Jump to content
Sign in to follow this  
heaven x

Putera.com Game Club/pgc

Recommended Posts

Assalamualaikum!!~

Saya nih sebagai wakil mod Anarchy99( BIG BOSS) menjemput sesapa yg minat main game x kira la console or PC meyertai club game putera BTW club ni..Club ini xde kena mengena ngan club bikin game putera ye..club nih utk game2 yg sudah siap samada dlm beta or dah final publish..kami mengharap penyertaan anda dlm club nih, matlamat kami adalah utk menyertai WCG or mana2 competition game yg diadakan di Malaysia & diluar Malaysia..dgn menggunakan nama PUTERA atau menjadi wakil Web PUTERA..

jika anda berminat dan ingin menjadi ahli anda bole register di link yg saya kasi nih Register Jadi Ahli atau anda bole pergi ke bahagian permainan PC >> STRATEGI,MMORPG,RPG Game dan register di thread yg disediakan atau jika anda mahu maklumat peribadi anda dirahsiakan anda boleh memPM cik SnoWolf iaitu merangkap SetiaUsaha Putera Game Club ini..registration adalah free n no charge.. laugh.gif

jika ada kemusykilan bole la bertanya di bahagian permainan PC >> Strategi,MMORPG,RPG disana ada thread utk club ini anda bole la bertanya sebarang soalan atau kemusykilan disana sekian Trimas

Penyertaan anda di dalam Putera Game Club ini adalah amat kami hargai

Sekian Tenkiu Bye

No Offense smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

alo? korank x mo join ker club game putera nih? plz la support wahai kaki2 gamer sekalian..mari join biggrin.gif

Thanks n No Offense smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak faham ku..

berapa kali nak bukak?

kan ke dah buat dah...

ni nak promosi lagi ke ni...  rolleyes.gif

ya promosi maaaa...kasi semua tau but kat bahagian game2 je la..sebab ada byk jenis gamers so promote la abis2 hehehee biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ya promosi maaaa...kasi semua tau but kat bahagian game2 je la..sebab ada byk jenis gamers so promote la abis2 hehehee biggrin.gif

OOO smangat berkobar2 nie...siap wat promote lg tuh...x pe...teruskan usaha mu itu wahai Heaven X....Go GO GO GO biggrin.gifbiggrin.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

OOO smangat berkobar2 nie...siap wat promote lg tuh...x pe...teruskan usaha mu itu wahai Heaven X....Go GO GO GO biggrin.gifbiggrin.giflaugh.gif

xde la semangat pun..cuma diarahkan oleh CEO utk mempromotekan club nih..kalo nak aku promotekan club Intel ko pun bole gak Mentary... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

hangat2 tahi ayam tu takde laaa... tapi hangit ade kut laugh.gif ... insyallah benda ni takkan terkubur mcm tu je.. thts why kita org nk supporter.. kalau ahli setakat [email protected] org .. baik bukak kelab kopi... tongue.gif ...and kita org x paksa.. so join laaa dgn sukarela.. bukan paksarela

Share this post


Link to post
Share on other sites

hangat2 tahi ayam tu takde laaa... tapi hangit ade kut laugh.gif ... insyallah benda ni takkan terkubur mcm tu je.. thts why kita org nk supporter.. kalau ahli setakat [email protected] org .. baik bukak kelab kopi... tongue.gif ...and kita org x paksa.. so join laaa dgn sukarela.. bukan paksarela

ha tuh pun Big Boss aku dah dtg..jgn lupa join la dgn hati yg terbuka kalo x terbuka gak hati nak join meh aku tolong bukak kan..hehehehehe... tongue.gif

and sapa rasa dia pakai Intel bole la join Club Intel kat bahagian activity tuh..CEO / Big Boss Club Intel ialah Mentary <---jgn x ingat nama dia

aku merangkap PEO ( promotion executive Officer ) nak mengucap jutaan terima kasih pada Big Boss Mentary ngan Big Boss Anarchy99 kerana menyokong promotion aku walaupun korank x bayar gaji aku hahahaha.. laugh.gif

ok tenkiu kepada mod gmos keran sudi meng pinnedkan thread yg x seberapa nih arigato gozaimasu!!~

Edited by HeaVen X

Share this post


Link to post
Share on other sites

ha tuh pun Big Boss aku dah dtg..jgn lupa join la dgn hati yg terbuka kalo x terbuka gak hati nak join meh aku tolong bukak kan..hehehehehe... tongue.gif

and sapa rasa dia pakai Intel bole la join Club Intel kat bahagian activity tuh..CEO / Big Boss Club Intel ialah Mentary <---jgn x ingat nama dia

aku merangkap PEO ( promotion executive Officer ) nak mengucap jutaan terima kasih pada Big Boss Mentary ngan Big Boss Anarchy99 kerana menyokong promotion aku walaupun korank x bayar gaji aku hahahaha.. laugh.gif

ok tenkiu kepada mod gmos keran sudi meng pinnedkan thread yg x seberapa nih arigato gozaimasu!!~

pandai2 la ko...

apa2 pun ku harap ko boleh tolong promosi Kelab Intel sekali...

tak dapat gaji pun tak per... ikhlas tu yang penting... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tak terer main game kalo lawan oghang lain.........so....aku segan la nak join.....kalo korang tak kisah aku join hehehehe

x kisah janji minat main game!! sila la register join club nih wokeh cunnnnn..

Share this post


Link to post
Share on other sites

x kisah janji minat main game!! sila la register join club nih wokeh cunnnnn..

klu minat main game tp jarang2 leh main game boleh register jugak ker????????????

OK kepada smua umat2 putera jom join club nie...jom..jom...register cepat sblom terlambat biggrin.gif

(hahaha...aku iklan gak..leh ker???)

Edited by mangisz_tech

Share this post


Link to post
Share on other sites

Assaslamulaikum....Hello~ And gewd day....

!PERHATIAN!

Sebelum anda Posting di sini... Terdapat beberapa syarat yang perlu anda patuhi

Kalau anda mempunyai sebarang masalah, sila pm/hubungi SnoWolf di 019-4257365 atau email saya di [email protected]

Yang menjalankan tugas,

Setiausaha Putera.com Gamers Club

user posted imageCopyrights-SnoWolf

SnoWolf a.k.a Jijah biggrin.gif

(SITI KHADIJAH BINTI ABD RAHMAN)

nih senarai nama yg telah iaftar sila rujuk balik kalu ader yg aftar tp xder lam senarai kontek Snowolf kita yek.......chow

Share this post


Link to post
Share on other sites

leh tompang tanyer kit...

kalu join club ni...apa yang ahli akan dpt..?

register nak kene bayo ke...pree..

soriler kalu off topic..

pehal pun kene nanyer gak...

sekian tengkiu..

"Majulah PS2 untuk Negara"

cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you black~~ Ehe.... tak dapat on beberapa ari ni.... akhirnye tolong jugak....

ah... chew...

Kalau nak maklumat lanjut.... just give me a ring...

biggrin.gif

Edited by SnoWolf

Share this post


Link to post
Share on other sites

leh tompang tanyer kit...

kalu join club ni...apa yang ahli akan dpt..?

register nak kene bayo ke...pree..

soriler kalu off topic..

pehal pun kene nanyer gak...

sekian tengkiu..

"Majulah PS2 untuk Negara"

cool.gif

abg fakir freeeeeeeeeee bang..putera x penah buek register bayor lagiiiii..kecuali merchandise je huhuhuhu~

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you black~~ Ehe.... tak dapat on beberapa ari ni.... akhirnye tolong jugak....

ah... chew...

Kalau nak maklumat lanjut.... just give me a ring...

biggrin.gif

hai... sesema tak habis lagi ke setiusaha kita ni... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...