Jump to content

carnine9

Members
  • Content Count

    533
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by carnine9

  1. Salam, nak tanya sikit camner nak reset default balik factory setting ye ? Product : [url="http://in.viewsonic.com/in/products/productspecs.php?id=409"]http://in.viewsonic....pecs.php?id=409[/url] Sebab semalam bila masuk OS Ubuntu Tertekan button no 2, so bila restart, kat bootloader yg detect hardware ye tak jadi ke kiri semua macam asal2 beli dulu. Then kalau masuk OS windows, image pun tak ok macam selalu, so kena tekan button auto adjust image. Kalao masuk OS Ubuntu pun dia lari gak kena tekan button auto adjust image. Sebelum nih tak yan tekan apa2 pun. Dah check n puas google tak jumpa, dan satu lagi bukan masalah GPU. Tolong sat. Tq.
×
×
  • Create New...