Jump to content
SnoWolf

Pemilihan Untuk Jawatan2 Di Pgc

Recommended Posts

:( wawaaaawawwa ultilma panggil aku bangkai tikus.........aku tak nak jd ajk la.....nak menyumbang kepakaran je.bukan bangkai tikus la ultimate....tu maksud lain.deathmouse nie maksud dier mendalam.hehehe.tak nak kasitau ko maksud dier.hahahahaha :P

err sorry...tikus yang mati...tikuh yang perosak...ape kebaikan tikuh...errraku pon tak tau la mendalam gak tu..anyway ko jer yg tau aper tu tikus mati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snow ....camtu jer ko update AJK....wat la pool senarai ajk YANG DAH DILANTIK

poll mana bole buat dah kat dlm putera.com nihhhhh dah kena buang.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

snow sibok study ngan berchenta sekang..ko x tau ker? tuh pasal dia jarang masukkk.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahhaa....snow pon ader kehidupan peribadi dier gaks...takkan nak tiap2 ari mengadap putera.com nie...kene la hormat privasi..heheh dah bercinta skang ek...ngan ko ke syurgax? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahhaa....snow pon ader kehidupan peribadi dier gaks...takkan nak tiap2 ari mengadap putera.com nie...kene la hormat privasi..heheh dah bercinta skang ek...ngan ko ke syurgax? :P

bukanlahhhhh byk la ko..ada la ngan user dlm putera.com nih..maklumat lanjut sila contact snowolf sendiri hehehehe.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

snow sibok study ngan berchenta sekang..ko x tau ker? tuh pasal dia jarang masukkk.. :lol:

huhuuh terima saja ler kontrovasi, pemimpin kita tuh wakakakka

hahahhaa....snow pon ader kehidupan peribadi dier gaks...takkan nak tiap2 ari mengadap putera.com nie...kene la hormat privasi..heheh dah bercinta skang ek...ngan ko ke syurgax? :P

aper ngan Heaven x

bukanlahhhhh byk la ko..ada la ngan user dlm putera.com nih..maklumat lanjut sila contact snowolf sendiri hehehehe.. :lol:

huk alo .. buat2 tak ngaku plak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku malas la nak sebut nama user tuh kang dia ckp aku fitnah lak xpe nanti kite dgr statement snowolf..weih snowolf meh sini kasi press statement kat sini mehhhhhhhhh... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

show.. oii dik show.. agak nye saper ehh..

takkan malu kot nak kongsi wakakakkka

ehishhh.. apsal aku suker sangat . jager tepi kain olang

heheh

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok :oN Topic:

alamakkkkkk snow punya sign dah berubah x dpt korank nak tgk nama BF baru dia hahahahaha Lariiiiiiiiii™ :lol:

AKO BESH!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

nie aperhal dah melalut jauh sgt ni... dr kes pemilihan jawatan ke kes pemilihan pasangan ni..? aku pancung bulu kaki korang nk?

/SWT !

ehh snow.. kasi aku signature satu ko reply kat.. sign thread.. lol

;)

bro anarch.. datang lariiiiiiiiii

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok :oN Topic:

alamakkkkkk snow punya sign dah berubah x dpt korank nak tgk nama BF baru dia hahahahaha Lariiiiiiiiii™ :lol:

AKO BESH!!

/swt... bulu kaki ko sakit ke heaven? kate on topic... ni ko dah lari dr topic.. cit... nk kena pancung bulu kaki ko ni...

@navigator

nie sorang lagi.. apehal nk larii plk bila ku dtg.. mesti ko ade buat salah ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ajk konsole tot31 or snipersnake nih aku tau 2 org nih mmg otai dlm console..

AJK EMULATOR xde ker? ehehehehehe.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku takleh nak kasi idea sape2 nie...sebab aku nie masih baru...tak kenal sgt mereka yang pakar nih...blank::

Share this post


Link to post
Share on other sites

tot31 or snipersnake ahli pgc ker bukan???aku pon tau konsol gak tapi ps ps2 jer..jangan lantik aku..aku tak layak..korang pon tak layak.hehehe..takder yang layak kat pgc ni..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...