Jump to content
  • Content Count

    1725
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [email protected]


  1. Pasal printing yg aku cakap tu boleh check [b][url="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=83322"]DI SINI[/url][/b]
    Ni antara contoh printing yg dia pernah buat

    [img]http://img142.imageshack.us/img142/7769/bissnescard.jpg[/img]

    [img]http://img521.imageshack.us/img521/2275/searchhitam.jpg[/img]

    Aku just bg link jer :)
    Aku tengok dia nyer harga printing pun xder la mahal sangat
    Nak suruh diaorang designkan pun boleh

  2. [quote name='wanrhs' date='21 February 2010 - 06:29 PM' timestamp='1266748153' post='1018178']
    Keyboard Language tu memang guna English US


    lagi satu bila buka windows dia akan muncul perkatann ini [b]scvshots.exe[/b], macamana nak hilangkan tu?
    [/quote]
    svchost.exe ke scvshots.exe?
    Kalo SCVSHOSTS.EXE....cuba baca explanation kat [b][url="http://www.prevx.com/filenames/952727453281086118-X1/SCVSHOSTS.EXE.html"]SINI[/url][/b]
    Cuba download Malwarebytes' Anti-Malware & scan serta pos kan log kat sini

  3. Aku pernah alami masalah frequent disconnection
    Kadang2 masalah dengan modem
    Pernah beberapa kali tukar modem
    Antara modem Streamyx yg bg line stabil utk aku adalah Billion BiPAC & Aztech
    Yg ZTE & Riger mmg hampeh
    Tp boleh jd jugak sebab masalah internal wiring
    So mmg kena check secara detail
×
×
  • Create New...