Jump to content
SnoWolf

Pemilihan Untuk Jawatan2 Di Pgc

Recommended Posts

x de siapa pun sound aku ader club gamers.. aku kan gamers sejati. tapi jawatan gua x mau pasal gamers maner layan jawatan2 nie.. hahahah

Share this post


Link to post
Share on other sites

cdR ko jadi ajk utk MMORPG ok...Pyan jadi RPG jajajajajajaj bestttttt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku bukan apa, sebelum dicalonkan apa-apa jawatan aku ingat nak tau dulu, bila dah pegang jawatan tu, apa tugas dia? Tu je ler...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku bukan apa, sebelum dicalonkan apa-apa jawatan aku ingat nak tau dulu, bila dah pegang jawatan tu, apa tugas dia? Tu je ler...

tugas....ajk biasanya menjalankan program club la....ect...ikut keadaan aku raser kekadang cam mod kot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

oleh itu aku sokong mangisz jadi salah seorang AJK sebab dia bole diharap & buek keje biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku vote for aku.. eheh.. FPS la.. cheow~! just a suggestion

Er... Daftar dulu kat b\thread [email protected] aku ye... orang tak daftar aku tak amik jadi ajk coz dia bukan ahli... nak maklumat lanjut masuk thread pendaftaran ye... aku takleh buat ape, ni arahan Aki-Sama... aku cume setiausaha yang lomah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku vote for aku.. eheh.. FPS la.. cheow~! just a suggestion

cunnn lah izzo nampak nye AJK utk FPS dah ada...mcm mana Master ko kat MMU? biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

maner nyer list jawatan....

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks.....

ermmm ajk dlm bidang aper

Share this post


Link to post
Share on other sites

SnoWolf... ko buat la list kat first page ni...

baru senang skit nak tengok...

tu pendapat ku je... untuk kemudahan semua jugak...

aku setuju...akan jadi lebih mudah....tak la sampai nak open page bebanyak

Share this post


Link to post
Share on other sites

dah ada rupanya gamer club kat putera nih...huhu...aku baru tau sbb dah lama tak jenguk putera...ok ok aku wish gud luck aje la...aku nak join pun rasa macam dah tua...rasa je la...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...