Jump to content

razirazo

Members
  • Content Count

    2632
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by razirazo

  1. Helo Helo ada oraang tak ni.. aku datang nak melawat tempat aku membesar.

  2. ko mmg tinggal kat utm or belaja kat sana?

  3. aku dah main kis 7 dah!

  4. ehehe....

    saje jek nak tunjuk perasaan..

    sebab kat lab aku pun lebih kurang gitu ceritanya..

  5. nick ko buat aku rasa lapar laa.....

  6. asalamualaikum..

    aku nak raya ni,mana kueh raya?

    tak dapat datang rumah ziarah user profile pon jadikla.huhu....

    selamat hari raya .

  7. asalamualaikum..

    aku nak raya ni,mana kueh raya?

    tak dapat datang rumah ziarah user profile pon jadikla.huhu....

    selamat hari raya .

  8. asalamualaikum..

    />aku nak raya ni,mana kueh raya?

    tak dapat datang rumah ziarah user profile pon jadikla.huhu....

    selamat hari raya .

  9. asalamualaikum..

    />aku nak raya ni,mana kueh raya?

    tak dapat datang rumah ziarah user profile pon jadikla.huhu....

    selamat hari raya .

  10. ee...datang komuniti orang,pastu lek2 je fitnah .buat huru hara.tak malu ke???

  11. hah?dukun menjad rain???

    dah tukar jawatan jadi

    pawang mintak turunkan hujan ke???huhu...

    nama kamu rain. haha...rainbow.huhu..

  12. slamat jadi hariii....uhuhuhuu...

  13. lorr...dah tak ada avater yang elok sikit ke?

  14. tak gempak mane pun rasenye...orang sibuk belaja nak peksa aku sibuk belaja nak setup webserver...hehehe....

    kalu bapat baik pi la sambung asasi pertanian.

  15. ermm...aku dah abis sekola dah.so takdek lagi kat pontian ni...

    taun lepas kat pontian..

  16. pontian kat mana?kalau dekat2 rambah/bandar boleh aku kaco2 sikit..hahaha...aku

    skarang ni kenkadang je datang situ,tengokkan server website sekolah..

  17. ahaha..billion?karoke jamban ke?

    aku dulu slalu pegi situ masa outing,makan piza,pastu beli cd kosong kat kedai belakang tu.

  18. oww..sori arr lambat reply,browser aku jadik mengong sikit lepas install ie8.aku dapat 5 jek..haha kan aku kata..tak power mana pun..tapi mt tam aku dapat macam biasa..haha..

  19. belum dapat panggilan lagi seh..skang ni kerja wat website kampeni mmber aku lak.dia bayar 2k.kat jusco dulu 800 jek.

  20. oih,sowi lar tak reply.aku tetido tanpa disedari..kekeke..aku mintak upm-asasi pertanian ngan poli.semuanya pilih biopertanian gak.ym aku jarang on.macam mel aku jugak la,razirazo_90

  21. mana kucing lama ko..hehe...ni anak dia ke?

  22. aku camni je la...tanam anggur sementara nak gi itm...ko kat mane?kat asrama tasek ke?aritu aku datang...dah banyak berubah suasananya.

  23. aku pegi umah member aku,pastu amik sijil pmr.ingat ust.shabina tak>(a.k.a. bibo..hehe..)lepas bibo pindah,dia pulak duk situ.bagus la lo dapat senior baek2.anisle,paktam ngan mebel(a.k.a telinga putus)..bagus..

    aku..umm..err...dapat...5 jek!dan yang pasti mt tambahan fail(..hehe..trademark aku=add mt-9G)

  24. interests:main layang2?

    hehe...lol..

×
×
  • Create New...