Jump to content

gigabyte

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gigabyte


  1. 13 hours ago, wira4ce said:

    Saja terdetik nak singgah. lama tak melawat. tak sangka putera masih bertahan. byk org2 lama je kenal putera, yg baru2 kenal tiktok je. haha

    betul bang, masa dulu mana ada tiktok fb bagai. dulu kita layan friendster, mirc, kampung chat hihih


  2. On 9/1/2013 at 1:14 PM, umarzuki said:

    menarik juga kalau ada appliation kamus free tarik/view kamus/daftar kata dari PRPM DBP

    ada 2 stage aku nak cuba, tak tau possible ke tak pasal aku bukan programmer, saje nak buat untuk refresh java aku

    1- GUI untuk key in carian, papar output dari http://prpm.dbp.gov.my/

    basically, bila cari "bola", akan pergi ke http://prpm.dbp.gov.my/Search.aspx?k=bola

    prpm_zpsf28ced99.png

    2- download daftar kata, semua dictionary dalam PRPM tu untuk offline view (macam impossible)

    p/s: kalau aku nak google method yang aku nak guna ni, nak guna keyword apa?

    Apa update bro, 7 tahun dah berlalu.


  3. On 12/30/2019 at 11:04 AM, cleaner said:

    Baguslah kalau 5G boleh bantu kita mendapat balik file yg telah hilang, masih ingat masa kolej dulu pendrive aku rosak sehari sebelum hari submission, nangis aku mencari org yg boleh tolong ambil balik data2 ku tapi x jumpa haih...

    Aku tau backup mmg penting tapi kadangkala akan lupa... mungkin skrg negara kita masih x ada 5G tapi rasanya x lama nanti akan ada sudah, mmg ada berita yg malaysia bekerjasama dgn china utk menerajui teknologi 5G ni...

    5G ni kena ada deviced yang support. HP kita ni pun 4G, kena cari yang 5G punya la pulak.


  4. 7 hours ago, myrayyan said:
    JOM BERALIH KE IPTV
     
     

    KELEBIHAN/TERMA/SYARAT:

    * Perlu internet dengan kuota UNLIMITED..spt unifi,TIME,Maxis home fibre..streamyx tidak digalakkan.
    * Ada 200++ channel
    * Saya hanya jual server sahaja (Box beli sendiri)
    * No warranty is provided for all the product. But if something goes wrong, will try our best to solve it ASAP
    * One account only applicable for one device.


    Pakej harga disediakan :


    =================
    MyIPTV4K
    3 bulan - RM1XX
    6 bulan - RM1XX
    1 tahun - RM2XX

    *Tiada trial  1 bulan


    =================
    HaoHD C Package
    1 bulan - RMXX
    3 bulan - RM1XX
    6 bulan - RM1XX
    1 tahun - RM2XX


    =================
    AxiaTV
    1 bulan - RMXX
    3 bulan - RM1XX
    6 bulan - RM1XX
    1 tahun - RM2XX


    =================
    IPTV4K
    3 bulan - RM1XX
    6 bulan - RM1XX
    1 tahun - RM2XX

     

    ++++++++++++++++
    Berminat WHATSAPP
    - 0I3 6I9 7878 "TRUSTED SELLER"

    Join my telegram group - http://t.me/myrayyaniptv

    www,wasap.my/60136197878
    www.wasap.my/60136197878
    www.wasap.my/60136197878

    pakai server mana ni bro

     


  5. On 2/14/2020 at 11:33 AM, AnNamir said:

    Kann.. Aku dh 43 tahun ni, anak sulung dah umur 16 tahun dah. Bestnya kalau dpt meriahkan balik PDC kita ni mcm dulu2 huhu... 

    Betul2 hehe

     

    dulu PDC ni tempat cari ilmu, bila ada prob ttg komputer kita tanya dalam ni. ramai yg akan reply.

×
×
  • Create New...