemberi pinjaman. pemberi pinjaman xdo apo-apo. yg menanggungnyo si peminjam tu la. kek sini mungkin lepas. kek sano camno lak nnt. hehe..fikir-fikir kan lah hehe :lol:

* sekadar peringatan dan pedoman :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

jika nak sertai hyip yg betul2 bayar klik

selamat melayari

Edited by civ3
Referral link di dalam posting akan dipadamkan dan jika masih berdegil, sila calonkan diri untuk kena banned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JOIN FUTUREHYIPS LER...

BASIC

$0.05 - $ 200

Daily Profit : 17%

Maturity Days : 7

PROFESSIONAL

$200 - $ 500

Daily Profit : 19%

Maturity Days : 7

EXPERT

$500 - $ 2000

Daily Profit : 21%

Maturity Days : 7

HYIPS NI MEMANG BTOL2 BAYAR KAT KITE...

SAYA DAH TEST DGN MODAL $0.15

FUTUREHYIPS NI DGN MAIN FOREX GAK... SALAH SATUNYE MARKETIVA

APE2 HALTGK DULU WEBSITE DIE....

http://www.futurehyips.com/ JUST ADD LINK NI KAT BELAKANG TU ?ref=799

Share this post


Link to post
Share on other sites

logic invest apa cerita?

dah tak LOGIC ker?

betul kata ko tu....dah tak logik kut....dah kena tipu pulak la dengan cina....

coz kawan sekor tu, permula thread tu memang suka menuduh kaum cina penipu sekiranya duit dia lost.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...