Jump to content
bata

Dota Allstars

Recommended Posts

owh yea, add aku kt GG

id : Padu_mauT

haha klaka name aku jgn gelak!

hero pebret, jakiro ftw

Share this post


Link to post
Share on other sites

owh yea, add aku kt GG

id : Padu_mauT

haha klaka name aku jgn gelak!

hero pebret, jakiro ftw

wah..

mmg maut klau kene pukulan padu jakiro :lol:

dota ni ader cip kod tak. :lol:

Dota ni xde cheat ler... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

dota ni ader cip kod tak. :lol:

ade, whoosyourdaddy, greedisgood...hehe...

ahad ni aq dapat maen daa...hehe...nanti sound2 la aq klu korang main tu yek...blh gak aq tumpang... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ade, whoosyourdaddy, greedisgood...hehe...

ahad ni aq dapat maen daa...hehe...nanti sound2 la aq klu korang main tu yek...blh gak aq tumpang... :lol:

cheat2 ni ntuk solo play jer..

klau LAN xleh.. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

keysersoze (amount gold)

cth keysersoze 10000

haha. tp tetap single player je boleh. ade map AI boleh le main.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku ase sm je exp room lain..yeke? kalo leh post kn proof kt cne :lol:

x sama la...

aku dah try main,lagi cpt dari men room biase...

aku boring masuk room lv1...

banyak leaver..

paling hawau,main -ar,dpt hero x best trus blah...

lagi 1 kaki ks...main last hit(skill)..

kambeng sungguh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ks n leaver ni slalu berlaku....

klau ar or sd xdpt hero best leave..

ar or sd nk swap ngan team member xdpt leave

xdpt first blood kill leave gak..

kene 1st blood leave gak...

feeding byk leave gak..

kene ks same team member leave gak...

susah btol la..

Share this post


Link to post
Share on other sites

x sama la...

aku dah try main,lagi cpt dari men room biase...

aku boring masuk room lv1...

banyak leaver..

paling hawau,main -ar,dpt hero x best trus blah...

lagi 1 kaki ks...main last hit(skill)..

kambeng sungguh...

ape yang aku tau dlu, kalo host ye byk dpt exp. kalo client je, tumpang game org mmg xbp byk exp unless xde leaver, game drag lame.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Biasa la tu main kt gg...pekara yg xleh dielakkan......ak pn tension gak......kalau xnk ada leaver kena la main dgn org yg kita kenal.Prob paling besar org guna map godam(mh),sakit hati btul........Jom DotA mlm ni.

Edited by Shirogawa

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku pun main, tapi tak pandai2 rasanya, asik2 feeder jek, tensen2...tak de bakat aku agaknya main apa jenis game pun (multiplayer) neh....

* salah satu punca leaver ni bkn apa, asik kena kutuk, maki hamun, dipulaukan ngan teamate sendiri (sbb feeder aah).... :D

teringin sgt nak main...tapi disebabkan fobia asik feeder je..aku layan je la AI...tu pun nak kill pun susah.....sedey tul

Share this post


Link to post
Share on other sites
mydota.org, kalo xlsh aku kene pakai acc streamyx. so kurang la leaver. dgr cte sne ramai pro main. tp aku xreg n test lgi. smlm bru aku tau.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bantai je main, diorang kutuk ke, apa2 ke..main je... ala..nk main game pn tekanan ke, enjoy..

play for enjoy...hahahaaaa...

i like KS

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tak suka maki hamun org... kalu org kutuk aku wt bodoh je.. kalu tak tahan sgt aku cakap je la "I'm super noob"...he

Ni blog dota aku.. http://wow-dota.blogspot.com/

Korang leh download latest map dr sini, dan leh baca tips item brg yg leh dibeli mengikut hero masing2. Banyak lagi yg tak tambah tu,nnti aku update slow2

Edited by pistol air

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku skrang nih semua hero dh tak reti main.. main ggclient kene pawn kaw2..noob tul
tp antara yang senang farm..
meepo saja la..

best guna meepo.. lvl 6 dah bleh farm guna skill 2.. all creep sapu skali gus.. ketuk skit2..
meepo dpt geng teamwork.. confirm mng..
klu geng all solo.. or teamwork kurang..
team lawan teamwork...meepo la yang terawal feeder..


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...