Jump to content

lukmansia80

Learning
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About lukmansia80

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    Lukman
  1. kenapa nak risau ttg internet ni. Kan tm dah try test rangkaian 5G kat subang n tak silap kat langkawi juga. Then dlm 2-3 tahun akan cover hmpir semua kawasan. Jadi, hologram ni akan jadi kenyataan satu hari nnti.
  2. canggih la nk shopping stail mcm ni. Org pompuan suke la bab2 shopping ni.
  3. Boleh je kot. Rasanya kite kena ade sensor yg mnghubungkan lampu isyarat dgn kereta kita. Tapi kena pasang infrastruktur komunikasi yg 5G la utk kesan pape halangan.
  4. So far, most of the ward rounds are conducted through 4G and wireless networks, which often comes with great uncertainties as well as broadband and security issues. 5G and wider network coverage allow healthcare professionals to work more flexibly. That's why we need 5G mehh
  5. tak kisah la motor tu nak terbang ke mcm mana sekalipun. Yang penting, Malaysia akan dpt coverage 5G yg lagi power dr 4G baru ummphh
×
×
  • Create New...