Jump to content
mucilloz

Cadangan Buat Chat Room

Recommended Posts

helo..aku nk beri cadangan...boleh tak kalau kat putera ni letak satu chat room ke...senang skit nk berbual dengan ahli lain yg pakar2 kalau ada masalah...kalau berbalas guna forum tu lambat skit..sebab mungkin dorang focus kt topic yg lain pulak kalau dh tengok sesuatu topik yg lain...so..lambat sikit laa nk dapat reply nya..ok..terima kasih...

Share this post


Link to post
Share on other sites

dah ada pun chat room kat irc tu.... sekali jea pernah aku masuk room chat putera tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

/server irc.puteranet.org 7000

kat sini aku biasa lepak, macam biasa, kat sini sentiasa ada azuan,SQUINTEK,bantalXP,shariz,COOL,Vibrunica,joeharie,Topeira,SlipDisk,zeph,Boink,Ijankyo,Condensor dan beribu ribu lagi chatters yg lain.. kalu ada masa lepak la sana, tapi belah siang kurang meriah sket, nak meriah kena malam malam dlm pkol 11 ke atas baru meriah..

Harap Membantu! smile.gif

Edit: Kesilapan ejaan.

Edited by PETABITE

Share this post


Link to post
Share on other sites

/server irc.puteranet.org 7000

kat sini aku biasa lepak, macam biasa, kat sini sentiasa ada azuan,SQUINTEK,bantalXP,shariz,COOL,Vibrunica,joeharie,Topeira,SlipDisk,zeph,Boink,Ijankyo,Condensor dan beribu ribu lagi chatters yg lain.. kalu ada masa lepak la sana, tapi belah siang kurang meriah sket, nak meriah kena malam malam dlm pkol 11 ke atas baru meriah..

Harap Membantu! smile.gif

Edit: Kesilapan ejaan.

haa..

klu ader squintex ,

beres...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bukan x nak menyusahkan.. memang menyusahkan... IYM lembabkan kom den... err.. IRC ker nnie? atau web-base Chatting Room?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau IRC .. kurang.. tak ramai .. contohnya org cam aku neh huhuhu

better .. Putera.com buat satu SPAM Box kat laman utama

kebaikannya.. ramai puteranian takkan spam lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

buat chat room dalam putera.com...best la...takkan nak bincang jer memanjang..sesekali boleh hilangkan stress dengan chating...best apa buar room putera.tak payah susah2 nak login kat IRC lain..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cadangan yg aku sokong!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...