Jump to content
Sign in to follow this  
putradanny

Kof Rulez

Recommended Posts

tau tapi malas...

nak kena ambik screenshot satu satu..

pastu nak combine kan isk... malas...

ko buat la

carik software Ulead Gif Animator dulu wink.gif

pastu nanti ko buat la animated gif tetek mai terenjut enjut

wakaka laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

sian ko bata.....

selalunyer kalo jumper cd kat kedai tue, ko jumper emulator Kawaks, tapi skang mame pon ader gak(mslug5), but neoragex tue..... sad.gif paham2sendiri la....

Share this post


Link to post
Share on other sites

sry bate aku luoe lak hehehe anyway kalau yg kau beli kat kecai computer 2 selalunye lah kawakz n-rage pun ade tapi tuk kof

94-99

2000-2003 ( majority kawaks 2 je )

smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

eh...dlu aku ada complete set fighting game(yg aku minat) dr snk.....ada yg aku beli....tp start tahun 2k-2k2 aku download....Real bout sries, Fatal Fury, Samurai Spirirts, aku compile balik....tp hdisk aku rosak masa tuh.....abis sumer ilang...siot....x larat la nak download balik.....

kalo bleh aku nk carik cd yg ada Rage of The Dragon skalik sbb aku lum main....>.<.....isk.

Chow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LAGI BEST KALAU ADE ANIMATED GIF HEHEHEĀ  biggrin.gif

dulu aku slalu jugak buat gif, mmg pakai ulead mcm orochi...

tapi suma file tu dah terdelete...zaman aku skola dulu (kof98)...dah lamo gilor la...

web vincent tu aku slalu gak pegi refer move (mastu game kof99 baru kuar)

pastu keja, stadi, buat ass, buat pojek, buat keja, pikir duit, carik duit...sibok woo...

so, kalo sesapa ada gif tu bleh la derma kat aku... ph34r.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

eh...kusanagi no kenda...tulun aku...

aku dah beli cd tuh tp mame punyer...so aku dah pgi website tuh(neo arcadia).

tp nrx ntuk kof 2k3 ada 2??

aku download ntuk kof2k3 plus punyer....

pastu mana p1 ntuk unlock hidden char nie?? kat bhgn mana ekk??

p/s: cepat reply

Chow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

emm...dah settle...kekek...tp tukar tajuk la plak...hampeh.

jadik kof 2k4 ex...apa nie.

komen aku, ok la....tp apsal aku susah nk war moves yg ada half cicrle?? cthnyer power charge(terry), hien sippu kyaku(ryo).......isk....susah la plak

Chow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bata... sorry lah lupa nak jawab soalan kau. Dah settle ke? File p1 (Neorage) yang boleh unlock hidden character tu aku pon ada download tapi tak jumpa pon Kusanagai, Mukai etc. Kat mana kau download?

huh.gif orochi... pandai kau combine gambarĀ² Kof tu. Aku suka gambar Geonitz buat puting beliung tu nampak macam betol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post ini mmg panjang tongue.gif tapi ada gunanya cool.gif .... nanti aku citer dalam post nih!

1)

kalo ko kalahkan evil kyo tu dengan hit biasa, ko akan lawan Adel.

2)tapi kalo ko kalahkan evil kyo dengan DM, ko akan lawan chizuru-->Mukai

Pasal quote nih, aku nok tambah skit:

1)kalo ko kalahkan evil kyo tu dengan hit biasa atau DM/LDM yang terbalas (Counter Attack), ko akan lawan Adel.

2)kalo ko kalahkan evil kyo dengan DM atau LDM (kiranya penamat yang cantik skali biggrin.gif), ko akan lawan adik-beradik Kagura (Chizuru dan Maki) dan seterusnya Mukai.

Sesapa yang ada prob dengan Mame cheat dan sudah baca keterangan daripada site yang provide file tu, meh sini aku tunjukkan:

1)'run' dulu KOF2k3 (pastikan file berkenaan ada dalam directory Mame dan setiap setting diubah).

2)Tekan butang Tab semasa game berjalan dan pi ke Cheat option.

3)Pilih Enable/Disable... (ntah aku cuma ingat fasa pertama nih je).

4)Kalo korang main secara team, ubahlah mana-mana char yang difikirkan tidak perlu.

Misalnya

- P1 Character Select 1=> Kusanagi (char ini akan amik alih char yang pertama)

- P1 Character Select 2=> Chizuru (char ini akan amik alih char yang kedua)

dan seterusnya..............

Untuk P2, sama caranya cam P1

5)Kalo korang main secara single, ubah P... Character Select 2 sahaja semasa pengenalan kontrol dipaparkan sebelum char select menu (jangan ubah yang lain) kecuali jika P... Character Select 1 => Maki (sebaik-baiknya semasa pilih char dalam menu), awak akan berpeluang utk berlawan dengan CPU secara Handicap smile.gif (dua lawan satu) dan extra 2 Power Gauge (menjadi 5 Power Gauge seperti Kusanagi punya ohmy.gif !!); Kalo Single VS, awak akan berpeluang utk berlawan secara tag (dua lawan dua)!!

Itu sahaja tips utk cheat Mame, aku tak tau sama ada awak paham atau tak sbb kena tunjuk secara direct/online tongue.gif baru bleh paham!! laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

bagus lah xplain kau . mfar kau penah main kof2003 dlm fba tak cemane nak set joystick puas aku cube kantoi hmmm sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

eh...eyan...hacked p1 lagi senang...wakak...dah unlock sumer hidden char...x yah psuing2 joystick....x yah command apa2....keke...nnti aku post screenshort....

dlu aku buat (97-2001) half circle moves x de mslh pon.....kof 2k2 x yah citer la...moves biasa pon susah nk buat.....la nie kof 2k3 half circle plakkk.....menyampah aku.

p/s: eh....char dr eolith dah mmg x kan ada ke?? isk...

Chow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku suruh main kat kawaks, korang taknak...senang aje nak edit,enable,disable cheat...huhuhu...

tapi ntuk nebula mmg takleh buat lagi la...pelik aku ph34r.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

alo geng ..

aku nak tanya sikit la..

aku jarang guna Mame

tak reti mana nak configure key button ..kat default opton takde plak tempat nak assign key..camna ya?

Share this post


Link to post
Share on other sites

alo geng ..

aku nak tanya sikit la..

aku jarang guna Mame

tak reti mana nak configure key button ..kat default opton takde plak tempat nak assign key..camna ya?

masa tengah play tu...tekan tab...pastu kuar la menu kat situ...pastu setting la apo2 yg patut...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...