Jump to content
SnoWolf

Signature~~

Recommended Posts

ade kah club nih kembali active?

kt sini

takde tulis ruangan list ID YM ker? untuk saper berminat jd ahli kelab n ahli kelab sedia ade

senang la nk bual2 or rancang2..........

my nick ym

soundspeace

Share this post


Link to post
Share on other sites

aktif? hehehe aku main game aktif jer skang ni main ps2 jer...ahli club lain dah tak aktik kot..tapi apa guna aku havoc sesorang kat sini huhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cth yg baik

๑۩۞۩๑๑-Putera.com Gamers Club -๑๑۩۞۩๑

pemanis: H asla T ampan Macho L awa

๑۩۞۩๑๑ Surf n Merogol PC ๑๑۩۞۩๑

music UG/ BAng Your HEAD

Metall TIll Koma

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa sudah jadi ngan club nih..aku tgk senyap je..mana sir pyan mana snowolf mana anarchy99?? kenapa membisu tanpa suara.. :unsure:

korank xde ke buat activity utk club nih..??

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa sudah jadi ngan club nih..aku tgk senyap je..mana sir pyan mana snowolf mana anarchy99?? kenapa membisu tanpa suara.. :unsure:

korank xde ke buat activity utk club nih..??

ntah hilang jer...aktiviti yang macamana?nak main game online ker...hahaha aku dah tak main..keje la.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku x paham la sumer nie...game ape korank main...lagi satu PUTERA.COM ngan PUTERA.NET tu sama ka..???

camana ko nak jadik pilot ni... soklan ko ni kena suh pilot2 jenis future jer yg jawab... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...