Jump to content

cyberfly

Members
  • Content Count

    873
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cyberfly


  1. QUOTE(Crimson Star @ Nov 24 2008, 09:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
    Err.. sebenarnya aku serius mmg nak tau.

    Aku ada gak debit card hampas tuh... kalo btol bleh guna kat tenet.. mmg umhhhpp la.. pasal lagi mudah kerja aku.

    So yuzafi ke robots ke sesapa jer la. Clear kan la skit persoalan aku tuh..


    Oh.. btw..

    Welkam tu Cyberfly.. lama tak dengar khabar.

    Apa cerita ko skang??


    duk stadi lagi kat Shah Alam.
    lama tak jmpa crimson smile.gif
    anyway aku nak tanya,kalau first time aku nak cuba ni,brapakah estimate duit yg aku perlu keluarkan?maksud aku untuk adwords,join Wealth Affiliate dll.
    thread ni dah 5 bulan tapi aku baru perasan.nyesal gile.

  2. 16x bandwith tu maknanya slot grafik kad tu berfungsi dengan kelajuan penuh.
    So 4x bandwith tu frekuensi dia rendah je.

    Kalau nak buat crossfire, motherboard yg guna 16x dan 4x tak sesuai sbb grafik kad kedua tak fully optimize.

  3. ni batch ke 2 :

    Spoiler :




    6259943-uCs8dqzYVW-Wed, 27. Aug 2008-0--
    5849604-YWaMJPKfMT-Thu, 18. Sep 2008-9000--
    3394471-NRtxxFTmyv-Tue, 18. Nov 2008-3500--
    chyy-probe22-Wed, 27. Aug 2008-8000--
    4216606-kHSCDURd8K-Fri, 29. Aug 2008-9000--
    2542051-S9mJYBezab-Tue, 23. Sep 2008-5384--

    roland14044-ransom-Tue, 26. Aug 2008-0--
    804634-24061396-Thu, 4. Dec 2008-6000--
    5131137-8cGWxt4CGq-Thu, 30. Oct 2008-1000--

    3109605-Dw575eQk2U-Sat, 1. Nov 2008-6000--
    6018819-7UvaqZ4VUU-Sun, 31. Aug 2008-8000--

    6147241-JBuyQGMPhe-Fri, 12. Sep 2008-1000--
    528396-ruza96fbcA-Sat, 27. Sep 2008-3000--

    3818356-Mqd888ckrj-Fri, 10. Oct 2008-14000--
    5756196-CPmTbMcdee-Sun, 4. Jan 2009-8000--
    6135592-DmkD8J8CPz-Thu, 11. Sep 2008-1000--
    728466-174151-Mon, 16. Feb 2009-9000--

    6203294-ZNRf9M2Tg9-Thu, 18. Sep 2008-1000--
    2359576-dwdfXTPLnU-Tue, 11. Nov 2008-9000--
    hobo73-joker1-Sun, 9. Nov 2008-11000--
    2667309-KC94knBBxp-Wed, 10. Sep 2008-1677--
    2667309-KC94knBBxp-Wed, 10. Sep 2008-1677--
    4412758-7khQau5quZ-Mon, 20. Oct 2008-11000--
    2667309-KC94knBBxp-Wed, 10. Sep 2008-1677--
    6242433-WtdMPQ9Rsa-Mon, 22. Sep 2008-1000--
    thekickboxer-esmita1072-Fri, 31. Oct 2008-8000--
    clintw-nollaf-Sun, 26. Oct 2008-8000--







    sesape yg dah try sila bagitau yg mana working..

  4. Aku diamanahkan oleh member aku utk share akaun rapidshare premium kat sini.
    Member tu tunggu dia bagi green ligh baru aku state nama dia.
    Anyway sila guna je dan jangan tukar.
    Kalau semua akaun selamat,isnyallah lepasni menyusul lagi akaun-akaun lain.
    Dan tak semua akauan ni telah dicuba.
    kalau nak berterima kasih,terima kasih kat Member kita tu ye.
    aku tlg postkan je.

    Spoiler :


    Username: 3316537
    Password: fZLtjh5GgH
    valid until: Sat, 20. Sep 2008
    Premium points: 5000
    Downloaded in last 5 days: 29243 MB-
    Username: jlm121102
    Password: joshua
    valid until: Sun, 19. Oct 2008
    Premium points: 1000
    Downloaded in last 5 days: 29287 MB-

    Premium points: 6000
    Downloaded in last 5 days: 7442 MB-
    Username: 4734177
    Password: ZcThBy2DKa
    valid until: Sun, 28. Sep 2008
    Premium points: 1000
    Downloaded in last 5 days: 28171 MB-
    1076518-175304077-Sat, 15. Nov 2008-10000--
    2783296-p2tXVEMKS4-Sat, 20. Sep 2008-17000--
    4047705-krhLtmqmeV-Mon, 12. Jan 2009-16000--
    pedi-871871-Fri, 19. Sep 2008-10000--
    kahukura-baom2005-Thu, 11. Sep 2008-10000--
    4094603-2XYDnmGYC7-Fri, 19. Sep 2008-12000--
    586900-paige1-Tue, 21. Oct 2008-25000--
    hobo73-joker1-Sun, 9. Nov 2008-11000--
    4412758-7khQau5quZ-Mon, 20. Oct 2008-11000--
    mackest-ltoto-Sat, 18. Jul 2009-20000--
    4723028-MVM9Z4nJWA-Mon, 22. Sep 2008-11000--
    File Downloaded= Ahead_Nero_Burning_ROM_v9.0.9.4_Multilingual.part1.rar
    Username=2535274 Password=K36hfF4SCe - 16000 Points
    [email protected]
    Account Number=(2535274)
    Your account is valid until Sat, 25. Jul 2009
    Traffic left: 48.533 MB
    IP= October 8, 2008, 10:41 pm: 74.70.205.238
    File Downloaded= s-ironman720pHDTV.part01.rar
    [email protected] Password=rs7476 - 23000 Points
    [email protected]
    Account Number=(961906)
    Your account is valid until Tue, 4. Nov 2008
    Traffic left: 50.50000 MB
    IP= October 11, 2008, 5:25 am: 58.106.248.86
    File Downloaded= s-ironman720pHDTV.part01.rar
    Username=knotie Password=erykah - 10000 Points
    [email protected]
    Account Number=(5788485)
    Your account is valid until Fri, 31. Oct 2008
    Traffic left: 22.22104 MB
    IP= October 12, 2008, 3:57 pm: 89.173.156.249
    File Downloaded= AdobePhotoshopCS3.rar
    Username=2433915 Password=4J52DgbkNe - 19000 Points
    [email protected]
    Account Number=(2433915)
    Your account is valid until Sat, 18. Oct 2008
    Traffic left: 49.49786 MB
    IP= October 14, 2008, 6:39 am: 24.11.64.16


  5. Salam..

    aku ada projek nak release blog berkenaan kartun malaysia.
    dlm tu aku nak letak streaming dan direct download skali.
    so problem skrang ni aku tak jmpa pn kartun anak-ank sidek,kluang man,dll.
    dah youtube tp jmpa sbijik dua je.

    sesapa yg ada koleksi kartun kat atas harap boleh tolong. happy.gif

    p/s: Upin dan Ipin aku dah ada happy.gif
×
×
  • Create New...