Jump to content
Crown Vina

Age Of Empires 3

Recommended Posts

apo minimum spec (kira smooth la) utk main game nih? bg la cadangan sikit hehe :D

minimum requirements ada di laman web INI..... game ni aku ada try di pc aku yang RAM 256mb jea dan lembap gila nak loading dan gerak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe..sobab tu dio kato minimum spec tu hehe..hanyo utk boleh jalan game tu jo la.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ni ada lagi satu cheat...korang taip tuck tuck tuck..nanti dapat Bigfoot truck..hehe leh main langgar org dan bangunan..semua hancur..muahhaha...aku baru beli yg dvd version smlm...best...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe..den nak tyo..apo bezo dvd version ngan vcd version? apo kelebihan dan kekurangan? tolong explain sikit..den dah lamo x main game nih :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

mano ado direct link ntuk game2 camni... torrent ade la.....

min spec yg 'boleh jalan' dan 'sedap main':

P4 2.6GHz

512MB RAM

HDD 3.5gig

Gforce fx5200 128mb.

sume setting low la. tapi mmg lancar abis... sedap giler....

Share this post


Link to post
Share on other sites

takde beza dgn DVD dan VCD version...sama je..maybe utk DVD tu leh masuk banyak game..contohnya game DVD AOE III aku tu included with AOE II dan game lain..so ko beli sekeping DVD leh main banyak game..sbb saiz DVD besar..tu yg leh masuk banyak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

makno vcd tu memang la den tau..ceh :P

mmm..samo jo ek..ingatkan ado bezo..apo pun den dah abih download aoe3 tuh..dvd version pun ado..version biaso pun ado..kalu den leh bg kek ekau org..den dah bg dah..tapi den x tau camno nak bagi hehe :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

aoe3 expansion asian dynasties ngan the warchief pun best gile...ada tambah civ. baru... sioux,iroquois,aztec,jepun,cine ngan india.struktur gameplay negara timur ngan orang asli ni jauh berbeza dari negara eropah.syok wooo...

Edited by [email protected] thinkcentre

Share this post


Link to post
Share on other sites

age f empires is the best huhu

akuu best gunaaa owangg aslii dia munyerr askar pawol2 haha ada heall lakk tuu bestt.

hmm banyakknya chit mna kowangg semua nii dpt chit aekk

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa sedap main cheat...campondan je...

kalau nak main tipu sikit2 tu boleh la..tipu city level.

caranya,pegi my document,my games,age of empire3,kat bahagian savegame..korang akan tau apa yang perlu dibuat ngan fail .xml tu..ngeheheh...jangan tanyamacam mana..,basic punya tipu nih...

Share this post


Link to post
Share on other sites

korang tau tak camaner nak tribute resource kat aoe3 expansion(warchief/asian)?

aku perasan fungsi ni dah hilang lak..button nya dah diganti dengan fungsi untuk concentrate semua army kita ke satu point.ada sesiapa yang dah berjaya tribute resource dalam expansion pack ni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Agaknya bila keluar age of empire 4?? rasanya akan keluar tak..mungkin lambat la sebab age of empire 2 pun tahun 1995,AOE 3 pun tahun 2003 macam tu..

kalo aoe4 ada,(kalo la..lol..)mesti ceritanya berlatarkan ww1/ww2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

owh...baru aku perasan...kita kena klik kat senarai resource untuk tribute..

Share this post


Link to post
Share on other sites
aoe 3 ni ade 3 versi ke? aoe 3, asian dynasties & war of chief mana satu yang best? :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aoe 3 ni ade 3 versi ke? aoe 3, asian dynasties & war of chief mana satu yang best? :unsure:

kalau dah install semua tuh...bermula normal pun,dan War of Chief seterusnya asian dynasties..dah tentu asian dynasties yang best sebab semua bangsa ada..

Mungkin nanti dia kuar "South East Asian nation" iaitu :siamese,khmer,Champa,Malay(indonesia,malaysia,philipine)dan burmes

Share this post


Link to post
Share on other sites
maen online ngan mamat indo..
kalah mamat indo lawan ngan akuhh guna hamachi..
akulah perwira negara..

p/s:nenti nama aku masok dlm buku age of empire the king tak..tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...