Jump to content

sambalsyiok

Learning
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About sambalsyiok

  • Rank
    Ahli Baru
  1. yaaa I guna water filter biasa jerr haha I memang jenis takde lah berapa nak up to date sgt dgn keluaran baru2 ni...
  2. mmg elok tp sayax berapa gemar benda2 pahit ni, kalua coffee tu ok la macam peria ke saya mmg reject hahaha
  3. ohh faham..haha bagus lah tu tp water filter saya xde feature tu
  4. heheh kaki contest tu semua x semestinya sedap… asal presentation lawa, mcm wreckt ckp la. ni set2 masuk snekmcmpro nestle tu eh heheheh takpa u, jgn putus asa!! try je masak sampai sedap… guna maggi cukup rasa je senang heheh ada, pernah dgr psl benda ni...tp saya wonder la kot2 rasa pahit ke air tu..I tak berapa ngam dgn benda2 pahit
  5. semua ore ada buncit sikit perut...takda masalah pun, kalaula kempis sgt mano organ2 dlm tuh
  6. kenapa forum ni lagging ek...ke tenet rumah aku slow wkwkwkw
×
×
  • Create New...