Jump to content

goldring51

Learning
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by goldring51

  1. citer pasal 5G memang ada yang kurang faham kenapa mesti ada 5g sedangkan 4G pun laju da,. Actually apa y TM tgh wat tu semua ad sbb. Bkn nak guna kat phone ja tp byk cabang dia. Kita nmpak tu je. mcm smar home tu slh satu la teknologi yg guna infrastruktur 5G nnti
  2. Mu nak moto yg cmne? Kalau aku, dgn kecanggihan 5G ni aku nk moto yg ada sensor jarak jauh dr sbrg kenderaan yg menghimpit la. Aku kesian lak tgok abam2 rider byk alami kecederaan bila kita himpit dorg. hok ni pun bule jgop ni. Dah mcm moto smart home plop. Yela takkan la 5g tu nak bg senang kat surirumah ja.. kito hok jate ni nak jgop rasa kecanggihan tu kat moto kito gagaga serius ke ni? Haishhhh Malaysia tak lamo lagi ado la moto tu sutir duo. Kata dah nak naik taraf 4g ke 5g kan.
×
×
  • Create New...