Jump to content

Water55

Learning
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Water55

  • Rank
    Ahli Baru
  1. i still remember at 16th night, government just say gt news to announce, but not giving clear explanation, so cause the misunderstand occur
  2. pun recycle sgt, tak yah guna kertas yg byk gila, hehe
  3. company aku x blh claim duit minyak so aq x ade masalah ni...kan dah jadikan convenient sgt, tak payah takut hilang
  4. haiz, utk pengguna petronas jer, aku isi minyak shell, apa sal tak support semua brand minyak
  5. kau penah dengar tak drone ni dia boleh padam kan kebakaran? kat negara matsalleh diorg punya canggih, drone tu bantu diorg dlm waktu kecemasan masa kbkran blaku. tp kena yg power, line pun power nak control la
×
×
  • Create New...