Jump to content
quakecon

T-shirt Amd Club Putera.com

Recommended Posts

mintak izin dari tuan presiden & moderator juga² ajk amd club putera ni, aku buek topic ttg t-shirt lg ni.

erkkk protokol sgt le plak hehe...

t-shirt putera.com dah buek, t-shirt amd club putera.com buek tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ntah nak sokong ker tak nak... wink.gif

den bukanyer amd fan club pon...

hmm....

buek lah selagi terdayo...akhokhohkohkhok..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku tak kisah nak hendle pasal baju tue... kalau rase cam nak aku hendle pasal baju bg tau jek... tak jadi hal... sbb mosly alamat korang semua dah ada kat aku... so tak jadi hal laaa.....

ape2hal bg tau jek...

Share this post


Link to post
Share on other sites

cemana kalo kita tambah cop AMD jer kat baju putera.com tuh?

selain dari jadi ahli putera.com kita jugak ahli AMD club...

sulam la.. [email protected] kat lengan ker... unsure.gif

den bukannye apo..

kopak lagi duit gaji den bulan nih..

RM 44 tuh... seminggu makan tuh..

hueheue...

lagipun kecian kat LoWKey.. dia budak sekolah lagik...

mesti nanti die suruh aku beli kan..

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

kesian kat Takata..gini laaa.sorang Handle pasal sume2 tu.then pass kat takata utk printing.takde la beban sgt.kesian die.nak jadi JAGA lagi tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku rase ni baik hold dulu...

sebab logo ngn slogan takde lagi...

nanti nak taruk ape lak kat baju tu? tongue.gif

taruk avatar buleh ker? tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

itula masalahnya... takata masih bz ngan baju putera... pastue logo ngan slogan kelab belum diputuskan lagik...

takper, slow and steadyla kan rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
rasanya tang slogan dah nak settle... mr sarge ngan mr cermin dah PM pilihan diorang, cuma mr oc11 ngan mr takata jerk blum lagik rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

cemana kalo kita tambah cop AMD jer kat baju putera.com tuh?

selain dari jadi ahli putera.com kita jugak ahli AMD club...

sulam la.. [email protected] kat lengan ker... unsure.gif

den bukannye apo..

kopak lagi duit gaji den bulan nih..

RM 44 tuh... seminggu makan tuh..

hueheue...

lagipun kecian kat LoWKey.. dia budak sekolah lagik...

mesti nanti die suruh aku beli kan..

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

cheh... wink.gif

tapi kalo ko nak payung pon boleh gak...akhokhokhhokhok...

p/s : LoWkeY bukan budak sekolah yo

Share this post


Link to post
Share on other sites

rasanya tang slogan dah nak settle... mr sarge ngan mr cermin dah PM pilihan diorang, cuma mr oc11 ngan mr takata jerk blum lagik rolleyes.gif

latest info pasal logo dan slogan akan diusulkan dalam online meeting

Share this post


Link to post
Share on other sites
yes boss... arahan diterima tongue.gif tapi aku still tak leh reg. YM lagik nie

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes boss... arahan diterima tongue.gif tapi aku still tak leh reg. YM lagik nie

apsal laks?

aku ada 3 mel yahoo...

Yahooo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa kata tunggu kelab linux pulak.

kan ada cadangan nk letak logo kelab amd kat lengan baju putera.com .. kalo nk buat mcm ni .. baik masukkan skali kelab linux.

kiri kelab linux .. kanan kelab amd .. pastu ada logo putera.com skalik.

ekekek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...