Jump to content

class_sick

Members
  • Content Count

    1053
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by class_sick


  1. salam.
    aku tgh cari balik filem-filem melayu lama mcm Azura, Ali Setan, Gila-Gila Remaja, Setinggan, Isabella dan lain2 lg.
    kat mana yer korang bese download?
    aku cari kat google jenuh xjumpe citer Gila-Gila Remaja.
    klo saper2 yg ader meh la kongsi kat sini.

    aku minat dgn filem2 lama nie.evergreen.
    antara pelakon2 dia ogy,azmil,faizal husin,os,jamal

    thanks


    *dulu ader satu citer yg kump MAY berlakon.aku dah luper tajuk dia.time tu kecik lg happy.gif

  2. smengayau mu cadang nak buka kat mana?
    ku cadangkan ko daftar jer company sendri dulu.
    psl modul tu,ko buat sendri berpandukan modul org lain.tp jgn tiru bulat2.
    psl pc tu,ko try bg spec yg ko rasa sesuai dgn apa yg ko nak ajar.nnt senang member2 kat sini bg anggaran.

    klo ko btul2 nak pakai produk microsoft,pastikan ko pakai yg original.
    dlm biz nie,bnyk org yg suke dengki mendengki nie.skali kena report,mmg bungkus la jwpnyer.
    xnak try pakai open source?mcm ubuntu ker?

    thanks

  3. aku baru try pakai modem riger nie.
    prob lebih kurang mcm shafeq gak.
    lepas aku wat auto,online ok jer.xder sangkut2.
    esknyer aku try xleh connect tenet plak.
    lampu data xkuar rasanyer.
    aku try cabut,off,on balik modem tu xboleh.
    pastu aku off dlm sejam dua,biler on n try connect balik,boleh la plak. ayoyo happy.gif

  4. thanks e_sentinel utk teguran n bantuan mu.lepas nie aku kan lebih alert happy.gif
    log yg aku bg kat atas tu masalah dia lebih kurang mcm mslh yg aku post kat 1st post.
    windows jd hang,xleh akses tenet,kluar popup.
    laptop nie aku baru format jer,aku xpasti apa punca dia.
    sblm nie aku format [email protected],pastu install seme mcm bese.xder lak kuar mslh2 tu.

    utk laptop tu mslh dia aku setelkan dgn format balik.
    lepas format,ku install driver wireless n install kav jer dulu.
    dah buat full update n full scan,baru ku install driver dgn software lain.
    so far xder mslh lg.

    apa yg aku boleh simpul kan kat sini,mayb dlm [email protected][biskut tawar] software2 yg aku install tu ader [email protected]@[email protected] n adik beradik dia.
    tp yg aku musykil nyer,sblm nie aku pakai elok jer [email protected] tu.
    dimana silapnyer pun aku xpasti.

    sblm nie aku pernah kata yg aku ader terjumpa dlm regedit registry2 web yg ku syak penyebab popup.
    registry tu ku jumpa dlm HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\EscDomains\astrologie-server.com
    ader bnyk dlm regedit tu.boleh ke ku delete?ader cara lain x nak delete seme skali gus?ku dah try gune ccleaner,tuneup,malwarebytes pun still ader lg registry tu.



    thanks
×
×
  • Create New...