Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Kursus'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.


More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Am
    • Pengumuman
    • Cadangan & Laporan
    • Members Helpdesk
  • Sistem Operasi
    • Windows
    • Linux & *nix
    • Macintosh
    • Sun Solaris
  • Pengaturcaraan & Pembangunan
    • Pengaturcaraan
    • .NET, VB.net, C#.net, ASP.net
    • C, C++
    • Java
    • Ruby, Python, Lua, Perl, CGI, Delphi, Pascal
    • Pengkalan Data
    • Pembangunan Perisian
    • Pembangunan Web
    • Pembangunan Permainan
  • Perisian
    • Pejabat & Internet
    • Multimedia
    • Utiliti & Sekuriti
    • Perisian Sumber Terbuka
  • Perkakasan
    • Sistem
    • Komputer mudah alih
    • CPU, Motherboard & Memory
    • Unit Pemprosesan Pusat
    • Papan Induk
    • Kad Grafik
    • Storan
    • Ingatan Capaian Rawak
    • Aksesori
    • Gajet
  • Rangkaian
    • Rangkaian Komputer
    • Internet
    • Wireless
    • Satellite Broadband
  • Permainan & Hiburan
    • Arcade
    • Permainan PC
    • Permainan konsol
    • Muzik, Movie & Majalah
  • Ekonomi & Kerjaya
    • Bisnes
    • Kerjaya
    • e-income
  • Pendidikan
    • Sumber maklumat
    • Teknologi
    • Pensijilan
    • Sudut Pelajar
  • Bazar
    • Jual & Beli
    • Jual & Beli Pukal
    • Servis & Perkhidmatan
  • Komuniti
    • Sembang
    • Aktiviti
    • Automotif
    • Serious Discussion
    • Hobbies & Living
    • English Corner
    • Ladies Corner
    • Kesihatan
    • Agama

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Nama lain

Found 4 results

  1. KLFX menawarkan Kelas Trading Forex & Cara mengurangkan Risiko Kerugian disamping mendapat Keuntungan Konsisten : Kandungan Kelas: · Cara step by step untuk bermula dalam dunia Forex mengunakan SmartPhone shj · Cara menggunakan Analisis Double Zero & Pair Screening bagi mengurangkan risiko kerugian DAN mendapat keuntungan yang lebih Konsisten · Cara Scalping FOREX mengunakan Momentum Exhaustion Pullback Strategy · Belajar News Analisis dan impaknya terhadap FOREX Contoh Profit Forex: Kelebihan Forex Boleh buat di mana-mana yang anda suka, janji ada internet. Sekarang trade di handphone pun boleh. Tiada bos yang arah itu ini. Anda sendiri bos, anda sendiri kuli.Nak buat full time atau part time ikut suka masing-masing.Tiada orang tengah. Tak perlu cable-cable, bodek sana-sini.Modal kecil dan kos transaksi murah.Keuntungan tanpa batas.Boleh buat bila-bila anda suka, pasaran buka 24 jam sehari.Tiada persaingan seperti perniagaan konvensional. Maksudnya tak perlu nak berebut-rebut pelanggan.Tiada siapa boleh monopoli market. Ingat senang ke nak pusing market $5 trilion tu?Ada leverage. Modal minima, tapi boleh trade macam ada modal besar.Risiko terhad. Anda hanya boleh rugi modal yang dilaburkan sahaja. Kursus boleh diambil secara Online / WhatsApp Video Call ATAU Kelas Bersemuka Seluruh Malaysia Maklumat lanjut >> https://KLFX.blogspot.My free money forex free money forex no deposit free money forex broker free money forex trading free money forex promotion free money trade forex free real money forex free real money forex account free forex money no deposit 2016 free real money forex no deposit free start money forex free money forex account free real money forex brokers forex free money no deposit needed money management forex excel free free money for forex free cash for forex trading forex+free money for trade free money for forex trading get free forex money get free money for forex trading free money in forex free money to invest in forex forex money management software free free money on forex forex free money real free real money forex trading free forex start money free forex start up money free money to start trading forex free cash forex trading forex brokers with free money to trade forex with free money indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal
  2. KLFX menawarkan Kelas Pelaburan Saham KLSE/KLCI dari Beginner sehingga Advance : Kandungan Kelas: · Cara step by step untuk bermula dalam dunia SAHAM tanpa Remiser · Cara exploit Corporate Exercise & IPO untuk Keuntungan Pantas (Short Term Profit) · Cara Scalping Saham mengunakan Warrant · Mengunakan Kaedah Split Stock utk Long Term Profit Contoh Profit: Beli saham TAKAFUL pada JULAI 2011 pada harga 0.149 sebanyak 40 000 unit Modal waktu itu RM0.149 X 40 000 = RM5960 Sehingga JUN 2018, harga TAKAFUL ialah RM3.930. RM ( ( 3.930 �" 0.149 ) / (0.149) ) X 100% = ROI 2537.6% Beli pada harga RM0.149 dengan Modal RM 596 Jual pada harga RM3.930 dapat RM157,200 KEUNTUNGAN ANDA = RM157,200 �" RM 5960 = RM 1,51,240.00 Kursus boleh diambil secara Online / WhatsApp Video Call ATAU Kelas Bersemuka Seluruh Malaysia Maklumat lanjut >> https://KLFX.blogspot.My kursus saham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental saham kursus saham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental saham kursus saham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental saham
  3. KLFX menawarkan Kelas FCPO (Dagangan Hadapan Kelapa Sawit) dari Beginner sehingga Advance : Kandungan Kelas: · Cara step by step untuk bermula dalam dunia FCPO melalui IB · Cara nak dapat Data Import Export & cara exploitasinya bagi mengurangkan risiko kerugian DAN mendapat keuntungan yang lebih Konsisten · Cara Scalping FCPO mengunakan Momentum Pullback Strategy · Analisis Dalian Soy Data dan impaknya terhadap FCPO KELEBIHAN FCPO BERBANDING SAHAM 1. MODAL RENDAH Modal serendah RM3,000 sahaja boleh mula trade FCPO ! Setiap 1 lot kontrak FCPO tu sebenarnya ada 25tan minyak sawit mentah sebenar. RM3,000 x 25tan = RM75,000. Jadi tanpa perlu ada 25tan minyak sawit yang sebenar, anda sudah berurusniaga 25tan minyak sawit sebenarnya. 2. KEUNTUNGAN YANG TINGGI 1 mata pergerakkan harga dalam FCPO bersamaan dengan RM25 setiap lot, jika perubahan 100 mata bersamaan dengan RM2,500. Setiap hari purata pergerakkan antara 30-40 mata naik dan turun ! 3. KEUNTUNGAN 2 HALA Yang ini KELEBIHAN yang paling disukai trader FCPO. Harga NAIK boleh untung, kalau Harga TURUN pun boleh untung. Sama juga, tak ada ilmu tak ada untung..ok 4. FOKUS KEPADA 1 PERKARA FCPO ni mudah, tak banyak nak kaji , cuma kaji data import export dan lihat sejarah pergerakkan harga yang lama untuk jangka kemungkinan pergerakkan harga akan datang. FOKUS hanya kepada 1 perkara sahaja iaitu FCPO, dalam saham ada hampir 1000 syarikat tersenarai di Bursa Malaysia, untuk dikaji. Kursus boleh diambil secara Online / WhatsApp Video Call ATAU Kelas Bersemuka Seluruh Malaysia Maklumat lanjut >> https://KLFX.blogspot.My ursussaham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental saham kursus saham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental saham kursus saham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental sahapalm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia palm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia palm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil
  4. Adakah anda masih ragu-ragu dengan penguasaan Bahasa Inggeris anda? masih teragak-agak untuk membuat pembentangan atau temuduga dalam Bahasa Inggeris? KELAS ENGLISH DEWASA MYCAMBRIDGE- Untuk Kerja, Perniagaan, Melancong, Berhijrah, Mewakili syarikat- Cuti Sekolah- Semester break Universiti / Kolej- Tuisyen MUeT / iELTS- Tuition English SPM, PT3, STPM, STAM, SPM Ulangan Kadungan: WRITING, SPEAKING, READING dan LISTENING - Terbuka untuk mereka yang langsung tidak tahu bercakap B.I Jumlah Pelajar : 1 ~ 4 orang / kelas - pelajar tidak perlu malu utk speaking ! Kehadiran & Cuti : Kelas biasa adalah fleksibel, 4 minggu dikira 1 bulan, contohnya pelajar boleh bermula pertengahan bulan September dan habis awal Disember, dan hanya hadir 4 minggu kelas - dikira 1 bulan. Lokasi : SELURUH Malaysia (KLang, Shah Alam, Seremban, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Perak, Kedah, Penang, Perlis, Kelantan, Terengganu, Pahang, Sarawak, Sabah), Singapura dan Brunei. KATEGORI KELAS (Di Rumah / Center)Biasa : 5 Bulan (bergantung kepada kemampuan pelajar) Express : 18 jam (1 Bulan ATAU 3 hari ) Online : Boleh mengambil masa yang sesuai untuk belajar walaupun di tengah malam / Tidak perlu bersusah payah datang ke pusat belajar. Maklumat Lanjut >> http://MyCambridge.blogspot.my .
×
×
  • Create New...