Jump to content

shyong_sam

Members
  • Content Count

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shyong_sam

  1. Hi warga putera,   Ada kawan saya dapat netbok baru percuma jenama 1Malaysia "aerogate H-S30", masalah nyer ada masalah windows so rancang nak format tapi dah kelu saya explore kat google duk cari driver tapi tak jumpa2..... kalo ada antara kekawan yg pernah format atau pernah terjumpa link download boleh la share kat saya, sbb saya dah cari website memang takde punya, pening kepala dibuat netbok 1Malaysia ni. huhuhu
×
×
  • Create New...