Jump to content

myraahmaad

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

myraahmaad last won the day on November 26 2021

myraahmaad had the most liked content!

Community Reputation

1 Normal

About myraahmaad

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    mira

Recent Profile Visitors

2050 profile views
  1. Foodpanda okay jugak lah. Boleh guna untuk order lunch.
  2. Kannn, RM10 boleh dapat macam2x jugak sebenarnya. Selain KK Mart, boleh guna kt Watsons jugak. Saya pilih baucar Watsons dapat jugak la guna utk beli barang2x mandi. Sebenarnya app ZCity tu banyak function lain, boleh dpt cashback byk kalau guna apps tu utk bayar bil, reload.
  3. ada merchant kita blh pilih mcm tealive/llaollao/foodpanda... smua ni voucher utk mknan tp blh pilih lah salah satu... barang runcit pun same. boleh pilih voucher KK Mart/Watsons/Family Mart...
  4. Korang rasa berbaloi ke beli pakej rahmah ni rm50, kita dapat baucar bernilai rm70. Antara baucar nya, baucar petrol shell rm30, bil rm10, makanan rm10, barang runcit rm10, cashback coins rm10. Ok ke?
  5. Hahaha takut pulak dengar..takpe lah I letak Panasonic lah dalam list survey nanti sebab selain Panasonic I memang tak familiar sangat dengan mesin basuh lain
  6. Yup betul, rasanya yang ni dah macam yang I share tadi model sama..tapi kalau nak kepastian boleh check sendiri la dekat website diorang baru u all puas hati
  7. Kalau sebut pasal fast washing mesti teringat dkt satu model mesin basuh Panasonic ni, Front load - NA-V90FX2WMY. Tapi ni sesuai untuk orang yang suka front load la..
  8. Betul jugak kan sebab baju lain pun banyak je kain jenis lembut dan nipis mcm kain satin tapi okay je bila basuh guna mesin basuh
  9. kalau tudung tu brand mahal, lagi la sayang nak masuk dalam mesin dah la tudung i bnyk yang i sayang
  10. dah lama ke jadi mcm tu awak punya sim? sbb skrg ni kalau awak tak tau, banyak menara 3g dah shutdown tau, so kalau awak punya kat tepon tu dia keluar apa? kalu E, H or 3g tu mmg better awak kena tukar sim tu.. sbb kalau x nak wat call biasa pun payahh
  11. ehhh tak jugak tngok lah pada material tu sendiri wak. macam i, guna air panas untuk basuh macam comforter ke selimut2 tebal lah sebab kadang2 bakteria byk kumpul kat situ. kalau ade baby, lagi lah kena basuh dia punya bantal lah ape lah kan. tapi tak guna air panas pun okay je sebab mesin basuh panasonic ade fungsi blue AG+.
  12. maybe kat mesin basuh u tue ader kantong yg kumpulkan habuk tu semua. cuba check kat situ kalau tebal dan besar, sahlah mesin basuh u tue kotor. kalau sama jgak, u terpaksa lah beli mesin basuh baru yg kalau boley bunuh bakteria. sekarang dah ader mesin basuh yg ader function air panas so no need rendam2 dah der. kalau spray febreeze tue pon belum tentu baketeria ke sebum kat baju u tue mati. so, u kena ada washer baru lah i rasa.
  13. I started to taking care of my grandparents this months and for several months coming since they are going to have doctors appointment. They have several complications but my grandpa especially have eczema. He was just diagnosed a week a go and i havent havee any experience in taking care of ppl with eczema. What should i take not of particularly ?
  14. ya lah, esp if cheap stuff lagi easy to break... or explode ke apa I tak berani la now baik beli kualiti yg dh memang terjamin mcm Panasonic tu
  15. uuuu macam best,cause I perasan tht my hair got even messier and damaged after I use my old hair dryer..it like got so kering so the shape became different u know when u notice each strand lost its shape, jadi bengok-bengok liddat sedih gila yall im not sure if the hair dryers r good tho, cz ive read reviews abt their hair dryer hot hair brush and a lot of ppl said it made their hair too heated...so jadi like rosak
×
×
  • Create New...