Jump to content

zentuah

Learning
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Normal

About zentuah

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1064 profile views
  1. i see. haah panasonic ni pun ada function untuk jimat water and elektrik. sy guna washer ni, bil api air x melambung pun.. and x rasa terbeban nk byar even bnyk tanggungan
  2. Fahamm. Tapi front load ni senang sebab awak boleh basuh cadar, bantal. so x yh nak pergi dobi dahh. or nak basuh teddy bear besar kan.. Haa senang kerja, paling best nak basuh tub ni senang je. auto.. plus tak payah nak sental2 lagi
  3. ohhh i see. takdela sampai kena duduk pun nk masukkan baju.. hahah cuma bagi aku senang nak reach kalau baju dah basuh bila guna front load. and paling best atas washer tu still boleh letak barang ke kan atau sambil2 nak lipat baju
  4. faham sangat, tapi bagi aku mcm front load lagi senang kot nak basuh dari top load.. hmm sebab sepanjang duduk sendiri, pergi dobi or washer rumah sndiri mmg front load and senng nak kendali
  5. mmg pun.. bagus idea buat guna brg terpakai. jimat duit, and bleh simpan untuk beli rumah sndiri kikiki.. sy pun buat cmtu. cuma kena cari agen trusted untuk beli rumah sendiri kan
  6. best jugk ni sbb kita bleh tgk mcm mcm design yg diorg ada kn. mana tau ada rumah impian kita kt dlm tu. lgipun sime darby yg anjurkan kan, so usually mmg trusted laa
  7. kann mana tau kita guna plastic je pun dh bleh cantik dia lain macam haaa. kan best gitu, masuk contest kompem menang ni la hahahah.. and sumpah best kalau kita ada contest menang rumah macam kita bleh menang motor and kereta
  8. bgus juga idea ni. sbb macam benda benda plastik ni kita ambik masa nak kitar semula, dari buang atau buat takungan air hujan and tambah nyamuk ke, baik kita guna untuk buat pasu and so on kan
  9. Guna AR VR mmg kena ada internet yg latensi dia rendah la. Tak syok la nnti tgh2 main asyik lag memanjang. tak nikmat woi
  10. kt uk skrg dah ada app utk monitor lembu2 yg diternak, dengan pantas.. lembu2 ni dipakaikan mcm band kt leher then penternak boleh tahu keadaan lembu2 tu, makan minum semua.. senang kan? bila la nak ada kt Malaysia mcm tu, boleh monitor senang je
×
×
  • Create New...