Jump to content

puteri888

Learning
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About puteri888

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    speedracer
  1. Right, u can search up the model NA-V11FX2. That is the washer i mentioned.. Plus, it can fit a lot right so why not!! That's why its important to make sure all the washer can help us in our daily life.. If not, it will be just wasted investment
  2. Yaa, it has Blue AG, stainmaster and activefoam.. All function is made to wash all the dirts thoroughly. U dont need to scrub all the dirt by yourself anymore or use bleach.. still, every wash can be made fast also..
  3. I see. Thats quite a lot of time tho,, Panasonic new model has 3 function and is gentle to wash anything u want. Especially for babies clothes True.. Its best to look up for the one that use the latest technology. So it suits the best in our household and especially this era that is exposed to too many illness
  4. Is it that good tho? Bcz ive a lot in reviews about samsung that the technology is not so good. Best to look for washer that can do heavy duty as well!
  5. Mcm mana cara nk improve masakan ye... i ni suri rumah, mmg dok rumah je la takda buat apa so hobi mmg memasak je...tp masalahnya i punya masakan takde la sedap mana Rasa jeles jugak tgk kawan2 suka join contest memasak dkt fb, ada terfikir nk join tp malu sbb sedar diri la kita ni bukan pandai masak sgt pun
  6. Mcm mana cara nk improve masakan ye... i ni suri rumah, mmg dok rumah je la takda buat apa so hobi mmg memasak je...tp masalahnya i punya masakan takde la sedap mana Rasa jeles jugak tgk kawan2 suka join contest memasak dkt fb, ada terfikir nk join tp malu sbb sedar diri la kita ni bukan pandai masak sgt pun
  7. puteri888

    Favourite ISP

    dulu aku guna maxis, tak kira la line tepon ke internet fibernation bagai tu ke, yg penting aku dah let it go.. eh susah la deal dgan telco yg tak reti solve masalah kena tunggu technician tm juga. dah kenape.
  8. Nak tanya, berbaloi tak kalau nak beli aircond Panasonic yg connect dgn phone tu? Ada sesiapa dah guna tak? Nak review boleh? Hehehe
  9. Just want to ask, do we already have an application for reserved parking? It is soooooo difficult to go to malls and search for parking.. Sometimes only search for parking took almost one hour.. Can we just have an app or any technology to reserved our parking so that we already have the parking as soon as we arrived at the mall?
  10. puteri888

    phone 5g mahal?

    skrg aku tgk makin banyak telefon semua ada 5g support, tapi aku curious kenapa mahal sgt ye harga dia? mcm bukan harga tepon yg biasa2 4g ni..
  11. Xpax mmg all time fav Sejak sekolah mmg setia dgn xpax. Dan masih guna num yg sama, gempak tak gempak. Internet pun okay sgt, ada je pass2 baru. Yg latest tu apa, ultra hour pass. Flexible sgt sbb beli bila nak guna je
×
×
  • Create New...