Jump to content

atarize

Learning
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About atarize

  • Rank
    Ahli
  1. Berbincang-bincang pasal career ni kan..apa kata kita bincang pasal permohonan cuti kerja..sebab ada sesetengah company tu bila kita apply cuti senang...jer nak lulus..tapi ada sesetengah company tu kalau nak mohon cuti mak ai...susah gile silap ari bulan cuti tak lulus..last2 ambik EL(emergency leave) balik office terus kene bebel dgn bos..so mcm korang yang dah lama bekerja ni kan...apa kata kita berkongsi alasan yang paling best digunakan untuk ambik cuti.... kalau mcm aku punya alsan untuk ambik cuti xde benda lain Family Wedding Ceremony and Family Day..tapi alsan aku ni kene apply 2 minngu sebelum tarikh cuti...untuk Emergency leave plaks aku bagi alasan balik kg and tak dapat bas...
×
×
  • Create New...