Jump to content

Superior

Members
  • Content Count

    1490
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Superior


  1. aku baru2 ni install Windows 7. pakai mobo Asus A7v880. aku dah try cari driver sound kat website tapi tak jumpe.

    Sound jenis SOUNDMAX.
    LAN Marvell.

    apa aku nak buat ni.. masuk windows 7 senyap je. kalau nak connect internet tak dapat la mcm ni kat windows 7. driver LAN pun tak de..

    camne kwn2?

  2. Aku baru je tukar modem broadband kpd wireless modem ni..

    Persoalan aku skrg.. kalau ada 2 pc, 1pc pakai LAN.. satu lagi nak akses internet plak detect wireless dari modem wireless tu...

    1. a) kalau kedua2 pc beroperasi dalam masa yg sama untuk akses internet, adakah speed akan dibahagi kepada 2?
    b) adakah pc yg guna LAN tu lebih laju daripada yg guna wireless tu?

    2. kalau pc yg pakai wireless sahaja beroperasi, adakah speed internet sama laju seperti speed internet pada pc yg pakai LAN tu saja beroperasi?

    ::icon_biggrin::

  3. geram la aku nfs shift utk ps2 dah xde. Tekken 6 pun akan ade utk ps3 n xbox 360. teringin nak beli ps3/xbox360.

    utk ps3 online game free, tapi nak beli 1game beratus.. xbox 360 online game bayar pakai kad kredit? 1game dlm RM8.

    nasib baik WWE smack down vs raw 2010 ada utk ps2.

    biasanya kalau game install dlm hdd konsol tu mkn brp space? ade dlm 4-5GB ke utk 1 game?

    xbox360 takde buat versi slim ke mcm playstion? aku beli PSOne(dulu) & PS 2 Slim. Versi gemuk2 x ske.

  4. mengapa boleh berlaku? sebab aku pakai sabily ke? takkan sebab ni aku nak install Ultimate Edition 2.3 plak. aku ada gak UE 2.3 ni.. tapi saja nak try sabily plak..

    Access has been Denied!
    -
    SABILY Access to the page:

    http://www.facebook.com/home.php

    ... has been denied for the following reason:

    Weighted phrase limit exceeded.



    You are seeing this error because what you attempted to access appears to contain, or is labeled as containing, material that has been deemed inappropriate.

    If you have any queries contact your Network Manager.



    Powered by DansGuardian

    Aku try guna windows. ok je masuk facebook. skrg aku tgh guna sabily ni post kat putera.com ni.. apahal haa?

  5. aku guna software Cinderella 1.4. Secara kebetulan tugasan berkumpulan group aku pilih software ini untuk subjek yg aku amik ni. Aku explore guna software ni untuk tajuk Teorem phytagoras & 1 sbjek form 4 berkaitan sudut.

    Lepas tu aku lukis la gambarajah ko bagi tu guna software ni. Jadi dari situ aku dpt jawapan setiap sudut & jarak tu..

  6. Miss U.A wrote:ye...aku mkn meggi tp aku slalo eksesais...
    no smoking...no drunk..no sex....even air2 gas pun aku tak minum
    sume xtiviti sehat kecuali megi je yg aku mkn....
    so takde mslh la aku rasa....lalalaa ::star3:: ::star3:: ::star3:: ::star3:: ::star3::


    kalau dah kawin, tak nak buat ke bende tu? ::icon_rolleyes::

    aku suka Maggie Ayam & Kari, Maggie Goreng Perencah Asli. Yang lain atau jenama lain aku tak try dan tak suka. Mi segera kalau ada muka mawi aku tak beli..

  7. betik wrote:tepat..kalu ada jalan kira lagi bagosss...sebab math selalunya banyak kaedah penyelesaian berlainan untuk satu2 permasalahan ::icon_biggrin::..

    sebab semua pandai2, bagi soalan yang kena pakai pensel skit ::icon_biggrin::...


    segitiga ABC mempunyai garis median AA' dan BB' yang bertemu pada sudut tepat di titik D...jika panjang BC=3 dan AC=4, berapakah panjang AB?


    Panjang AB = 2.24 ::icon_lol::

    betul tak betik?

    AB 2.24
    AD 1.92

    BB' 1.73
    B'D 0.575
    BD 1.155
    A'D 0.96

    BC 3
    BA' 1.5
    A'C 1.5

    AC 4
    AB' 2
    B'C 2

  8. 18 ::icon_clown:: ... sure ke cuma no ni saja memenuhi kehendak soalan?

    berapakah jawapan bagi

    9,999,999,999,999,999,999,999,999,999,999²?


    aku nak jawapan dia dlm bentuk billion2 trilion dgn tepat. bukan guna bentuk (contoh) 99 x 10^99 (sebutan ayat 99 darab 10 kuasa 99) aku lupa istilah ni apa kita panggil masa sekolah..

    9.9999999999999999999999999999998e+63 jwpn mcm ni pun tak nak..
×
×
  • Create New...