Jump to content

winfast

Learning
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by winfast


  1. Kepada semua saya memohon maaf,bukan tujuan saya tak nak letak sikit prebieu pagebuku tapi saya tak tau macam mana nak masukan dalam forum ni. Buku merupakan panduan sahaja bagi mereka yang telah menceburi bidang repairing tetapi ingin ilmu dan tip yang berguna dengan lebih berkesan. Tetapi kepada yang masih baru seeloknya hadiri kursus tersebut untuk lebih berkesan. Insyallah saya akan cuba masukan page buku dalam laman web saya nanti

    Segala kesulitan amat dikesali.

    Sam,anda nyer emel berfungsi ke tak ?Aku minat ngan kursus tu.


  2. Tak ada kaiten dgn spyware...aku pon gtuu gak....Aku pakej RM44 512k....klau download tu sekat sekat...tak lancar.....duit bayar..hampehh tul.KLau buat test kat speedometer tu dpt around 2xxkbps jerr..

    senasiblah kita pakej sama,baru2 ni test kat speedometer leh cecah 500kbps tapi bile surfing cam hampeh agaknya dah ubah suai spedometer tu <_<

×
×
  • Create New...