Jump to content
Sign in to follow this  
SnoWolf

Ajk Genre : Fps

Recommended Posts

A'kum.

Memandangkan aku tatau mana button poll pegi, korang gitau je sapa yang layak...

Aku : Heaven X

Edited by SnoWolf

Share this post


Link to post
Share on other sites

lorh...sumpah aku ckp aku x reti bout FPS...dah la bukan genre aku suka sgt..setiap kali main FPS mesti pala aku agak penin2 bile main lelama...RPG gak dihatiku hehehehe.. :lol:

so..kalo korank vote aku...korank akan menyesal.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku pon tak tau nak ckp sape,tak tau sape yang pakar pasal First Person Shooter a.k.a FPS nie.yang aku Couster Strike,Unreal,err...byk lagi kot :P so aku cadangkan err......

Share this post


Link to post
Share on other sites

deathmouse sumbang la emulator2 yg ko dah buat or yg ko ada...x kisah la pape punnnnnn.. :)

ko org kuantan ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tak tau la nak post kat bhgian mane...aku ade untuk RAN Online,Runescape,Runescape 2,err....byk lagi ar...tapi tu sume setting tuk advance user je...gune mySQL,MSSQL.database related..so aku kene wat tutorial yang senang diikut oleh newbie....

p/s : ragnaroknyer pon ader.hehehe.Aku nih orang Mentakab.Lahir kat Jaybee blaja kat Jengka :P

Edited by DeathMouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tak tau la nak post kat bhgian mane...aku ade untuk RAN Online,Runescape,Runescape 2,err....byk lagi ar...tapi tu sume setting tuk advance user je...gune mySQL,MSSQL.database related..so aku kene wat tutorial yang senang diikut oleh newbie....

p/s : ragnaroknyer pon ader.hehehe.Aku nih orang Mentakab.Lahir kat Jaybee blaja kat Jengka :P

off topic

0-------0

haha zack pun masuk putera.com ke ? :)

onTopic

----------

fps ?? kne carik org power game tembak2 nih

Share this post


Link to post
Share on other sites

off topic

0-------0

haha zack pun masuk putera.com ke ? :)

onTopic

----------

fps ?? kne carik org power game tembak2 nih

hehe.siapakah gerangannye si hampeh nie,hingga tahu identiti beta.

on topic balik,ramai yang power tembak2 nie tapi nak cari yang betul2 tau pasal FPS,huh kene korek lubang cacing tuh...syurgax,ko takkan takde idea kot nak kasi sape2......

Share this post


Link to post
Share on other sites

hitman aper kureng nagn dengan coranlikk " Sorry salah eja.. harap korang kenal ekk.. wakakak.. kalau bukan ahli PGC .. huhuh maafkan aku wakakkaka

Share this post


Link to post
Share on other sites

bagus gak idea ko tuh navigator....tapi nak kene tunggu diorang online la nak kasitau diorang nie(hitman n coralinkk)

Share this post


Link to post
Share on other sites

owh dak UiTm Jengka ek? ada gak dak UiTm jengka kat dlm nih Truckster ngan hampeh uitm jengka kut.. :) x silap aku la..

Share this post


Link to post
Share on other sites

tue ar...ko tau tak sape name betul hampeh tuh...aku tak tau saper ar...hehehe...dier leh kenal aku laks...hehehe namer glamor kat network uitm tuh "DeathMouse" aka tikus mati lol.hehe.Trucster aku kenal...

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo ko kenal truckster ko tanya la dia..dia kenal kut hampeh..rasa siap bertukar2 no. bilik & kolej lagi diorank hehehehe.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

bile lak???? :huh: aku nih more pada RPG..FPS kureng Fighting kureng..Car racing kureng..RPG je..mcm aku ckp jgn kasi aku jadi AJK kasi org lainnnnnn.aku start bulan 4 nih aku akan jarang masuk..maybe 1 bulan 1 kali jeeeeee...aku busy terbang nanti!!~ ciaooo

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tgk.. citer pasal pemilihan ajk ni.. dah berkurun tp keputusannya aku still x nmpk.. kang aku isytiharkan pembubaran club ni karang...br hangpa tau... nk jadi ajk pun cam nk jadi bendahara istana plk...ssh sgt ke? jgn laaa camni.. be positive sket...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tah!!

... buat ..jer satu thread untuk satu JOB, bagi limit sket.. tarikh..

buat keje biar seriusss sket.. wakkakaka lariiiiiiiiiiiiiiii

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku stuju je ngan pilihan korang...janji kelab nie berfungsi...udah le..

aku akan coba memberi sedikit sbanyak prtolongan..stakat yang termampu

Edited by DeathMouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...