Jump to content
Hitman66

Freeware/shareware List 1.20

Recommended Posts

rosak macam mana tu?

reg cleaner cuma optimize reg je,kasi kemas sikit.

kalau nak repair value yang dah disable oleh virus aku pakai geekz remover by aponie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

audioshell 1.3.5

http://www.softpointer.com/AudioShell.htm

bagus untuk pengumpul lagu dan suka kemas.

bagi detail lagu secara menyeluruh dengan mudah dari mouseover dan shell ext.

audio_shell_edit2.png

audio_shell_explorer.png

audio_shell_edit.png

audio_shell_view.png

Edited by [email protected] thinkcentre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perisian untuk copy/move sebarang fail dengan kadar yang lebih laju daripada biasa, terutamanya dari/kepada portable drive. Aku dah pakai benda ni, memang laju :lol:

TeraCopy <Pilih Home User untuk versi percuma>

Paparan Skrin:

teracopycompact.png

teracopybig.png

2. Perisian untuk simpan username/password banyak-banyak.

KeePass Password Safe. Atau versi Portable

plockb75.gif

Paparan Skrin:

main_big.png

*Kesemua imej di ambil daripada laman web rasmi mereka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...