Jump to content

Jeppri0

Learning
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Jeppri0

  • Rank
    Ahli Baru
  1. macam mana nak cari skin care yg sesuai untuk jaga muka? aku selalu beli yg oil type walaupun kulit aku kering tapi okay je lah. cuma dia macam tak ada kesan apa2 pun lah. kalau guna acne kenapa ek ?
  2. Rasanya zaman sekarang dah maju. Ada rawatan laser buang kedut apa semua. Korang perempuan senang je nak dapatkan skin care kat watson guardian lah paling selamat pon. Kalau laki, sangt limited!
  3. Ohhhh ye ke?? Kalau org yg x pandai bujang mcm aku pun boleh rasa sedap lah kan bapak ahhhh nak beli 1 letak kat rumah.... Tapi air alkaline sedap ke??
×
×
  • Create New...