Jump to content
C-Fu

Siapa Korang Nak Kontrol Kalo Leh Kontrol Gune..

Sape yang korang nak kontrol?  

18 members have voted

  1. 1. Sape yang korang nak kontrol?

    • Ako
      10
    • aku
      6
    • Saya
      1
    • Saye
      0
    • Gua
      1


Recommended Posts

http://images.forbes.com/video/fvn/misc/ra...rolledhuman.asf

kepada sesape yang bace forbes magazine diorang ade cite pasal penyelidik2 NTT dah berjaya cipta satu menda yang bile letak kat belakang telinga, dengan remot kontrol korang leh kontrol perjalanan manusia. name mende tu Galvanic Vestibular Stimulation.

tengok je la video kat atas tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tak nak control sesiapa... kecuali bila team favourite bola aku dah nak kalah laugh.gif ...aku kekadang tgk live match di tv rasa cam nak control aja player2 bola ni...sbb aku control player dlm game FIFA asyik menang jer....

satu lagi....err...aku tak faham apa motif poll di atas tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

bagus soalan ko tuh!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak kan tak ade jawapan dia c-fu biggrin.gif

Kalaulah benda tu boleh digunakan, bagus untuk kontrol bini. suruh sain "borang" ... terus sain, tak yah fikir-fikir panjang. laugh.gif

Edited by OngBok

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tak nak control sesiapa... kecuali bila team favourite bola aku dah nak kalah laugh.gif ...aku kekadang tgk live match di tv rasa cam nak control aja player2 bola ni...sbb aku control player dlm game FIFA asyik menang jer....

wahaa.. FIFA tak beshh. control mcm games WE baru mantap.

okies

Share this post


Link to post
Share on other sites

wuhhh..kalu aku..aku nak kontrol bush tuhh..suruh dier dismantle kan semua US punya WMD...pastue tarik balik askar dier dari irak dan negara islam yang lain...aaaa...last..suruh dier dok rumah je..tanam kacang!!.. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

wuhhh..kalu aku..aku nak kontrol bush tuhh..suruh dier dismantle kan semua US punya WMD...pastue tarik balik askar dier dari irak dan negara islam yang lain...aaaa...last..suruh dier dok rumah je..tanam kacang!!.. biggrin.gif

Aku pong samer....nak control bush gak...

suh dia serang israel lak....bleh ker??? laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku pong samer....nak control bush gak...

suh dia serang israel lak....bleh ker??? laugh.gif

baik control dia suruh bunuh diri sendiri... aman dunia sejagat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

cess awek dia plaks, perasan tak kitorg terkantoi baru² nih ala Siti ngn Dato K tuh.. haa K tuh aku ler Kred! laugh.gif

aku kalau leh kontrol manusia aku nak kontrol Bush suruh die arahkan askar die bunuh die dan bunuh diri beramai²..masuk la berita dunia bush lancarkan tentera berani mati America..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak kan tak ade jawapan dia c-fu  biggrin.gif

Kalaulah benda tu boleh digunakan, bagus untuk kontrol bini. suruh sain "borang" ... terus sain, tak yah fikir-fikir panjang.  laugh.gif

takyah robot dah la

undang2 baru kate mahkamah syariah leh tentukan samada orang tu leh kawin lagi satu ke idak tanpa kebenaran isteri. mahkamah akan tengok kat 4 mende yang laki tu kene ade cam harta etc etc baru bagi kebenaran, tapi memang isteri takyah sain.

tapi ako tak sure samada isteri kena tau ke idak

Share this post


Link to post
Share on other sites

cess awek dia plaks, perasan tak kitorg terkantoi baru² nih ala Siti ngn Dato K tuh.. haa K tuh aku ler Kred! laugh.gif

-hua hua hua takdernya..

-budak tu duk sebelah rumah aku jerk.. tongue.gif

------------------------

Kalau control C-Fu, saper nak jadik C-Fu baru?

------------------------

BTW, mender ni akan jadi satu isu jugak satu hari nanti. (aku rasa)

-cam isu ceroboh hak org lain utk tentukan sesuatu perkara, atau isu queen control tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak control diri aku...

kan best kalo aku ley set aktiviti2 aku

mcm game sim tuh....

pergh, positif gile hidup aku kalo hidup aku ni ley dicontrol

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak control diri aku...

kan best kalo aku ley set aktiviti2 aku

mcm game sim tuh....

pergh, positif gile hidup aku kalo hidup aku ni ley dicontrol

kekeke...

same arr...aku pun nak control diri aku sendiri dlu..

pas dah bleyh control diri..baru nak control org len lak...

hmmm...tp sape eik??...

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak kontrol bos aku,biar dia naikkan gaji tetiap bulan.lepas tu nak kontrol kucing belakng rumah aku,kasi dia tak memekak gaduh2 memalam buta.

Edited by [email protected] thinkcentre

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak kontrol masa....senang skit takderlah lagi masa tue emas...time keje aku cepatkan...

time main game aku lambatkan...

bley stop masa...sebab aku rasa mcm tak cukup masa jerk sekarang kejap jerk dah pukul sebelas tak tido lagi pukul 1 kang dah nak kena bgn beli brg kedai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...